Brøndby IF
Brøndby IF
vs
FC Midtjylland
FC Midtjylland
9. maj 2021
18:00

Se Brøndby IF VS FC Midtjylland LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Superligaen direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Ved at live streame fodbold online, så slipper du for at betale for dyre TV-pakker.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

Brøndby IF – FC Midtjylland kan live streames online den søndag den 9. maj 2021 kl 18:00.

Hvis du er i Danmark kan du se Brøndby IF – FC Midtjylland hos ingen udbyder.

Andreas Poulsen

Andreas Poulsen 9. maj 2021 kl 18:00

Se Brøndby - FC Midtjylland! live Superliga-fodbold online!

Brøndby tager hjemme mod FC Midtjylland i en lille finale i denne sæson af Superligaen.

Det bliver ligaens nummer et og to der støder sammen i denne afgørende slutfase af sæsonen.

På nuværende tidspunkt har FC Midtjylland lagt afstand til Brøndby, med fire point mellem de to hold.

Brøndby har derfor brug for en sejr for at holde snor i FC Midtjylland, mens ulvene kan klare sig med et uafgjort resultat på den svære udebane.

De vil dog helt sikkert lure på kontrachancerne, for hvis FC Midtjylland kan tage alle tre point, vil det betyde at de ligger utroligt lunt i svinget til deres anden Superliga-guldmedalje i streg.

Midtjyderne har også statistikken på deres side når det kommer til indbyrdes opgør mellem de to mandskaber.

De har vundet, de sidste tre gange Brøndby og FC Midtjylland har mødt hinanden, mens yderligere to kampe er endt uafgjort

De sidste fem gange Brøndby og FC Midtjylland har mødt hinanden har Brøndby altså ikke fået en eneste sejr, så selvtilliden vil helt sikkert være på midtjydernes side, når det kommer til at få et resultat som de kan bruge.

Omvendt vil Brøndby uden tvivl være sultne efter at få sejren i hus, så de endelig kan få det Superligaguld som de i så mange år har sukket efter.

Se med live online om det bliver Brøndby eller FC Midtjylland der får mest ud dette utroligt spændende opgør.

Brøndby snublede mod Randers

Efter at have slået Randers på hjemmebane, gik det ikke for Brøndby da de mødte dem på udebane.

Et utroligt målrigt opgør, hvor Brøndby lukkede hele fire mål ind, blev tabt.

Med nederlaget på 4-2 til Randers ser det nu rigtig svært ud og en sejr mod FCM er livsnødvendig, for at holde drømmen om Superliga-guld i live.

Se med live online om det lykkes for Brøndby mod stærke FCM.

FC Midtjylland har alle kort på hånden

Efter at have tabt til FC Nordsjælland på udebane, var der meget på spil, da FCM mødte FCN igen i sidste weekend.

Denne gang var FC Midtjylland på hjemmebane i Superligaens slutspil og de formåede at levere en meget bedre indsats.

Allerede efter toogtyve minutter kom FC Midtjylland foran på mål af Alexander Scholz, der sikkert scorede på straffespark.

To minutter senere gjorde FC Midtjylland hjemvendte stjernespiller det til 2-0 og det lignede allerede en sikker sejr til FCM.

Men som man ofte hører i fodbold er 2-0 den farligste føring.

Det gjorde sig dog ikke gældende i dette tilfælde, da Frank Onyeka afgjorde kampen, til FC Midtjyllands fordel efter syvoghalfjerds minutter.

En rigtig flot 3-0 sejr til FC Midtjylland der efter Brøndbys nederlag i samme runde, nu har trukket afgørende fra i Mesterskabsspillet.

De har den store fordel inden opgøret, at de ikke har brug for pointene mod Brøndby og derfor kan spille mere afventende.

Omvendt kan et nederlag blive katastrofalt og derfor stadig alt at spille om mellem de to mandskaber.

Se med live online når Brøndby møder FCM og Mesterskabsspillet kommer et stort skridt nærmere sin afgørelse.For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

Brøndby IF-flag

Brøndby IF

Sponsoreret indhold*: Brøndby IF er med 10 mesterskaber en af de mest vindende klubber overhovedet i Superligaen. Klubben har dog i de senere år været præget af megen tumult både på og uden for banen, og derfor er resultaterne udeblevet. Men Brøndby er stadig en storklub i dansk fodbold, og hvis du har lyst til at se dansk fodbold i topklasse, så skal du se Brøndby live stream. På den måde kan du ...

Læs mere om BRøNDBY IF her
FC Midtjylland-logo

FC Midtjylland

Sponsoreret indhold*: FC Midtjylland er af de yngste klubber i Superligaen, men det forhindrer ikke midtjyderne i at have store ambitioner. Trofæskabet har både sølv- og bronzemedaljer, og i sommer skete det så, at de ambitiøse ”ulve” endelig vandt deres første mesterskab. Nu handler det om at konsolidere sig i toppen og få succes i Europa, og begge dele er inden for rækkevide. FCM har et hold med ...

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her