Brøndby IF
Brøndby IF
vs
FC Midtjylland
FC Midtjylland
17. maj 2019
17:00

Se Brøndby IF VS FC Midtjylland LIVE STREAM

Gustave Seeberg

Gustave Seeberg 17. maj 2019 kl 17:00

Se Brøndby IF - FC Midtjylland live stream

På fredag tørner FC Midtjylland og Brøndby IF sammen i den danske pokalfinale! Der er lagt op til et brag af en kamp, når to af Superligaens stærkeste hold skal forsøge, at redde en sæson uden trofæer. FCK har vundet guldet i ligaen og derfor skal Midtjylland ud og have guld i pokalen, kun da kan de se tilbage på en nogenlunde sæson. Se på live streaming om Brøndby kan vinde finalen, og dermed sikre sig europæisk fodbold til næste sæson.

Brøndby IF - FCM: Hvad er der på spil?

Se online, om de blågule fra Vestegnen formår at forsvare deres pokaltitel. En titel de vandt sidste år mod Silkeborg, med en sejr på 3-1. I år er det Midtjyderne der står i vejen for målet. Et stærkere hold end sidste års Silkeborg mandskab, og et hold der netop har slået FCK 4-0. Københavnerne var ellers ubesejrede i 2019, men det lavede et stærkt spillende FCM om på.

Hvis Brøndby taber dette opgør, så skal de finde deres europæiske kvalifikation i Mesterskabsspillet. Her ligger de på en femteplads, med fire point op til Esbjerg, og fem point op til et formstærkt OB-hold på en tredjeplads i Superligaen.

Begge disse pladser giver adgang til Europa League i år, hvis altså at ulvene fra Midtjylland vinder pokalfinalen. Det ser dog svært ud for Brøndby at skulle slå OB først og fremmest. De er enormt godt kørende, og har lige slået Esbjerg fB med 4-1 og FCM med 3-1. Så er der Esbjerg som er i endnu bedre form. De har kun tabt et opgør ud af deres seneste syv kampe!

Live streaming er tilgængelig online hvor du kan se, om Brøndby får lov at spille om de eftertragtede Europa League-pladser!

Brøndby IF - FCM : Skader og Karantæner

Brøndby kommer til at spille uden Kasper Fisker Jensen, da han er ude med en brækket fod. Joel Kabongo, ser heller ikke ud til at være spilleklar, efter den korsbåndsskade han pådrog sig den 22. april 2019.

FC Midtjylland vil med al sandsynlighed, være uden Kristian Dirks Riis og Zsolt Korcsmar i forsvaret. Jesper Hansen på målposten er ude grundet personlige årsager, og har været det siden den 11. maj 2019.

Profiler

Live stream kampen online, for at se nogle af Danmarks største fodboldprofiler. Man kan forvente et målrigt opgør, da begge klubber har spillere højt oppe på topscorerlisten i den indeværende sæson. Kamil Wilczek (Brøndby IF) ligger nummer fire, med 18 mål og fire assist. FC Midtjyllands Paul Onauchu ligger lige i hælene med 17 mål og fire assists.
Den høje Nigerianer har i flere omgange forvoldt Brøndby problemer, og det bliver nok her, at Brøndby forsvaret skal ligge deres fokus, hvis de vil holde deres bur rent.

Brøndby IF - FCM: Forventet resultat

En stor motivation vil være at finde på begge hold, og der vil nok være mål i begge ender. De skal begge prøve at redde en fejlet sæson, og Brøndby skal ovenikøbet spille for Europa League – en turnering som FCM har sikret sig kvalifikation til. Brøndby har set sløje ud i foråret, og omvendt har FCM nærmeste spillet sig stærkere og stærkere. Vi tror på at den tendens fortsætter, og at dette års pokalmestre bliver FCM.

Resultat: 3-1 til Midtjylland.Hvornår kan man se Brøndby IF – FC Midtjylland live stream?

Brøndby IF – FC Midtjylland kan live streames online den fredag den 17. maj 2019 kl 17:00.

Du kan se Brøndby IF – FC Midtjylland hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

Brøndby IF-flag

Brøndby IF

Sponsoreret indhold*: Brøndby IF er med 10 mesterskaber en af de mest vindende klubber overhovedet i Superligaen. Klubben har dog i de senere år været præget af megen tumult både på og uden for banen, og derfor er resultaterne udeblevet. Men Brøndby er stadig en storklub i dansk fodbold, og hvis du har lyst til at se dansk fodbold i topklasse, så skal du se Brøndby live stream. På den måde kan du ...

Læs mere om BRøNDBY IF her
FC Midtjylland-logo

FC Midtjylland

Sponsoreret indhold*: FC Midtjylland er af de yngste klubber i Superligaen, men det forhindrer ikke midtjyderne i at have store ambitioner. Trofæskabet har både sølv- og bronzemedaljer, og i sommer skete det så, at de ambitiøse ”ulve” endelig vandt deres første mesterskab. Nu handler det om at konsolidere sig i toppen og få succes i Europa, og begge dele er inden for rækkevide. FCM har et hold med ...

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her