Brøndby IF
Brøndby IF
vs
FC Midtjylland
FC Midtjylland
13. sep 2015
18:00

Se Brøndby IF VS FC Midtjylland LIVE STREAM

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø 13. september 2015 kl 18:00

Se Brøndby IF v FC Midtjylland Live Stream

Brøndby har pointmæssigt oppet sig en del, og de har rent faktisk vundet tre kampe i træk.

Den havde man ikke set komme efter den nærmest forrykt pinlige indsats mod PAOK i Europa League, hvor man jo som bekendt tabte 0-5 ude og lige skrabede 1-1 hjem på eget græs.

Her lignede træner Thomas Frank en usædvanlig presset mand, men han sidder stadig i det blågule sæde, og når resultaterne i Superligaen flasker sig, så er det jo svært at fyre manden.

Heldet har dog også været med holdet, da man fik lidt dommerhjælp mod FC Nordsjælland sidst. Ronnie Schwartz tog bolden med hånden, inden han blev væltet uden for feltet. Her fik BIF både straffespark og FCN en mand smidt ud, så det var vist fuld udnyttelse af situationen.

Hedens Helte

I FC Midtjylland ånder alt til gengæld fred og ingen fare efter en næsten optimal sæsonstart.

Man har endnu ikke tabt med fem sejre i de første syv kampe, FC København er hele otte point efter, der er fem point ned til nummer to, og så har man flottet sig ved at kvalificere sig til Europa League gruppespillet.

Det skete gennem en meriterende sejr over engelske Southampton, som man slog samlet 2-1.

Nu skal man så vise, at man pt er Danmarks bedste hold, og det gøres jo kun med en sejr på Brøndby Stadion.

Vi tipper: FCM er nærmest bedre mand for mand over hele linjen, så vi tøver ikke med at tippe 1-3.Hvornår kan man se Brøndby IF – FC Midtjylland live stream?

Brøndby IF – FC Midtjylland kan live streames online den søndag den 13. september 2015 kl 18:00.

Du kan se Brøndby IF – FC Midtjylland hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

Brøndby IF-flag

Brøndby IF

Sponsoreret indhold*: Brøndby IF er med 10 mesterskaber en af de mest vindende klubber overhovedet i Superligaen. Klubben har dog i de senere år været præget af megen tumult både på og uden for banen, og derfor er resultaterne udeblevet. Men Brøndby er stadig en storklub i dansk fodbold, og hvis du har lyst til at se dansk fodbold i topklasse, så skal du se Brøndby live stream. På den måde kan du ...

Læs mere om BRøNDBY IF her
FC Midtjylland-logo

FC Midtjylland

Sponsoreret indhold*: FC Midtjylland er af de yngste klubber i Superligaen, men det forhindrer ikke midtjyderne i at have store ambitioner. Trofæskabet har både sølv- og bronzemedaljer, og i sommer skete det så, at de ambitiøse ”ulve” endelig vandt deres første mesterskab. Nu handler det om at konsolidere sig i toppen og få succes i Europa, og begge dele er inden for rækkevide. FCM har et hold med ...

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her