Brøndby IF
Brøndby IF
vs
FC København
FC København
27. sep 2015
13:15

Se Brøndby IF VS FC København LIVE STREAM

Mathilde Miller

Mathilde Miller 27. september 2015 kl 13:15

Se Brøndby IF v FC København Live

Glem AaB, glem AGF, Randers og sågar FC Midtjylland. Det kan godt være, at Ulvene fra Herning har været det stærkeste mandskab herhjemme i de sidste 13 måneder, men det ændrer ikke ved, at kampene imod dem ikke kan pumpes op til at være fodboldens svar på arvetøj. Som sådan kan det være helt fint, men det er alligevel ikke helt så sjovt som en skjorte, der er ny.

Der er nemlig kun en kamp i Danmark, der kan har et internationalt snit over sig, kun en kamp som kan få folk, der ikke kan forklare offsideregnen til at bruge en søndag eftermiddag på at se bold. Kun en kamp der kan få politiet i helt op i det røde felt og få det til at minde om en borgerkrig i de københavnske gader, og det er New Firm, som kampene imellem Brøndby og FC København kaldes.

FCK favoritter

Kigger man statistikken er det heller ikke ret meget, som tyder på tre point til hjemmeholdet, som kun marginalt skal bruge to hænder til at tælle de gange, de har slået FC København i løbet af de seneste ti år.

Det er helt sikkert noget de gerne vil lave om på, på søndag, hvor der bliver sat ild til Vestegnen, når klokken slår 13:00. Det er en historie som hvert år bare giver, og giver, og giver nogen tårer i øjnene.

Det handler om håneretten i kvarteret, blandt vennerne og i de familier, hvor der er fans i begge lejre. De tre point er sekundære.

Vi tipper

Vi tror, at det ender med en sejr til FCK på 3-0.Hvornår kan man se Brøndby IF – FC København live stream?

Brøndby IF – FC København kan live streames online den søndag den 27. september 2015 kl 13:15.

Du kan se Brøndby IF – FC København hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

Brøndby IF-flag

Brøndby IF

Sponsoreret indhold*: Brøndby IF er med 10 mesterskaber en af de mest vindende klubber overhovedet i Superligaen. Klubben har dog i de senere år været præget af megen tumult både på og uden for banen, og derfor er resultaterne udeblevet. Men Brøndby er stadig en storklub i dansk fodbold, og hvis du har lyst til at se dansk fodbold i topklasse, så skal du se Brøndby live stream. På den måde kan du ...

Læs mere om BRøNDBY IF her
FC København-logo

FC København

Sponsoreret indhold*: Løverne fra hovedstaden er dette århundredes mest vindende mandskab, og de har formået at hæve niveauet i ligaen med flot spil, interessante profiler og visionære trænere. Dette er holdet, som alle andre kigger mod, og det hold, som alle helst vi slå. De er elsket af mange, hadet af flere, men uanset hvor de kommer frem, så er der garanti for top-underholdning. Derfor skal du ...

Læs mere om FC KøBENHAVN her