Brøndby IF
Brøndby IF
vs
AGF
AGF
9. nov 2018
19:00

Se Brøndby IF VS AGF LIVE STREAM

Rene Andersen

Rene Andersen 9. november 2018 kl 19:00

Brøndby - AGF Live Stream: Se Superliga fodbold gratis

Se Superliga-braget mellem Brøndby IF og AGF på nettet med live stream. Hvis du ikke kan se Brøndby – AGF i TV, så bør du live stream den online, hvilket også er en økonomisk bedre løsning.

Det ligner en meget underholdende affære, når Brøndby IF tager imod AGF hjemme på Brøndby Stadion. De to holds fans hader hinanden, hvorfor vi kan forvente en god stemning på stadion, og spillerne vil kæmpe alt det, de har lært.

Hverken Brøndby eller AGF er i god form, og resultaterne har virkelig svigtet. Det gør kun kampens betydning endnu større, så der er store forventninger til fredagens Superligakamp.

Brøndby har haft problemer imod AGF

Brøndby har i de seneste par sæsoner klaret sig væsentligt bedre end AGF, men de har alligevel haft lidt problemer i de interne kampe.

Efter sejre på 7-0 og 1-0 i de første to AGF-kampe under Alexander Zorniger, har Brøndby nu ikke formået at besejre rivalerne fra Århus i tre kampe.

De seneste tre opgør er endt med 2-0, 2-2 og 3-2 til AGF, så det skal der virkelig laves om på. Efter FCK, så er AGF den klub, som Brøndby-fansene helst ikke vil tabe til.

Den seneste kamp blev spillet for halvanden måned siden, og vi fik en fantastisk kamp. AGFs bedste spiller i denne sæson, Jakob Ankersen, bragte AGF foran 1-0, mens Kamil Wilczek udlignede minuttet efter.

Herefter scorede Casper Højer til 2-1, men endnu engang udlignede den målfarlige polak for Brøndby. Tobias Sana scorede den afgørende kasse på flotteste vis, og det skal Brøndby nu revanchere hjemme på Vestegnen.

David Nielsen under pres for første gang i AGF

AGF har generelt været i en positiv udvikling siden, David Nielsen overtog cheftrænerposten efter Glen Riddersholm. Han har fortsat et pointsnit, der ligger højere end mange af forgængerne, men der er pres på nu.

Den omtalte 3-2-sejr over Brøndby var AGFs seneste sejr i Superligaen, og så er det ligegyldigt, at de også har vundet en pokalkamp over Århus Fremad efterfølgende.

Der skulle dog ikke gå mere end en måned før man på skuffende vis blev sendt ud af Næstved, og David Nielsen virkede ikke som en mand med overskud i det efterfølgende interview.

Han tog dog det fulde ansvar, og han bør fortsat have spillerne fulde opbakning på trods af de svingende resultater.

BIF og AGF tabte derbyer

Der var som bekendt derby-runde i Superligaen i sidste weekend, og det var en dårlig oplevelse for både Brøndby og AGF.

Brøndby spillede en ret ringe kamp imod FC København, men det lignede en pointdeling indtil overtiden, hvor Jonas Wind scorede kampens eneste mål.

AGF spillede på hjemmebane imod lokalrivalerne fra Randers, og det gik endnu værre. De var det dårligste hold på banen, og kom hurtigt bagud 0-2.

På trods af spildominans i slutningen af kampen, så var der reelt aldrig spænding om resultatet, og AGF har dermed tabt tre kampe på stribe.

Brøndby – AGF: Bud på resultatet

Brøndby har størst chancer for at vinde kampen, men det bliver formentlig en rodet affære. Begge hold skal nok få målchancer, og det kunne godt ligne en 2-1-sejr til Brøndby.

Brøndby – AGF: Profiler

Man kan ikke komme udenom Kamil Wilczek, men det er også snart tid til, at Hany Mukhtar skal vise sit niveau. AGFs største profil i øjeblikket er Jakob Ankersen.

Hvornår kan man live streame Brøndby – AGF online?

Brøndby – AGF kan live streames fredag den 9. november kl. 19.00.Hvornår kan man se Brøndby IF – AGF live stream?

Brøndby IF – AGF kan live streames online den fredag den 9. november 2018 kl 19:00.

Du kan se Brøndby IF – AGF hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

Brøndby IF-flag

Brøndby IF

Sponsoreret indhold: Brøndby IF er med 10 mesterskaber en af de mest vindende klubber overhovedet i Superligaen. Klubben har dog i de senere år været præget af megen tumult både på og uden for banen, og derfor er resultaterne udeblevet. Men Brøndby er stadig en storklub i dansk fodbold, og hvis du har lyst til at se dansk fodbold i topklasse, så skal du se Brøndby live stream. På den måde kan du ...

Læs mere om BRøNDBY IF her
AGF-logo

AGF

Sponsoreret indhold: AGF er en af de mest hæderkronede klubber i dansk fodbold med et flot CV fyldt med titler, traditioner og tragedier. Klubben har ubetinget opbakning i byen, og der er fyldt uanset, om man spiller mod Brøndby eller Brønderslev. Dette er klubben, som fansene selv kalder for ”Galehuset”, og hvis du elsker dansk fodbold med al dens pragt og dramatik, så vil du elske AGF live strea ...

Læs mere om AGF her