Brøndby IF
Brøndby IF
vs
AaB
AaB
18. aug 2019
18:00

Se Brøndby IF VS AaB LIVE STREAM

Gustave Seeberg

Gustave Seeberg 18. august 2019 kl 18:00

Brøndby IF - Aab Live Stream: Se Superliga-kampen her!

Brøndby IF har allerede mistet point i år, og de ser igen ikke ud til, at være stærke nok til at drille FCK eller FC Midtjylland i toppen.

Se med direkte på live stream, når Aab kommer forbi vestegnen. Brøndby skal hente point mod et Aab-hold, der heller ikke lever op til tidligere bedrifter i Superligaen. Aab, der havde en skuffende sæson 18/19.

De skal prøve at gøre det bedre og få flere point og omvendt er Brøndbys mål det præcist samme. Se med direkte på live stream, om det bliver Aab eller Brøndby der tager point fra hinanden.

Brøndby IF - Aab: Se med online på live stream

Live streaming er tilgængelig online, her kan du se om det bliver et af Superligaens ældste hold, eller drengene fra vestegnen der får succes.

Aab er en traditionsklub og har mere end 100 år på bagen. Faktisk blev boldklubben oprettet tilbage i 1885 og er dermed den næstældste klub der spiller i Superligaen.

Brøndby blev stiftet i 1964 og er altså meget nyere end Aab, om end man stadig ville kalde dem et rutineret Superliga-hold. På trods af Brøndbys ”unge” alder, har de haft meget succes i Superligaen, hvor de i en årrække har kæmpe med FCK om guldet.

Det er dog ved at være nogle år siden, og i Brøndby tørster man efter succes, da resultaterne mildest talt har haltet de sidste 10 år.

Brøndby IF - Aab: Holdnyt

I Brøndby er man stolte over, at man slog Lechia over to kampe, og dermed viderekvalificerede sig i Europa League. Det har givet et stort boost selvtillid til spillerne, selvom nogle af resultaterne har haltet i den hjemlige liga.

Det var gået fint for Brøndby i starten af sæsonen, men et 1-2 nederlag til Horsens, var en overraskelse oven på de fine kampe klubben ellers havde spillet. Spillerne så ikke ud til, at kunne finde hinanden, og pasningsspillet manglede meget kvalitet.

Det unge Masterclass-talent Jesper Lindstrøm fik en forrygende start, da han med tre mål over to kampe i slutningen af juli måned, måtte gå rundt og knibe sig selv i armen. Dog ser det ud til, at være stilnet lidt af igen, om end man af og til ser skygger af det store talent den unge spiller besidder.

Live stream kampen for at se, hvor mange af de nye spillere der får chancen, i et opgør der kan vise sig at blive rigtig vigtig for mange af de unge talenter.

Indbyrdes

De to klubber kender hinanden særdeles godt. De har siden 1998 mødt hinanden mere end 50 gange. På det sidste er det Brøndby der kan være mest tilfreds med deres møder, da vi skal tilbage til 2016 for at se et opgør, hvor Aab fik fuldt udbytte.

Sidste gang de to hold mødtes, var i pokalturneringen og her vandt Brøndby 1-0 hjemme på Brøndby Stadion.

Forrige gang de to hold mødtes var i Superligaen, og her endte kampen 3-3, i et opgør der også blev spillet på vestegnen.Hvornår kan man se Brøndby IF – AaB live stream?

Brøndby IF – AaB kan live streames online den søndag den 18. august 2019 kl 18:00.

Du kan se Brøndby IF – AaB hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

Brøndby IF-flag

Brøndby IF

Sponsoreret indhold*: Brøndby IF er med 10 mesterskaber en af de mest vindende klubber overhovedet i Superligaen. Klubben har dog i de senere år været præget af megen tumult både på og uden for banen, og derfor er resultaterne udeblevet. Men Brøndby er stadig en storklub i dansk fodbold, og hvis du har lyst til at se dansk fodbold i topklasse, så skal du se Brøndby live stream. På den måde kan du ...

Læs mere om BRøNDBY IF her
AaB-logo

AaB

Sponsoreret indhold*: Man kan ikke sige Aalborg uden at nævne to ting; Jomfru Ane Gade og AaB. Festen og fodbolden har i den grad fat i nordjyderne, og de går ofte hånd i hånd, når tilskuerne nyder deres helte på Energi Nord Arena. Klubben har spillet Champions League mod mægtige Manchester United, været tæt på at slå Manchester City ud af Europa League, og var det første danske hold til at slå et ...

Læs mere om AAB her