Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
vs
Darmstadt
Darmstadt
27. sep 2015
17:30
match page arrow

Se Borussia Dortmund VS Darmstadt LIVE STREAM

Mathilde Miller

Mathilde Miller 27. september 2015 kl 17:30

Se Borussia Dortmund v Darmstadt Live

Så gik den ikke længere i Borussia Dortmund. Onsdagens uafgjorte resultat imod Hoffenheim var nok til, at de mistede førstepladsen til Bayern München.

Det havde de nu nok gjort alligevel efter den målmassakre, som Robert Lewandowski leverede. Lige meget hvor ens sympati ligger henne, må man bare tage hatten af for en mand, som scorer fem mål på ni minutter.

Toget gik i stå

Indtil nu har Dortmund været helt suveræne i Bundesligaen, og resultatet 1-1 mod Hoffenheim var første gang, at man så små sprækker i det fundament, som Thomas Tuchel har fået grundlagt på rekordtid.

Inden Hoffenheim havde Dortmund været inde i en vanvittig stime og vundet 11 kampe i træk. Det var også første gang, at Tuchel gik fra banen uden at have vundet i sin tid som Dortmund-træner.

Overraskende oprykkere

I weekenden skal Die BVB have besøg af Darmstadt, som inden sæsonen gik i gang så ud til at blive en overkommelig modstander. Det kan de også sagtens ende med at blive, men hvor om alting er, så er er det imponerende, hvad de har præsteret indtil nu. Her har de udviklet sig til Bundesligaens svar på Hobro og har kun tabt en enkelt kamp.

De kommer til Westfalenstadion med selvtillid efter, at de i tirsdagens Bundesliga-kamp slog Werder Bremen med 2-1.

Det kan altså sagtens gå hen og blive en hård opgave for Dortmund, som er presset til få tre point, hvis de fortsat vil have en form for snor i Bayern München.

Vi tipper: Vi tror, at Dortmund vinder 3-0.Hvornår kan man se Borussia Dortmund – Darmstadt live stream?

Borussia Dortmund – Darmstadt kan live streames online den søndag den 27. september 2015 kl 17:30.

Du kan se Borussia Dortmund – Darmstadt hos Unibet

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

Beskrivelse af hold

Borussia Dortmund-flag

Borussia Dortmund

Sponsoreret indhold: Klubben med de karakteristiske gule og sorte farver blev for alvor kendt i den brede danske befolkning, i starten af 90´erne, da den tyggegummignaskende danske dynamitdarling, Flemming Povlsen, tørnede ud for klubben. Både I Danmark og i den tyske region Westphalen sukkede pigerne efter den langhårede angriber, mens drengene elskede hans arbejdsiver. Flemming Povlsen blev si ...

Læs mere om BORUSSIA DORTMUND her
Darmstadt-logo

Darmstadt

Sponsoreret indhold: SV Darmstadt 98 er det nyeste medlem af den tyske Bundesliga. Men selvom det nok ikke er en klub, som får det til at ringe med ret mange klokker hos det danske fodboldfolk, er det ikke første gang, at den har bidt skeer med de store. Du kan følge SV Darmstadt 98 på Darmstadt live stream Selvom der ikke er det helt store kendskab til Darmstadt herhjemme, er det ikke fordi, h ...

Læs mere om DARMSTADT her