Belgien
Belgien
vs
Rusland
Rusland
12. jun 2021
21:00

Se Belgien VS Rusland LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra EM direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

Belgien – Rusland kan live streames online den lørdag den 12. juni 2021 kl 21:00.

Hvis du er i Danmark kan du se Belgien – Rusland hos viaplay.

Andreas Poulsen

Andreas Poulsen 12. juni 2021 kl 21:00

Se Belgien - Rusland live online: Direkte EM-fodbold stream

Mægtige Belgien spiller i deres åbningskamp mod Rusland i en, med danske øjne, utroligt spændende kamp!

Belgien vil være store favoritter, men Rusland har før vist at de på trods af at de fleste af deres spillere kommer fra den russiske liga, har kvaliteten til at kunne spille op med spillere fra ligaer der på papiret, foregår på et langt højere niveau.

Dette er ikke mindst på grund af det faktum at Ruslands trup er utroligt velsammenspillet, fordi spillerne kender hinanden så godt, de flere af dem er fra de samme klubber og er vandt til at spille med og mod hinanden på daglig basis.

Det er dog stadig et faktum at for at kunne slå en kæmpe fodboldnation som Belgien skal Rusland finde et ekstra gear, end det de plejer at vise.

Det viser den interne statistik mellem de hold også.

Belgien og Rusland har mødt hinanden seks gange siden 2002, hvor Belgien har vundet fem gange og den sidste kamp endte uafgjort.

Sidst de to hold mødtes viste Belgien også niveauet, da de slog Rusland med hele 1-4 på udebane.

Det var tilbage i 2019 og målene blev scoret af Thorgan Hazard, Romelu Lukkaku samt to kasser af Eden Hazard.

Tre spillere der stadig er nogle af de største profiler på Belgiens hold, selvom Eden Hazard har haft problemer med skader i sin sæson for Real Madrid.

Især Romelu Lukkaku er der dog store forventninger til ved denne slutrunde, efter han har bombet mål ind hele sæsonen i Italien, efter sit skifte fra Manchester United.

Han er uden tvivl propfuld af selvtillid og er en af de helt store favoritter til at blive topscorer ved denne slutrunde.

Se med live online om Romelu Lukkaku endnu engang kan hjælpe Belgien med at smadre Rusland, når de to hold mødes til EM.

Belgien er mere end Lukkaku

Som Belgien også har vist når de har mødt Danmark, så har holdet også langt strenge at spille på end Romelu Lukkaku.

For et land med under tolv millioner indbyggere er det faktisk vanvittigt imponerende hvor mange profiler som Belgien har.

Udover store navne som Thorgan Hazard, Romelu Lukkaku samt Eden Hazard kan også nævnes Thibaut Courtois på mål, Toby Alderweireld i forsvaret og den altid fantastiske Kevin De Bruyne på midtbanen.

En fuldstændig fantastisk gruppe af spillere, med nogle af de største navne i Europa.

Roberto Martínez tropper vil uden tvivl være en af de flestes store favoritter til at gå hele vejen og tage EM-guldet hjem.

Der er dog lang vej fra at have en god trup, til faktisk at tage guldet.

Belgien har før vist at de har haft svært ved at tage det sidste afgørende skridt når det kommer til at gå hele vejen.

Se med live online om Belgien kan få en god start på EM-turneringen imod Rusland.

Rusland kan overraske

Rusland er på trods af sin status som underdog, ikke en nation uden store navne.

Det er dog først og fremmest et hold der lever på en god kollektiv.

Se med live online om Ruslands kollektiv kan få noget med mod Belgiens fantastiske mandskab.Hvornår kan man se Belgien – Rusland live stream?

Belgien – Rusland kan live streames online den lørdag den 12. juni 2021 kl 21:00.

Du kan se Belgien – Rusland hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

Belgien-flag

Belgien

Sponsoreret indhold: Det er sikkert kun de færreste, som tænker tophold, når de tænker på det belgiske fodboldlandshold. Men faktisk byder dets historie på flere fine placeringer ved diverse mesterskaber og sågar en enkelt medalje. Det belgiske fodboldforbund så dagens lys tilbage i 1895, det er seks år efter at Dansk Boldspil Union blev dannet. Alligevel gik der næsten 10 år, før den første lands ...

Læs mere om BELGIEN her
Rusland-logo

Rusland