Belgien
Belgien
vs
Japan
Japan
2. jul 2018
20:00

Se Belgien VS Japan LIVE STREAM

Catrine Hansen

Catrine Hansen 2. juli 2018 kl 20:00

Belgien - Japan: Live stream og optakt til VM-kampen

Du kan se Belgien - Japan direkte med live stream. Ser du VM-kampene med live stream, så slipper du for irriterende TV-regninger, hvor du kan pause kampen som du vil. Evt. hvis du har lyst til at spole tilbage og se en lækker detalje.

Der er ikke mange hold i dette VM 2018 som Belgien, der har formået at gøre rent bord i alle deres kampe. Panama, Tunesien og England blev alle besejret og det vurderes at Belgien i aftens kamp mod Japan stiller op med det stærkeste hold muligt.

Ingen forventninger til Japan

Selvom der ikke har været de store forventninger til Japan fra fodboldsverdens eksperter, som har haft oddsene mod sig fra start, så har holdet i realitet kun tabt én kamp.

Det var imod Polen, så hvad er det som gør at Japan ses som ”underdog” med tilhørende manglende forventninger ikke kun mod Japan og dette VM, men også fra overhovedet at kunne forsætte fra puljekampene… Er Japan bare en ”underdog” som måske vil overraske VM verden?

Internt drama - imod oddsene

Når rygsøjlen forsvinder, som tilfældet med fyring af Japans træner Vahid Halilhodzic efter kvalifikation til VM, må det under alle omstændigheder skabe intern uro på et hold.

Om fyringen var fair og nødvendig er en anden snak, men om valget var strategisk klogt af Akira Nishino vurderes det ikke til at være. Holdet skal deltage og levere varen på verden største scene i fodbold – det vigtigste spørgsmål har været om den japanske trup kunne ryste chokket af sig, og sjovt nok har Japan overlevet gruppespillet.

Filosofien bag Japans landshold

Japan har haft den samme opstilling i alle kampene og det var også formationen under den tidligere træner, så 4-2-3-1 er ikke blevet ændret – men det er dyden bag trænerfilosofien og værdierne – fra afventende spil til boldbesiddelse, som der nu igen lægges vægt på.

Og tempoet på holdet er en af deres stærke egenskaber, som kan komme til at spille en betydelig rolle. Ændringer i truppen betyder at Okazaki fik spilletid i kampen mod Polen, at vi ikke har set Honda på græsset endnu kan ændre sig i aftens kamp.

Men den største overraskelse er den manglende stjerne profil Kubo, som til trøst hos de Japanske fans – har den nye træner, Nagatomo, brugt i to kampe ved VM 2018. Det forventes at Nagatomo er med i opstillingen i aften.

Belgien har luksusproblemer

Med en trup bestående af stjerneprofiler og intet andet – må gøre de fleste landstræner grønne af misundelse, og det er bestemt en grund til at Belgien har kunne gøre rent bord i alle puljekampene.

Og når trænerstaben består af assistenttræner Thierry Henry og faste assistent Graeme Jones samt en spillertrup bestående af den offensive drømmetrio af Kevin De Bruyne og Lukaku og Hazard, så står træner Martíez med et luksusproblem når udvælgelsen af spillerene skal vælges.

Hvornår kan man se Belgien - Japan på live stream?

VM-kampen mellem Belgien og Japan kan ses på live stream den 2. juli kl 20.00.

For at anvende tjenesten Live Billeder skal du logge ind og have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

Belgien-flag

Belgien

Sponsoreret indhold: Det er sikkert kun de færreste, som tænker tophold, når de tænker på det belgiske fodboldlandshold. Men faktisk byder dets historie på flere fine placeringer ved diverse mesterskaber og sågar en enkelt medalje. Det belgiske fodboldforbund så dagens lys tilbage i 1895, det er seks år efter at Dansk Boldspil Union blev dannet. Alligevel gik der næsten 10 år, før den første lands ...

Læs mere om BELGIEN her
Japan-logo

Japan