Bayern München
Bayern München
vs
Eintracht Frankfurt
Eintracht Frankfurt
23. maj 2020
18:30
match page arrow

Se Bayern München VS Eintracht Frankfurt LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Bundesliga direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Ved at live streame fodbold online, så slipper du for at betale for dyre TV-pakker.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

Bayern München – Eintracht Frankfurt kan live streames online den lørdag den 23. maj 2020 kl 18:30.

Hvis du er i Danmark kan du se Bayern München – Eintracht Frankfurt hos viaplay.

Rene Andersen

Rene Andersen 23. maj 2020 kl 18:30

Se Bayern - Frankfurt: Live Stream Bundesliga

Se Bayern vs Frankfurt direkte med live streaming! De tyske mestre fra FC Bayern München er klare favoritter til at hente de tre point, når de lørdag aften imod Eintracht Frankfurt hjemme på Allianz Arena i det sydlige Tyskland.

Selvom Bayern har en langt bedre spillertrup end Frankfurt, så endte den omvendte kamp på Commerzbank Arena i Frankfurt med en utrolig sejr på 5-1 til Eintracht Frankfurt, så de kan måske overraske endnu engang.

Bayern genstartede sæsonen med en sikker 2-0-sejr på udebane imod Union Berlin, mens Eintracht Frankfurt hjemme tabte med 3-1 imod Borussia Mönchengladbach.

Kampen mellem Bayern og Frankfurt bliver spillet uden tilskuere, hvilket selvfølgelig ødelægger hele stemningen omkring kampen.

Alligevel burde det blive en ganske underholdende kamp, og det ville være meget overraskende, hvis ikke det blev en målrig kamp.

Bayern er på vej imod otte på stribe

Bayern München har domineret tysk fodbold fuldstændigt i de seneste mange år. Siden Dortmunds to mesterskaber har Bayern vundet hele syv tyske mesterskaber på stribe, og det ligner bestemt, at de skal løfte trofæet endnu engang.

Efter sidste rundes sejr imod Union Berlin ligger Bayern på førstepladsen med 58 point, og de har dermed fire point ned til Dortmund på andenpladsen.

Der resterer hele otte kampe, så der er fortsat masser af spille om, men som Bayern har præsteret i 2020, så bliver det svært at indhente dem.

Siden Hansi Flick overtog trænersædet fra Niko Kovac har Bayern vundet 19 ud af 22 kampe i alle turneringer, og de virker skræmmende stærke, omend deres præstation i sidste weekend ikke var særligt imponerende.

Frankfurt smadrede Bayern senest

Frankfurt ligger omvendt på en halvsløj 13. plads med kun 28 point i 25 kampe. I forhold til sidste sæson, hvor de gjorde det fremragende, så har de mistet nogle store profiler, som de slet ikke har været i stand til at erstatte.

I den omvendte kamp tidligere på sæsonen var de dog ekstremt dominerende, og de vandt en historisk stor sejr imod Bayern.

Jerome Boateng blev udvist efter kun ni minutter, og efterfølgende blev det for alvor grimt. Frankfurt var foran 2-1 ved pausen på mål af Filip Kostic og Djibril Sow, mens Robert Lewandowski reducerede for Bayern.

I anden halvleg gik det helt galt for mestrene, da David Abraham, Martin Hinteregger og Goncalo Pacienca gjorde det til utrolige 5-1.

Nu skal Bayern München så tage revanche, hvilket de også skal være i stand til.

Se Bayern vs Frankfurt med online live streaming hos bet365!Hvornår kan man se Bayern München – Eintracht Frankfurt live stream?

Bayern München – Eintracht Frankfurt kan live streames online den lørdag den 23. maj 2020 kl 18:30.

Du kan se Bayern München – Eintracht Frankfurt hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

Bayern München-flag

Bayern München

Sponsoreret indhold: FC Bayern München er uden sammenligning den mest populære af de tyske klubber. Uanset hvor lidt anseelse tysk fodbold har haft i omverdenen, er der altid folk, som har holdt med Die Bayern. Klubben blev grundlagt i 1900, som et udspring af fodboldafdelingen i Münchens Gymnastikforeningen, da en del af spillerne var utilfredse med ikke, at de måtte melde sig ind i Det Tyske F ...

Læs mere om BAYERN MüNCHEN her
Eintracht Frankfurt-logo

Eintracht Frankfurt

Sponsoreret indhold: Herhjemme kendes Eintracht Frankfurt måske mest som klubben, der har flirtet voldsomt med Nicklas Bendtner i de seneste transfervinduer. Men Eintracht Frankfurt er meget mere end det. Klubben kan dateres helt tilbage til 1899 og var blandt andet med til at skabe den tyske Bundesliga, som man kender den i dag. Så hvis du er til tysk traditionsfodbold anbefaler vi Eintracht Fran ...

Læs mere om EINTRACHT FRANKFURT her