Barcelona
Barcelona
vs
Real Madrid
Real Madrid
6. maj 2018
20:45
match page arrow

Se Barcelona VS Real Madrid LIVE STREAM

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard 6. maj 2018 kl 20:45

Barcelona - Real Madrid: Live stream og optakt

Du kan se El Clasico mellem Barcelona og Real Madrid direkte på live stream. El Clasico er verdens største fodboldkamp, og du skal selvfølgelig se Barcelona og Real Madrids stjerner i kamp med online live streaming hos bet365.

I stedet for at betale for TV-kanaler, så kan man se tusindevis af fodboldkampe med bet365s live streaming, du kan starte med El Clasico mellem Barcelona og Real Madrid.

Er det så gratis at se fodbold med bet365s live streaming? Nej, det er ikke helt gratis at live streame fodbold hos bet365. Man skal nemlig have penge stående på sin konto, men du skal ikke betale en krone for at se fodbold.

Barcelona kan spille frit imod Real Madrid

Når Barcelona og Real Madrid møder hinanden, så vil der altid være ekstremt tryk på, og det er altid en katastrofe at tabe et El Clasico.

I forhold til tabellen i La Liga vil det dog ikke være noget problem for Barcelona at tabe point, da man i søndags sikrede sig mesterskabet med en fin sejr imod Deportivo La Coruna.

Det er Barcelonas tredje mesterskab på fire år og det syvende på 10 år, så Barcelona har virkelig domineret i Spanien. Der er dog en tendens til, at El Clasico-kampene imod Real Madrid er vigtigere end point, og Barca-spillerne vil have ild i øjnene.

Derudover så kan Barcelona fuldføre en hel sæson uden at tabe en kamp i La Liga, hvilket er holdets mål nu, hvor de er færdige med Copa del Rey og Champions League. Det er aldrig sket før i historien, og det ville være en kæmpe bedrift.

Ingen æresport for Barcelona-spillerne

I medierne har en stor del af optakten handlet om den æresport, som Barca-spillerne gerne vil have Real Madrid til at udføre for dem, når de går på banen.

Real Madrid-anfører Sergio Ramos har udtalt, at Real Madrid ikke har tænkt sig at udføre nogen æresport, da de hellere vil bruge kræfterne på at fokusere på at vinde Champions League-trofæet.

Omvendt har Barca-backen Jordi Alba udtalt, at det ville være passende, hvis Real Madrid viste den respekt, som det ville være.

Der er altid masser af mudderkast i de spanske medier, hvor aviserne er mere partiske end vi kender herhjemme.

Der venter i hvert fald en fantastisk kamp mellem Barcelona og Real Madrid, og du skal selvfølgelig se kampen med online live streaming.

Barcelona – Real Madrid: Skader

Barcelona har ikke de store skader at berette om. Reserve-midtbane Sergi Samper sidder ude resten af sæsonen, men det gør ingen forskel.

Hos Real Madrid må man formentlig se bort fra Dani Carvajal og Isco, som begge sad over i Champions League-semifinalen imod Bayern Munchen.

Barcelona – Real Madrid: Startopstillinger

Barcelona: Marc-André Ter Stegen - Sergi Roberto, Gerard Pique, Samuel Umtiti, Jordi Alba – Sergio Busquets, Ivan Rakitic, Andres Iniesta – Coutinho, Lionel Messi, Luis Suarez.

Real Madrid: Keylor Navas – Nacho, Raphael Varane, Sergio Ramos, Marcelo – Casemiro, Toni Kroos, Luka Modric – Gareth Bale, Karim Benzema, Cristiano Ronaldo.

Barcelona – Real Madrid: Profiler

Det er umuligt at komme udenom Lionel Messi og Cristiano Ronaldo, når vi snakker om El Clasico. De to superstjerner har været hinandens største rivaler, og de er bare fantastisk at se spille fodbold.

Der er et hav af andre superstjerner, som for eksempel Andres Iniesta, der spiller sit sidste El Clasico. Coutinho spiller samtidigt sit første El Clasico.

Hvordan ender Barcelona – Real Madrid live stream?

Barcelona er selvfølgelig favoritter, når de spiller hjemme på Camp Nou, men Real Madrid har flere gange vist, at de er ekstremt stærke på hjemmebane.

Alt kan ske i El Clasico, men vi tror på en Barcelona-sejr.

Hvornår kan man se Barcelona – Real Madrid live stream?

Barcelona – Real Madrid spilles søndag den 6. maj kl. 20.45 på Camp Nou i Barcelona.

For at anvende tjenesten Live Billeder skal du logge ind og have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Beskrivelse af hold

Barcelona-flag

Barcelona

Sponsoreret indhold: FC Barcelona er vel den mest populære klub overhovedet i hele verden, og det skyldes naturligvis deres kompromisløse indstilling til offensivt og smuk fodbold. Klubben har fået mange sympatisører i deres politiske oprør mod den undertrykkende diktator Franco, Men først og fremmest er de så utroligt populære på planten, fordi de spiller den bedste fodbold. Med Lionel Messi som ...

Læs mere om BARCELONA her
Real Madrid-logo

Real Madrid

Sponsoreret indhold: Real Madrid er en af allerstørste klubber i verden. Overalt på kloden følger dedikerede fans Kongeklubben med den stolte historie. Også i Danmark findes en trofast skare af Madridistas med den helhvide spilledragt. Gennem tiden har Real Madrid vundet et hav af nationale og internationale trofæer. Op gennem 90´erne stod man dog i skyggen af FC Barcelonas totalfodbold, og derfo ...

Læs mere om REAL MADRID her