Barcelona
Barcelona
vs
Bayer Leverkusen
Bayer Leverkusen
29. sep 2015
20:45

Se Barcelona VS Bayer Leverkusen LIVE STREAM

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø 29. september 2015 kl 20:45

Se Barcelona v Bayer Leverkusen live stream!

Barcelona var ude en meget uheldig kamp mod Celta Vigo i midtugen, som kostede på flere fronter.

For det første fik man læsterlige høvl, og det er ikke set i mange, mange år. Celta Vigo med danske Daniel Wass på banen i 85 minutter bankede simpelthen Barça med hele 4-1, og det gjorde ondt langt ind i sjælen.

Værre var det dog, at Lionel Messi måtte udgå med en ankelskade og nu ser ud til at skulle være ude af spillet i to måneder.

Suarez på pletten

Catalanerne kom dog tilbage i weekenden, hvor Las Palmas var på besøg. Igen uden de mange mål, der tidligere har kendetegnet dem, men dog med tre point på kontoen.

Luis Suarez nettede to gange i 2-1 sejren, mens Neymar formåede at brænde et straffespark. Om det var den sejr, der tændte den sidste gnist, vides ikke, men det catalanske folk stemte senere ”SI” til løsrivelse fra resten af Spanien.

Der er dog lang vej til, at den dag skulle komme, og så vil Barcelona ikke længere være velkommen i den spanske La Liga.

Vi tipper: Bayer Leverkusen er ikke sådan at kyse, og uden Lionel Messi bliver det svært for Barcelona. Der er dog så megen kvalitet på holdet, at vi godt vil tildele dem sejren. Vi tipper 1-0.Hvornår kan man se Barcelona – Bayer Leverkusen live stream?

Barcelona – Bayer Leverkusen kan live streames online den tirsdag den 29. september 2015 kl 20:45.

Du kan se Barcelona – Bayer Leverkusen hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

Beskrivelse af hold

Barcelona-flag

Barcelona

Sponsoreret indhold: FC Barcelona er vel den mest populære klub overhovedet i hele verden, og det skyldes naturligvis deres kompromisløse indstilling til offensivt og smuk fodbold. Klubben har fået mange sympatisører i deres politiske oprør mod den undertrykkende diktator Franco, Men først og fremmest er de så utroligt populære på planten, fordi de spiller den bedste fodbold. Med Lionel Messi som ...

Læs mere om BARCELONA her
Bayer Leverkusen-logo

Bayer Leverkusen

Sponsoreret indhold: Bayer Leverkusen har siden tidernes morgen været sponsoreret af den gigantiske medicinalkoncern Bayer. Det har affødt bitre kommentarer fra andre klubber, som betragter den som en plasticklub. Men Bayer har med sans for detaljen taget det til sig og kalder sig selv for ”Die Werkself” (Firma-elleveren). Klubben har været så tæt, så tæt på de helt store triumfer i 00´erne, men ...

Læs mere om BAYER LEVERKUSEN her