Atletico Madrid
Atletico Madrid
vs
Barcelona
Barcelona
12. sep 2015
20:30
match page arrow

Se Atletico Madrid VS Barcelona LIVE STREAM

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø 12. september 2015 kl 20:30

Se Atletico Madrid v Barcelona live stream

Der er altid god lir i luften, når disse to kombattanter mødes i enten La Liga eller Champions League.

I takt med at Atlético Madrid er blevet en kæmpe, som man kan regne med i spansk fodbold igen, så har kampene fået et ekstra lag, som bare gør det hele endnu mere dramatisk.

Atlético har hævn til gode, da de 17. maj tabte 0-1 til catalanerne, som dermed tog mesterskabet fra netop Los Rojiblancos. Det var så deres hævn for året inden, da man med 1-1 gave mesterskabet til Atlético på sidste spilledag.

God start for begge

Begge klubber er startet fint, om end Barcelona har scoret meget lidt. Bare et enkelt mål er det blevet til i hver sejr over Athletic Bilbao og Malaga.

Til gengæld har hovedstadsklubben været mere flittige på målkontoen. Efter indledende 1-0 over Las Palmas fik ellers så stærke Sevilla med Michael Krohn-Dehli en over snuden med 3-0.

Her kom den nye angriber Jackson Martinez på scoringstavlen, og han ligner en mand, der vil gå godt i fodsporene på Sergio Agüero, Radamel Falcao og Diego Costa.

Vi tipper: Vi tror, at det bliver tæt, men Barcelona har haft krammet på Atlético på det seneste. Vi tipper 2-3.Hvornår kan man se Atletico Madrid – Barcelona live stream?

Atletico Madrid – Barcelona kan live streames online den lørdag den 12. september 2015 kl 20:30.

Du kan se Atletico Madrid – Barcelona hos Unibet

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

Beskrivelse af hold

Atletico Madrid-flag

Atletico Madrid

Sponsoreret indhold: Hvis du er på udkig efter spænding, passion, store nedture og triumfer i en ophedet atmosfære, så skal du besøge Vicente Calderón i Madrid. Her holder Los Indios, Los Rojiblancos, Los Colchoneros aka Atlético Madrid til, og de har altid haft et hadefuldt til storebror Real Madrid, som de ynder at skælde ud på, mens de i virkeligheden er lidt misundelige over deres succes. Men ...

Læs mere om ATLETICO MADRID her
Barcelona-logo

Barcelona

Sponsoreret indhold: FC Barcelona er vel den mest populære klub overhovedet i hele verden, og det skyldes naturligvis deres kompromisløse indstilling til offensivt og smuk fodbold. Klubben har fået mange sympatisører i deres politiske oprør mod den undertrykkende diktator Franco, Men først og fremmest er de så utroligt populære på planten, fordi de spiller den bedste fodbold. Med Lionel Messi som ...

Læs mere om BARCELONA her