Athletic Bilbao
Athletic Bilbao
vs
Barcelona
Barcelona
20. jan 2022
21:30
match page arrow

Se Athletic Bilbao VS Barcelona LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Copa del Rey direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

Athletic Bilbao – Barcelona kan live streames online den torsdag den 20. januar 2022 kl 21:30.

Hvis du er i Danmark kan du se Athletic Bilbao – Barcelona hos ingen udbyder.

Rene Andersen

Rene Andersen 20. januar 2022 kl 21:30

Athletic Bilbao - Barcelona Live Stream: Se Copa del Rey i Danmark!

Se Copa del Rey-kampen mellem Athletic Bilbao og FC Barcelona online med live stream hos bet365! Den spanske pokalturnering, Copa del Rey, sendes desværre ikke i dansk TV, men du har heldigvis muligheden for at se alle kampene hos bet365.

Det både lovligt og meget billigere end at se fodbold i TV, så vi kan helt klart anbefale Copa del Rey live streaming hos bet365.

FC Barcelona får det svært i Bilbao

Selvom Athletic Bilbao som klub er helt anderledes og meget langt fra Real Madrid, Atletico Madrid og FC Barcelona, så kan de stadig bide skeer med de store klubber.

De benytter kun baskiske spillere, men har alligevel formået at sætte et meget slagkraftigt hold sammen, som altid kæmper 100 % for klubben og trøjen.

Baskerne støtter deres lokale helte som ingen andre klubber i Spanien, og det er med til at lægge et tryk på modstanderne, når de besøger San Mamés.

Barcelona har besøgt San Mamés hele tre gange i 2021, og de har faktisk formået at undgå nederlag hver gang.

Det seneste møde i Baskerlandet var tilbage i august, hvor det blev til 1-1 i en La Liga-kamp.

Inigo Martinez bragte Bilbao foran 1-0 efter 50 minutter, mens Memphis Depay udlignede til 1-1 med et kvarter igen.

Det nåede ikke at få betydning, at Eric Garcia blev udvist i dommerens overtid.

Bilbao og Barca vil satse på Copa del Rey

Athletic Club de Bilbao og FC Barcelona er blandt de mest historisk klubber i Spanien, og de har begge sat en ære i pokalturneringen, Copa del Rey.

Derfor står det også klart, at begge hold vil satse benhårdt efter videre avancement i turneringen, da de ikke står med gode muligheder for at vinde titler i de andre turneringer.

FC Barcelona har vundet Copa del Rey hele 31 gange, mens Athletic Bilbao ligger nummer to på all-time listen med hele 23 trofæer.

Real Madrid følger efter med 19 Copa del Rey-titler, og det siger noget om, hvor stor succes, dagens to mandskaber har haft i turneringen.

Corona har ramt begge hold i den seneste måneds tid, men de bør være kommet over det, således de kan stille deres bedste spillere til denne kamp.

Se Copa del Rey-kampen Athletic Bilbao – FC Barcelona online live stream hos bet365!

Hvad bliver Athletic Bilbao – Barcelona?

FC Barcelona bør kunne stille med et noget stærkere mandskab, spiller for spiller. Alligevel ligner det en meget tæt kamp, da Bilbao både er stærke på hjemmebane, men også har et meget stærkt kollektiv.

Vi tror på 1-1!For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

Athletic Bilbao-flag

Athletic Bilbao

Sponsoreret indhold: Den baskiske klub har vundet mange hjerter med deres politik om, at der kun skal spille baskiske spillere på holdet. Imponerende nok har det givet en hel del mesterskaber og endnu flere pokaltitler, og når man så krydrer det med fremragende fodbold, så har man tegningen til en stor klub. Athletic Bilbao repræsenterer det ypperste i spansk fodbold, og hvis du også vil følge dem ...

Læs mere om ATHLETIC BILBAO her
Barcelona-logo

Barcelona

Sponsoreret indhold: FC Barcelona er vel den mest populære klub overhovedet i hele verden, og det skyldes naturligvis deres kompromisløse indstilling til offensivt og smuk fodbold. Klubben har fået mange sympatisører i deres politiske oprør mod den undertrykkende diktator Franco, Men først og fremmest er de så utroligt populære på planten, fordi de spiller den bedste fodbold. Med Lionel Messi som ...

Læs mere om BARCELONA her