Arsenal FC
Arsenal FC
vs
Stoke
Stoke
12. sep 2015
16:00

Se Arsenal FC VS Stoke LIVE STREAM

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø 12. september 2015 kl 16:00

Se Arsenal FC v Stoke Live Stream!

Der skal i den grad damp under kedlerne for Arsenal, når de skal forsøge at leve op til titlen som mesterskabsfavoritter.

Fans verden over er dybt frustrerede over, at der ikke blev købt ind, da transfervinduet lukkede i, og der tvivles på, at man kan fuldføre missionen uden en verdensklasseangriber.

Olivier Giroud var i spil i Frankrigs 2-1 sejr over Serbien i mandags, men han blev buhet ud af sine egen fans, da han brændte et par store chancer. Han har også kun lynet en gang i Premier League, men det var til gengæld på et lækkert saksesparksmål.

Er der nogen, vi ikke kan lide…

Stoke er traditionelt en hademodstander for Arsenal, som mener, at der spilles for hårdt og brutalt blandt Mark Hughes´ mænd.

Det kulminerede i februar 2010, da Ryan Shawcross brækkede benet to steder på Aaron Ramsey, som efterfølgende var ude i et år.

Og da de mødtes sidst i januar på Emirates skubbede Stokes Marko Arnautovic helt umotiveret Mathieu Debuchy ind i et reklameskilt, så han slog skulderen af led og var ude i tre måneder.

Mon ikke stemingen i London bliver ret hed på lørdag?

Vi tipper: Arsenal må ikke skuffe hjemme igen, og nu skal der satses 100 %. Vi tipper 2-0.Hvornår kan man se Arsenal FC – Stoke live stream?

Arsenal FC – Stoke kan live streames online den lørdag den 12. september 2015 kl 16:00.

Du kan se Arsenal FC – Stoke hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

Beskrivelse af hold

Arsenal FC-flag

Arsenal FC

Sponsoreret indhold: Arsenal er blandt de bedste og rigeste klubber i verden, og de bliver hver uge fulgt af en kæmpe fanskare, som elsker de røde fra London. De var i mange år kendt for at spille frygtelig destruktiv og defensiv fodbold, hvor en 1-0 sejr i bedste italiener-stil var nok. Men med Arséne Wengers indtog i klubben i 1996, kom der andre kugler i kanonerne, og nu står Arsenal for noge ...

Læs mere om ARSENAL FC her
Stoke-logo

Stoke

Sponsoreret indhold: Stoke City FC har længe været regnet for en af de ældste fodboldklubber i verden, kun overgået af Notts County FC, som blev dannet i 1863. Klubben blev først for alvor kendt i den danske fodboldbevidsthed, da den daværende danske landsholdsmålmand Thomas Sørensen skiftede til klubben fra Aston Villa i 2008.

Stoke-on-Trent

Stoke daterer sig selv til 1863. Faktisk er ...

Læs mere om STOKE her