Arsenal FC
Arsenal FC
vs
Olympiakos
Olympiakos
29. sep 2015
20:45

Se Arsenal FC VS Olympiakos LIVE STREAM

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø 29. september 2015 kl 20:45

Se Arsenal FC v Olympiakos live stream!

Fodbold er et meget simpelt spil: Fans brokker sig over Arséne Wenger, Arsenal vinder kampe, og så har Wenger fået ret. Igen.

Inden transfervinduet lukkede i, ville Arsenals fans hjertens gerne have en ny angriber til klubben, men Wenger ville kun købe, hvis han fandt noget godt til prisen. Det lykkedes som bekendt ikke, og så var de røde fans oppe i selvsamme felt.

Efter midtugens sejr i Capital One Cup´en og weekendens sejr i Premier League er kritikerne dog gemt bort i et lille hjørne af The Emirates.

Lækker sejr hos rivalerne

Først blev ærkerivalerne fra Tottenham besejret på White Hart Alne, da Mathieu Flamini brugte den første ligacup-kamp siden 2007 på at score to kasser. Især mål nummer to var en nydelse, da han helflugtede kuglen ind ved stolpen.

Dernæst tog man til en meget vanskelig kamp på King Power Stadium mod Leicester, som var det eneste ubesejrede hold i Premier League.

Men det lavede The Gunners om på i en meriterende sejr på 5-2, hvor Alexis Sanchez med tre mål og Theo Walcott og Olivier Giroud med hver sin basse stod for scoringerne. Hvem behøver så en angriber?

Vi tipper: Arsenal skuffede fælt med 1-2 mod Dynamo Zagreb i den førte Champions League-kamp. Derfor SKAL der tre point på kontoen, og det skal der også nok komme. Vi tipper 3-1.Hvornår kan man se Arsenal FC – Olympiakos live stream?

Arsenal FC – Olympiakos kan live streames online den tirsdag den 29. september 2015 kl 20:45.

Du kan se Arsenal FC – Olympiakos hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

Beskrivelse af hold

Arsenal FC-flag

Arsenal FC

Sponsoreret indhold: Arsenal er blandt de bedste og rigeste klubber i verden, og de bliver hver uge fulgt af en kæmpe fanskare, som elsker de røde fra London. De var i mange år kendt for at spille frygtelig destruktiv og defensiv fodbold, hvor en 1-0 sejr i bedste italiener-stil var nok. Men med Arséne Wengers indtog i klubben i 1996, kom der andre kugler i kanonerne, og nu står Arsenal for noge ...

Læs mere om ARSENAL FC her
Olympiakos-logo

Olympiakos