Arsenal FC
Arsenal FC
vs
Chelsea
Chelsea
1. aug 2020
18:30
match page arrow

Se Arsenal FC VS Chelsea LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra FA Cup direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Ved at live streame fodbold online, så slipper du for at betale for dyre TV-pakker.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

Arsenal FC – Chelsea kan live streames online den lørdag den 1. august 2020 kl 18:30.

Hvis du er i Danmark kan du se Arsenal FC – Chelsea hos viaplay.

Rene Andersen

Rene Andersen 1. august 2020 kl 18:30

Se FA Cup Finalen Online: Arsenal - Chelsea Live Stream

FA Cup-finalen mellem Arsenal og Chelsea kan live streames direkte med mobil, tablet og computer! Du skal blot have en finansieret konto hos bet365, og så kan du live streame kampe fra FA Cuppen og mange andre fodboldligaer.

Den engelske fodboldsæson afsluttes lørdag aften, når Arsenal og Chelsea mødes på Wembley. Det er således en gentagelse af sidste sæsons Europa League-finale, som blev spillet i Baku.

Chelsea vandt 4-1 efter en overbevisende præstation ved den lejlighed, men mon ikke det bliver mere tæt denne gang.

The Blues har stadig et væsentligt bedre hold end The Gunners, men kampen har enorm betydning, og spilles foran et lukket Wembley, så det er svært at spå om.

Se FA Cup-finalen mellem Arsenal og Chelsea med live streaming hos bet365.

Arsenal har haft problemer imod Chelsea

Arsenal og Chelsea har mødt hinanden et hav af gange i de seneste par år. Både i Premier League, Europa League og EFL Cuppen har de to mandskaber dystet, og Chelsea har generelt haft et overtag.

Det er sæsonens tredje kamp mellem Arsenal og Chelsea. Den første kamp på Emirates Stadium lignede en Arsenal-sejr, da Pierre-Emerick Aubameyang allerede bragte Arsenal foran 1-0 efter 13 minutter.

Der skulle gå ydereligere 70 minutter inden Jorginho udlignede til 1-1, og fire minutter senere scorede Tammy Abraham til 2-1, hvilket blev kampens slutresultat.

Den seneste indbyrdes kamp mellem Arsenal og Chelsea bød også på drama i slutminutter, men det endte 2-2 ved den lejlighed. Cesar Azpilicueta troede nok, at han havde scoret sejrsmålet med seks minutter igen, mens Hector Bellerin udlignede til 2-2 kort efter.

Lynhurtig Arsenal-bomber skal stå for kasserne

De fleste har nok lagt mærke til, at Arsenal ikke har den samme kvalitet i truppen, som man tidligere har set.

Mesut Özil, som tidligere har været holdets helt store profil og omdrejningspunkt, er skubbet helt ud af holdet. Derudover er truppen hårdt ramt af skader, så mangler helt klart noget kvalitet.

Det er klart værst defensivt, hvor det til tider har været tragikomisk at se Arsenal forsvare, men de har til gengæld nogle offensive profiler, som de færreste hold besidder.

Her er der særligt tale om den tidligere Dortmund-bomber Pierre-Emerick Aubameyang, som scorede 22 mål i 36 Premier League-kampe i denne sæson.

Hvis Arsenal skal gå hen og vinde FA Cuppen, så kræver det formentlig en stor kamp af Aubameyang.

Andreas Christensen starter næppe i FA Cup-finalen

Med danske briller, så er det interessant at følge Andreas Christensen. Han har været inde og ude af Chelsea-holdet igennem flere sæsoner, men det ser ikke godt ud for tiden.

Christensen har siddet på bænken i de seneste tre kampe, og forventes heller ikke at få spilletid i finalen.

Han var fast mand, da Premier League gjorde comeback efter coronapausen, men efter Chelseas 3-0-nederlag imod Sheffield United har han ikke været på banen.

Kampens profiler

Pierre-Emerick Aubameyang, Arsenal og Christian Pulisic, Chelsea.Hvornår kan man se Arsenal FC – Chelsea live stream?

Arsenal FC – Chelsea kan live streames online den lørdag den 1. august 2020 kl 18:30.

Du kan se Arsenal FC – Chelsea hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

Arsenal FC-flag

Arsenal FC

Sponsoreret indhold: Arsenal er blandt de bedste og rigeste klubber i verden, og de bliver hver uge fulgt af en kæmpe fanskare, som elsker de røde fra London. De var i mange år kendt for at spille frygtelig destruktiv og defensiv fodbold, hvor en 1-0 sejr i bedste italiener-stil var nok. Men med Arséne Wengers indtog i klubben i 1996, kom der andre kugler i kanonerne, og nu står Arsenal for noge ...

Læs mere om ARSENAL FC her
Chelsea-logo

Chelsea

Sponsoreret indhold: Chelsea er, siden Roman Abramovich overtog styringen, blevet en af de mest vindende klubber i England. Lunten er dog kort hvad angår trænere, men de skovler så til gengæld titler og pokaler hjem til The Blues. Klubben har altid haft en trofast fanskare, men den er naturligt nok blevet udvidet kraftigt siden mesterskaber og diverse cups er kommet i pokalskabet. Chelsea er klu ...

Læs mere om CHELSEA her