Argentina
Argentina
vs
Island
Island
16. jun 2018
15:00

Se Argentina VS Island LIVE STREAM

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard 16. juni 2018 kl 15:00

Se Argentina - Island med live stream på nettet - VM 2018

Se Argentina – Island med live stream

Se VM-kampen ArgentinaIsland direkte med live stream på nettet. Der venter en meget spændende kamp mellem Argentina og Island, og du kan selvfølgelig se kampen på nettet med live streaming.

Argentina har en af de stærkeste trupper til hele VM, og der er masser af verdensstjerner anført af Lionel Messi. Island er til VM for første gang, og det bliver sjovt at se, hvor langt de kan komme. Island var stærke til EM for to år siden, men er havnet i en meget svær pulje, så det bliver ikke nemt at gå videre denne gang.

Du kan se Argentina – Island på live stream.

Argentina kan vinde VM

Argentina har klart potentialet til at vinde VM. De havde meget svært ved at kvalificere sig, hvilket først skete i den sidste VM-kvalkamp, da Argentina vandt 3-1 på udebane imod Ecuador. Lionel Messi var selvfølgelig den store helt, da han scorede alle tre mål, og han er virkelig vigtig for Argentina.

Argentina har også tabt hele 6-1 til Spanien i en VM-testkamp, men det var uden Lionel Messi, og han betyder alt for de argentinske VM-chancer.

Med spillere som Sergio Aguero, Lionel Messi, Angel Di Maria m.fl., så er alting muligt. Argentina har nået finalen i de seneste tre store slutrunder, men alle er blevet tabt, og nu skal det være.

Island til VM for første gang

Island har været fantastiske at følge igennem de senere år. For to år siden var de med til EM for første gang i historien, og nu har de så overgået sig selv ved at være med til VM for første gang.

Island var i VM-kvalifikationsgruppe med lande som Holland, Tyrkiet og Kroatien, og derfor er det virkelig imponerende at ende på førstepladsen med 22 point efter 10 kampe.

Island har skrevet historie ved at være den første nation, der kvalificerer sig til VM med under en million indbyggere, og øen med kun 350.000 indbyggere kan nærmest kun overraske positivt.

De får i øvrigt gensyn med Kroatien, som de har trukket i VM-gruppen. Island skal op imod Argentina, Kroatien og Nigeria, og får selvfølgelig svært ved at gå videre, men man må ikke undervurdere dem.

Se Argentina – Island direkte med live stream.

Hvordan ender Argentina – Island live stream?

Argentina er selvfølgelig store favoritter, men Island har et stærkt kollektiv, og de kan muligvis kæmpe sig til et point.

Vi tror på 2-1 til Argentina efter en underholdende kamp.

Hold øje med

Lionel Messi, Argentina og Gylfi Sigurdsson, Island.

Hvornår kan man se Argentina – Island live stream?

Argentina – Island kan live streames lørdag den 16. juni kl. 15.00.

For at anvende tjenesten Live Billeder skal du logge ind og have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

IP restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

Argentina-flag

Argentina

Island-logo

Island

Sponsoreret indhold: De tider er forbi, hvor et dansk landshold kunne smadre et islandsk ditto med 14-2. Nu er islændingene med til et EM, og det er danskerne ikke. Helt vanvittigt sensationelt kvalificerede de sig til EM i Frankrig 2016 foran nationer som Holland og Tyrkiet. Island er fodboldens nye eventyr, og hvis du vil se og læse mere, så anbefaler vi Island live stream.

Det islandske mir ...

Læs mere om ISLAND her