AGF
AGF
vs
SønderjyskE Elitesport
SønderjyskE Elitesport
10. nov 2019
14:00

Se AGF VS SønderjyskE Elitesport LIVE STREAM

Gustave Seeberg

Gustave Seeberg 10. november 2019 kl 14:00

Se AGF - SønderjyskE Online

AGF skal op imod SønderjyskE til dagens opgør som spilles på Ceres Park. Du kan se kampen mellem AGF og SønderjyskE på direkte live stream. I sidste sæson spillede begge hold i Superligaen og de er vant til at spille i Danmarks bedste række.

I år ligger SønderjyskE nogenlunde som de plejer og AGF er svingende på nuværende tidspunkt, og hele kampen kan du se på live stream online.

AGF – SønderjyskE på live stream bliver interessant fordi de to hold på papiret er meget lige, med en mindre favoritrolle til AGF. De hvide havde ellers den dårligste start nogensinde i klubbens historie, da de næsten ikke vandt nogle kampe i starten.

Det satte en stime af sejre dog en stopper for, og nu ligger de nogenlunde komfortabelt over midten.

Begge klubber ser ud til at overleve Superligaen

I AGF vil man nok gerne i mesterskabsspillet og i SønderjyskE er man tilfreds hvis man ikke ender for langt mod nedrykningsstregen. Klubben her kan satse på succes i Sydbank Pokalen da dette er turnerningen hvor de mindre hold rent faktisk har en chance for at vinde.

De har potentialet til mere, det har de vist tidligere, og måske endda kan de hive sig selv op i mesterskabsspillet hvis de får en god stime kørende. På live stream har vi vist alle de tidligere kampe fordi alle kampe i Superligaen bliver streamet direkte online.

På live stream viser vi kampen mellem AGF – SønderjyskE. AGF har Mustapha Bundu som bomber kasser ind på stribe for Aarhus-klubben.

Den 22 årige angriber har været vigtig for AGF's succes hidtil. Han bomber målene ind som var det en leg, men hvad gør Lyngby i det øjeblik han er skadet eller har en sløj dag på kontoret.

Når man er en klub som AGF, er det en god idé at have en bredere trup end at være afhængig af en enkelt spiller.

AGF – SønderjyskE direkte på Live Stream

AGF – SønderjyskE kan ses direkte på live stream, og kampen spilles på Ceres Park i Aarhus. Her har AGF hentet klart flest point indtil videre, og i september havde klubben en stime af fire hjemmesejre i træk mod klubber som AaB og FC Nordsjælland. En flot præstation fra et hold der ellers startede meget sløjt ud i Superligaen.

Men AGF har troen på egne evner og det har bragt dem langt. Det har endda bragt dem så langt at de kan se sig selv få bronzemedaljer. Det kræver dog mere stabilitet og måske også en bredere trup.

AGF – SønderjyskE: Indbyrdes

Sidste gang AGF tog imod SønderjyskE var det hjemmeholdet der sejrede. Det blev til et 2-1 resultate og AGF snuppede derfor de tre point.

Det er noget tid siden at SønderjysjE har vundet på Ceres Park. Faktisk skal man tilbage til 2014 for at finde seneste SønderjyskE sejr i det nordjyske. Her vandt klubben d. 28 oktober med en 3-0 sejr.

Du kan se med på live stream, når kampen fløjtes i gang kl. 14:00.For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

AGF-flag

AGF

Sponsoreret indhold*: AGF er en af de mest hæderkronede klubber i dansk fodbold med et flot CV fyldt med titler, traditioner og tragedier. Klubben har ubetinget opbakning i byen, og der er fyldt uanset, om man spiller mod Brøndby eller Brønderslev. Dette er klubben, som fansene selv kalder for ”Galehuset”, og hvis du elsker dansk fodbold med al dens pragt og dramatik, så vil du elske AGF live stre ...

Læs mere om AGF her
SønderjyskE Elitesport-logo

SønderjyskE Elitesport

Sponsoreret indhold: SønderjyskE slår man sig på! Det syddanske samarbejde med udgangspunkt i Haderslev har efterhånden etableret sig som et kraftcenter i det sønderjyske, og det har man manglet i det område i mange år. Nu skal den lyseblå hær bare banke til, og så er de inden længe klar til både medaljer og europæiske eventyr. SønderjyskE live stream er for dig, der i den grad holder af målsøgend ...

Læs mere om SøNDERJYSKE ELITESPORT her