AGF
AGF
vs
SønderjyskE Elitesport
SønderjyskE Elitesport
18. sep 2015
18:00

Se AGF VS SønderjyskE Elitesport LIVE STREAM

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø 18. september 2015 kl 18:00

Se AGF v SønderjyskE Elitesport Live Stream

De hvi´e fra Fredensvang kan være ganske godt tilfredse med livet som oprykkere. Der er naturligvis altid meget pres på, når man kommer fra Danmarks fodboldby nr. 1, men der er også megen humor forbundet med klubben.

F. eks. har fansene allerede oprettet en gruppe på Facebook, hvor man hylder AGFs indtog i næste sæsons Champions League-finale. Jojo, optimismen er på sit højeste...

Der kommer nok også tre point på kontoen tords nederlaget til Hobro sidste fredag. Sidste sæsons oprykkere brugte nemlig Adama Tamboura, selvom man ikke havde fået hans spillertilladelse fra Randers. Det betyder normalt et 0-3 nederlag, men sagen trækker lidt ud, da det ikk er en tilståelsessag fra nordjydernes side.

Stærke sønderjyder

SønderjyskE har været en af sæsonens store overraskelser, og man må bare tage hatten af for det store arbejde som Superliga-debutanten Jakob Michelsen har præsteret.

Holdet er godt sat sammen, og det skulle ikke undre, hvis man i denne sæson får den bedste placering nogensinde og måske kommer ud og spiller europæisk.

Det var dog ikke en stor kamp mod Randers forleden, hvor man måtte neje sig med 0-1 og ovenikøbet fik en mand smidt ud. Dermed er man dumpet ned på fjerdepladsen med seks point op til FC Midtjylland.

Vi tipper: AGF har før haft problemer med netop SønderjyskE. Vi tipper 1-1.Hvornår kan man se AGF – SønderjyskE Elitesport live stream?

AGF – SønderjyskE Elitesport kan live streames online den fredag den 18. september 2015 kl 18:00.

Du kan se AGF – SønderjyskE Elitesport hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

AGF-flag

AGF

Sponsoreret indhold*: AGF er en af de mest hæderkronede klubber i dansk fodbold med et flot CV fyldt med titler, traditioner og tragedier. Klubben har ubetinget opbakning i byen, og der er fyldt uanset, om man spiller mod Brøndby eller Brønderslev. Dette er klubben, som fansene selv kalder for ”Galehuset”, og hvis du elsker dansk fodbold med al dens pragt og dramatik, så vil du elske AGF live stre ...

Læs mere om AGF her
SønderjyskE Elitesport-logo

SønderjyskE Elitesport

Sponsoreret indhold: SønderjyskE slår man sig på! Det syddanske samarbejde med udgangspunkt i Haderslev har efterhånden etableret sig som et kraftcenter i det sønderjyske, og det har man manglet i det område i mange år. Nu skal den lyseblå hær bare banke til, og så er de inden længe klar til både medaljer og europæiske eventyr. SønderjyskE live stream er for dig, der i den grad holder af målsøgend ...

Læs mere om SøNDERJYSKE ELITESPORT her