AGF
AGF
vs
Randers FC
Randers FC
26. maj 2019
18:00

Se AGF VS Randers FC LIVE STREAM

Gustave Seeberg

Gustave Seeberg 26. maj 2019 kl 18:00

Live stream AGF - Randers FC online

På søndag skal Randers FC på besøg hos AGF på Ceres Park. Aarhusklubben tabte det første opgør med 1-2, hvilket var fortjent, da det var Randers der sad på det meste af spillet. De spiller om at komme mod nummer fire i Mesterskabsspillet, hvor der er europæiske pladser på spil. Vinderen af det endegyldige opgør skal spille om, at komme med i gruppespillet, i næste års udgave af Europa League.

AGF – Randers FC: Hvad spilles der om?

Live streaming er tilgængelig online, hvor du kan se hvem af de to jyske klubber der skal i finalen, om de eftertragtede Europa League pladser til næste sæson. Det er enhver Superligaklubs drøm at spille europæisk fodbold. Her har man mulighed for at konkurrere med andre uden for landets grænser. Dette motiverer truppen, giver god erfaring og ikke mindst en stor pose penge. Sidste år fik klubberne i omegnen af 22 millioner kroner, bare for at kvalificere sig til gruppespillet.

På lørdag er der to kampe der afgør hvem der også ender i finalen, mod vinderen af dette opgør. I det ene opgør har vi FC Midtjylland – Esbjerg fB, og i det andet opgør har vi OB – Brøndby IF.

Ud af de fire hold kan det blive Brøndby, OB eller Esbjerg fB, der kommer til at stå i en finale, da de tre hold kun er adskilt med fire point, før den sidste spillerunde.

Holdnyheder

AGF tabte som nævnt tidligere det første opgør, men de står ikke uden kort på hånden. De spillede sig til chancer og fik også et vigtigt udebanemål, der kan vise sig at være værdifuldt til dette opgør. Det betyder, at AGF kan spille sig videre i finalen med en 1-0 sejr. Hvis det er tilfældet, vil de have en samlet sejr, på reglen om udebanemål.

Omvendt kan kronjyderne fra Randers nøjes med at spille uafgjort, og derved få chancen mod nummer fire i Superligaen. Det betyder måske, at mandskabet skal prøve sig på chancerne, eller i hvert fald vil spille mere passivt spil, og prøve at leve på omstillingerne.

Følg med på live stream når årets måske vigtigste kamp på Ceres Kamp spilles!

Hestene fra Randers har spillet solidt i denne sæson, men med et klart bedre efterår end et forår. De var oppe som nummer fire i Superligaen på et tidspunkt, og træner Thomas Thomasberg, må fornøje sig over, at han har stort set alle sine spillere til rådighed på søndag.

Profiler

Den 25-årige midtbanespiller Nicolai Poulsen, må siges at være en af Randers’ vigtigste spillere. Han har indtil nu spillet 173 kampe for Randers FC, men hans tid i klubben ser ud til at være slut. Lægetjekket skulle være bestået, og dermed er Randers’ tidligere anfører på vej til AGF, hvor han ifølge Ekstra Bladet har skrevet en femårig kontrakt.

Vi forventer en stærkt motiveret Poulsen der gerne vil slutte sin historie af i klubben på en god facon. Hvad er bedre end at sikre sin klub igennem seks år, europæisk fodbold?

Live stream kampen online, for at se Nicolai Poulsens måske sidste kamp for Randers FC.

AGF – Randers FC: Forventet resultat

Motivation vil være at finde hos begge hold, da der er europæiske pladser på højkant. De stærke spillere fra Randers FC vil udnytte deres råstyrke, for at holde de teknisk dygtige spillere fra AGF i skak. Vi forventer et AGF-hold der vinder kampen 2-0, og dermed kommer i finalen for anden sæson i træk, om Europa League.Hvornår kan man se AGF – Randers FC live stream?

AGF – Randers FC kan live streames online den søndag den 26. maj 2019 kl 18:00.

Du kan se AGF – Randers FC hos Eurosport

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

AGF-flag

AGF

Sponsoreret indhold*: AGF er en af de mest hæderkronede klubber i dansk fodbold med et flot CV fyldt med titler, traditioner og tragedier. Klubben har ubetinget opbakning i byen, og der er fyldt uanset, om man spiller mod Brøndby eller Brønderslev. Dette er klubben, som fansene selv kalder for ”Galehuset”, og hvis du elsker dansk fodbold med al dens pragt og dramatik, så vil du elske AGF live stre ...

Læs mere om AGF her
Randers FC-logo

Randers FC

Sponsoreret indhold*: Randers FC vil ikke bare være lillebror i forhold til AGF i det østjyske. Kronjyderne vil helt til tops, og de er ikke bange for nogen som helst. Ambitionerne er tårnhøje hos ”De Blå Heste”, og de arbejder stenhårdt for at blive det største hold i provinsen. Er du til fodbold i de bedste rammer med de bedste spillere, så skal du følge Randers live stream!

En klub fødes i ...

Læs mere om RANDERS FC her