AGF
AGF
vs
OB
OB
29. jul 2020
20:00

Se AGF VS OB LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Superligaen direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Ved at live streame fodbold online, så slipper du for at betale for dyre TV-pakker.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

AGF – OB kan live streames online den onsdag den 29. juli 2020 kl 20:00.

Hvis du er i Danmark kan du se AGF – OB hos viaplay.

Rene Andersen

Rene Andersen 29. juli 2020 kl 20:00

Se AGF - OB Online: Live Stream Superliga Playoff

Onsdag aften vender der en spændende playoff-kamp mellem AGF og OB, som kæmper om deltagelse i Europa League-kvalifikationen, og du kan live streame hele kampen online!

AGF endte på tredjepladsen i Superligaens mesterskabsslutspil, og de skal derfor møde OB, som vandt playoff-kampene i nedrykningsspillet.

I flere andre sæsoner har det været fjerdepladsen, der skulle kæmpe med playoff-vinderen om Europa League, men da SønderjyskE vandt DBU Pokalen, så skal AGF og OB nu spille om den sidste europæiske plads.

Modsat flere andre playoff-kampe, så skal dette afgøres over et enkelt opgør. Derfor har AGF selvfølgelig en stor fordel, da der venter en flot opbakning på Ceres Park, hvilket vi har set flere gange siden Superligaens comeback efter coronapausen.

Se AGF – OB online med live streaming!

AGFs sølvfest udeblev

Der var lagt op til fest i Århus i søndags, da AGF tog imod Brøndby hjemme på Ceres Park. AGF skulle forsøge at vinde kampen, og samtidig håbe på, at FCK ville smide point i deres kamp imod FCN, men ingen af de to ting skete, og da måtte AGF take til takke med bronzemedaljerne.

Det er en stor præstation af klubben og holdet, og selvom spillerne givetvis var skuffede efter kampen, så kan de stadig været stolte af sæsonen.

For at det for alvor bliver sjovt for AGF, så skal de prøve kræfter i Europa, og derfor er onsdagens kamp imod OB så vigtig.

Vinderen af kampen får plads i Europa League-kvalifikationen, hvor der kan vente nogle sjove og spændende oplevelser.

OB håber på Fenger-comeback

Efter coronapausen har OB fået styr på spillet igen. Det skyldes i høj grad, at nogle af de yngre spillere, som fik chancen i nogle træningskampe, har grebet chancen, og leveret på et meget højt niveau.

Her er der særligt tale om Mads Frøkjær, som ligger på den offensive midtbane, og så Max Fenger, som ligger helt på toppen.

Desværre for OB, så måtte de undvære Max Fenger, da de i søndags spillede 1-1 imod AC Horsens, hvilket var nok til videre avancement.

Fenger sad ude med en skade, og blev derfor erstattet af en anden ung spiller. Mikkel Hyllegaard startede i stedet på toppen, og han kronede en flot indsats med en scoring.

Live stream AGF – OB online!

Hvad bliver AGF – OB?

AGF skal regnes som favoritter. Både fordi de har været bedre igennem hele sæsonen, men også fordi de har en stor hjemmebanefordel på Ceres Park.

Når det er sagt, så ville det ikke være en sensation, hvis OB vandt kampen, og vi kan se frem til en meget intens og spændende fodboldkamp.

Vi tror på 2-1 til AGF.Hvornår kan man se AGF – OB live stream?

AGF – OB kan live streames online den onsdag den 29. juli 2020 kl 20:00.

Du kan se AGF – OB hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

AGF-flag

AGF

Sponsoreret indhold*: AGF er en af de mest hæderkronede klubber i dansk fodbold med et flot CV fyldt med titler, traditioner og tragedier. Klubben har ubetinget opbakning i byen, og der er fyldt uanset, om man spiller mod Brøndby eller Brønderslev. Dette er klubben, som fansene selv kalder for ”Galehuset”, og hvis du elsker dansk fodbold med al dens pragt og dramatik, så vil du elske AGF live stre ...

Læs mere om AGF her
OB-logo

OB

Sponsoreret indhold*: OB er en af de ældste og mest legendariske klubber i dansk fodbold, og de hører simpelthen til blandt de allerstørste herhjemme. Tre mesterskaber og fem pokaltitler det blevet til, og klubben har en massiv fanskare, der støtter i medgang og modgang. OB er toppen af poppen, og hvis du kun skulle vælge et hold at følge, så er OB live stream det bedste for dig!

De glade 80´ ...

Læs mere om OB her