AGF
AGF
vs
OB
OB
6. maj 2018
12:00
match page arrow

Se AGF VS OB LIVE STREAM

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard 6. maj 2018 kl 12:00

Se AGF v OB online med live streaming

Se AGF v OB på nettet

Kampen mellem AGF og OB kan live streames direkte på nettet. Der venter en spændende Superliga-kamp mellem AGF og OB, som kæmper om Europa League-kvalifikation, og du skal selvfølgelig se kampen online med live streaming.

Vi nærmer os afslutningen på Superligaen. AGF endte på andenpladsen i deres gruppe, og de skal derfor møde OB, som vandt deres gruppe.

AGF og OB mødes to gange, og vinderen skal så møde vinderen af den anden Europa League-playoff-kamp.

Herefter skal vinderen af den kamp så møde nummer fire fra Superligaens mesterskabsslutspil, og du kan heldigvis live streame alle kampene direkte på nettet.

Se AGF v OB direkte med online live stream.

AGF var stærke sidst

AGF har generelt spillet et flot forår, hvor de har vist defensiv stabilitet. AGF-træner David Nielsen har været i stand til at skabe en kompakt defensiv, og de har lukket utroligt få mål ind.

Efter to dårlige kampe mødte AGF Silkeborg i den sidste kamp af Superligaens gruppespil. AGF havde valgt at stille med mange reserver, da kampen ikke havde andet end kosmetisk betydning.

Alligevel spillede AGF en af sæsonens bedste kampe. De sad totalt på spillet fra kampens start, og Jakob Ankersen bragte AGF foran 1-0 efter 17 minutter. Silkeborg lavede en ufortjent udligning, men det slog ikke AGF-spillerne ud af kurs, og på mål af Bror Blume og Kasper Junker, så stod den 3-1 til AGF ved pausen.

Bliver to tætte kampe

Det ligner to meget tætte kampe mellem AGF og OB. I løbet af de seneste tre sæsoners Superliga, så har AGF og OB mødt hinanden syv gange.

I løbet af disse syv kampe er tre af dem endt uafgjort, mens AGF og OB har vundet to hver. Der er maksimalt blevet vundet med et enkelt mål, og det fortæller noget om, hvilket drama vi kan forvente.

Både AGF og OB stiller normalt op i en 4-4-2, og så plejer det at være meget svært at lukke modstanderen op. AGF har dog profiler som Tobias Sana, der virkelig kan åbne op for nogle muligheder, mens OB skal satse på at få mange bolde ind til Anders K. Jacobsen, der har spillet sin bedste sæson i Superligaen i hans OB-tid.

AGF er tvunget til at hente et resultat i hjemmekampen, da der venter en svær udekamp i Odense kort efter. Man må gå ud fra, at begge hold starter ret lavt på banen, da man ikke vil satse noget så tidligt.

Du kan se AGF v OB direkte med live stream.

AGF v OB: Skader og karantæner

Hos AGF var Dino Mikanovic sparet imod Silkeborg, da han havde en mindre skade, men han burde være klar til kampen. Derudover er Frederik Møller nok fortsat skadet.

OB bør have alle mand klar til kampen.

AGF v OB: Mulige startopstillinger

AGF: Jovanovic – Mikanovic, Backman, Kanstrup, Højer – Bundu, Pedersen, Amini, Ankersen – Sana, Pusic.

OB: Grytebust – Laursen, Petersen, Lund, Desler – Eskesen, Thomasen, Nielsen, Kløve – Helenius, Jacobsen.

Hvordan ender AGF v OB live stream?

AGF er små favoritter i hjemmekampen, men alt i alt bliver det meget tæ.

Vi tror på 1-1.

Hold øje med

Tobias Sana, AGF og Anders K. Jacobsen, OB.

Hvornår kan man se AGF v OB live stream?

AGF – OB spilles søndag den 6. maj kl. 12.00.

For at anvende tjenesten Live Billeder skal du logge ind og have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

IP restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

AGF-flag

AGF

Sponsoreret indhold: AGF er en af de mest hæderkronede klubber i dansk fodbold med et flot CV fyldt med titler, traditioner og tragedier. Klubben har ubetinget opbakning i byen, og der er fyldt uanset, om man spiller mod Brøndby eller Brønderslev. Dette er klubben, som fansene selv kalder for ”Galehuset”, og hvis du elsker dansk fodbold med al dens pragt og dramatik, så vil du elske AGF live strea ...

Læs mere om AGF her
OB-logo

OB

Sponsoreret indhold: OB er en af de ældste og mest legendariske klubber i dansk fodbold, og de hører simpelthen til blandt de allerstørste herhjemme. Tre mesterskaber og fem pokaltitler det blevet til, og klubben har en massiv fanskare, der støtter i medgang og modgang. OB er toppen af poppen, og hvis du kun skulle vælge et hold at følge, så er OB live stream det bedste for dig!

De glade 80´e ...

Læs mere om OB her