AGF
AGF
vs
Lyngby
Lyngby
8. dec 2019
14:00

Se AGF VS Lyngby LIVE STREAM

Gustave Seeberg

Gustave Seeberg 8. december 2019 kl 14:00

Se AGF - Lyngby BK Online

AGF startede sæsonen rigtig skidt, men klarer det nu meget bedre. Lyngby BK er i den omvendte situation og har det hårdt nu, ovenpå en ellers overraskende flot start på deres Superligatogt.

På live stream viser vi opgøret mellem AGF – Lyngby. Det er ”De Hviie” mod ”De Kongeblå” og på live stream viser vi alle 90 minutter, når de to hold tørner sammen!

Hele kampen viser vi på live stream og det bliver spændende at se på live stream når AGF møder Lyngby Boldklub. De to hold plejer at stå meget åbent på banen, og især et af holdene lukker mange mål ind, og det er Lyngby.

De er et af de hold der lukker flest mål ind, og når du møder en offensiv som AGF, så er det altså bare om at få lukket hullerne i forsvaret.

AGF har nogle stærke målskytter i Superligaen

AGF har forskellige strategiske kort at spille oppe foran. Mustapha Bundu laver mange mål, men laver også mange assists. Den 22-årige angriber fra Sierra Leone er altså svær at kontrollere, og bliver nok en stor mundfuld for Lyngbys spillere.

SÅ har AGF Patrick Mortensen der også er notereret for en del kasser i år. Den 30-årige angriber er skarp foran kassen, og er endnu en spiller som Lyngby skal holde godt øje med.

På live stream viser vi Superligaens stjernespillere, da vi online direkte live streamer alle opgør. Dette opgør mellem AGF – Lyngby bliver også vist direkte på live stream.

Vi viser alle AGF’s og Lyngbys kampe på live stream, også dette opgør hvor klubberne nok ikke er jævnbyrdige og derfor bliver det interessant at se udfaldet af dette Superliga-opgør.

Det er nemlig et hjemmeopgør som dette hvor AGF skal hente deres point, hvis de skal med i Mesterskabsspillet til foråret.

Live Stream Superligakampen mellem AGF og Lyngby online

i denne sæson i Superligaen, har begge klubber været uforudsigelige. Randers har været det mest stabile hold og det kan også ses på den måde de ligger i tabellen.

Dog er det ikke vildt mange point der skiller de to hold ad, og hvis Lyngby vinder denne kamp, så kan magtforholdet hurtigt skifte.

Lyngby har nemlig tidligere på sæsonen vist gode takter, også mod de større hold. Det er altså et hold der er rykket op fra 1. Division og nu ikke er bange for at bide skeer med de store drenge.

På live stream bliver det yderst interessant at se hvem af de to hold: AGF og Lyngby der henter de tre point!

Lyngby skal krydse både Store- og Lillebælt for at spille mod AGF der har hjemme i Aarhus på Ceres Park. Her har hjemmeholdet for vane at spille godt, da fansene skråler højt og altid står deres hold bi.

Se med på live stream, om det er AGF eller Lyngby BK, der tager de tre point. Hvis Lyngby vinder, kan de komme tæt på at udligne pointdifferencen mellem de to hold i tabellen. Kampen vises i høj kvalitet direkte online på Live Stream mellem AGF Lyngby.

AGF – Lyngby BK: Indbyrdes kampe

Umiddelbart ville man synes at AGF var favoritter til dette opgør. Dog kan man hurtigt ændre mening hvis man ser på den indbyrdes statistik. AGF har nemlig ikke vundet siden 2014 mod Lyngby!

Dengang spillede begge hold i 1. Division og da vandt AGF 1-0 på hjemmebane mod klubben fra Kongens Lyngby.

Ud af de syv opgør der har været sidenhen, har Lyngby trukket sig sejrrigt tre gange og resten af kampene er endt uafgjort. Det er altså en klar statistisk fordel til Lyngby og det tipper måske favoritværdigheden i deres favør?

Det må være op til den enkelte at bestemme det, men kampen bliver i hvert fald interessant at følge på live stream, når de to hold tørner sammen kl. 14:00 på Ceres Park i Aarhus.Hvornår kan man se AGF – Lyngby live stream?

AGF – Lyngby kan live streames online den søndag den 8. december 2019 kl 14:00.

Du kan se AGF – Lyngby hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

AGF-flag

AGF

Sponsoreret indhold*: AGF er en af de mest hæderkronede klubber i dansk fodbold med et flot CV fyldt med titler, traditioner og tragedier. Klubben har ubetinget opbakning i byen, og der er fyldt uanset, om man spiller mod Brøndby eller Brønderslev. Dette er klubben, som fansene selv kalder for ”Galehuset”, og hvis du elsker dansk fodbold med al dens pragt og dramatik, så vil du elske AGF live stre ...

Læs mere om AGF her
Lyngby-logo

Lyngby