AGF
AGF
vs
Hobro
Hobro
17. dec 2018
19:00

Se AGF VS Hobro LIVE STREAM

Rene Andersen

Rene Andersen 17. december 2018 kl 19:00

AGF - Hobro Live Stream: Stream Superliga fodbold online

Du kan live streame kampen mellem AGF og Hobro direkte med online live streaming. AGF og Hobro mødes i Superligaens sidste kamp i 2018, og du kan se kampen med live stream.

Der er pres på begge mandskaber for at få tre point efter et dårligt efterår. AGF er inde i en meget ringe periode, og det ville være meget skuffende, hvis ikke de vinder på hjemmebane imod Hobro.

Omvendt har Hobro været ringe i hele sæsonen, men takket være nogle heldige sejre på hjemmebane, så har de fortsat muligheden for at overleve i Superligaen.

Det ligner en AGF-sejr, men det bliver formentlig en tæt kamp alligevel.

AGF har brug for mål

Et af AGFs helt store problemer i dette efterår har været målscoringen. I sidste sæson havde man både Kasper Junker og Martin Pusic, men førstnævnte blev solgt til AC Horsens, mens Pusic’ kontrakt udløb.

Nu står man tilbage med Mustapha Bundu og Ryan Mmaae, og ingen af de to har vist noget særligt i løbet af denne sæson.

David Nielsen har endda prøvet at bruge anfører Jens Stage i angrebet, og han er bestemt ikke en klassisk angriber, hvilket han også har vist.

AGF har kun scoret 21 mål i 19 kampe, og når defensiven også har mistet sin soliditet, så er det altså svært at være blandt Danmarks seks bedste fodboldhold, som er målet.

Med Jakob Ankersen og Tobias Sana har man ellers midtbanespillere, som kan kreere noget på egen hånd, men der sker bare ikke ret meget.

Er Hobro Superligaens dårligste hold?

Under Thomas Thomasberg var Hobro et solidt fodboldhold, som ikke var lige til at slå, men det er som holdet har mistet en del ved at skifte til Allan Kuhn.

Det skal siges, at Hobro har været ramt af slemme skader til eksempelvis topscorer Pål Alexander Kirkevold, men man kan sagtens argumentere for, at Hobro har været Superligaens dårligste hold i de første 19 runder.

Hobro har – ligesom Vendsyssel og Vejle – kun hentet 16 point, men Hobro ligger nederst med en dårligere målscore.

Særligt på udebane har det set ringe ud. Hobro har kun fået tre point i de udekampe, hvilket er dårligere end alle andre hold, så de er selvfølgelig også klare underdogs imod AGF i Århus.

Pål Alexander Kirkevold bør snart være klar til 90 minutter, men han kommer nok ikke til at sætte sit aftryk før foråret, hvor han til gengæld kan blive meget vigtig for Hobro.

Hvad bliver AGF – Hobro?

AGF er selvfølgelig favoritter i en hjemmekamp imod Hobro, men man ved aldrig rigtigt helt med AGF. I starten af sæsonen var de meget stabile, men defensiven lukker mange mål ind, mens de har svært ved selv at score.

Det ligner en AGF-sejr, men man kan ikke udelukke, at Hobr får point med hjem.

Kampens profiler

Hos AGF er Jakob Ankersen og Tobias Sana de afgørende spillere, der kan gøre forskellen. Hos Hobro er det småt med profiler, men Julian Kristoffersen og Emmanuel Sabbi kan være farlige.Hvornår kan man se AGF – Hobro live stream?

AGF – Hobro kan live streames online den mandag den 17. december 2018 kl 19:00.

Du kan se AGF – Hobro hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

AGF-flag

AGF

Sponsoreret indhold: AGF er en af de mest hæderkronede klubber i dansk fodbold med et flot CV fyldt med titler, traditioner og tragedier. Klubben har ubetinget opbakning i byen, og der er fyldt uanset, om man spiller mod Brøndby eller Brønderslev. Dette er klubben, som fansene selv kalder for ”Galehuset”, og hvis du elsker dansk fodbold med al dens pragt og dramatik, så vil du elske AGF live strea ...

Læs mere om AGF her
Hobro-logo

Hobro

Sponsoreret indhold: I sidste sæson fik Superligaen har fået en ny spiller, en ny elev i klassen, eller om man vil et nyt familiemedlem. Det skete, da Hobro IK for første gang i klubbens kvalificerede sig til at spille med i den fornemske række i kongeriet Danmark. De viste sig at være et rent eventyr og nu venter den svære sæson to. Hvis du har lyst til at følge Hobro IK, anbefaler vi, at du følg ...

Læs mere om HOBRO her