AGF
AGF
vs
AaB
AaB
15. sep 2019
12:00

Se AGF VS AaB LIVE STREAM

Gustave Seeberg

Gustave Seeberg 15. september 2019 kl 12:00

Live Stream: AGF - AaB direkte her!

Dette er runde 9’s måske mest interessante opgør. Det er en kamp på live stream, som er et møde mellem de to måske mest formstærke mandskaber lige nu. AGF som fik den dårligste start på Superligaen nogensinde, har vendt skuden og har nu vundet tre kampe i streg.

De er fløjet op af rangstigen og ligger lige nu nummer 6 i Superligaen. Nu skal de møde AaB i et spændende opgør, som du kan se på live stream.

Begge klubber ser skarpe ud, men de er stadig sultne efter point. Se med på live stream, om det bliver AGF eller AaB der vinder – online kan du se med!

Vi viser alle Superligakampe på live streaming, og du kan se med direkte, hvilket af de jyske hold der vinder. Det er altid interessant, når de to hold mødes og vi tror på et brag af en kamp, da begge hold gerne vil have endnu flere point.

Når startfløjten lyder, så vil live streamingen gå i gang og her kan man i Full HD-kvalitet se hele kampen. Præcis som man kan streame alle andre Superligaopgør direkte lige her!

Se Superligakampen mellem AGF og AaB på live stream

AaB er nok i bedre form end AGF. De har for nylig slået FCK, og alene det må gøre dem favoritter til opgøret. Det er ikke mange hold der over en sæson kan slå hovedstadsklubben, så når man gør det, er det noget af en præstation.

Det var et opgør vi viste på live stream, og dette spændende opgør mellem de to jyske klubber viser vi også direkte online.

I AaB har man en guldfugl i form af Lucas Andersen. Den 25-årige midtbanespiller har scoret 5 gange indtil videre og har lavet 3 assists. Tilsammen er det mere end nogen anden spiller i Superligaen.

Det er faktisk også sådan UEFA tæller point, når de uddeler priser til forskellige fodboldspillere.

Det kan nemlig være lige så værdifuldt at lave en assist, som det kan være at lave et mål. Det viser nemlig at du er en del af det opbyggende spil. Eks-landsholdsspilleren Stig Tøfting har også været ude og rose Lucas Andersen, og nævnt ham som hans absolutte yndlingsspiller i Superligaen på nuværende tidspunkt.

I sidste sæson scorede han 10 mål ud af 23 kampe. Hvis Andersen fortsætter i dette tempo, kan han have slået den rekord når efterårssæsonen er slut. Derefter er det bare at bygge på. Hans nærmeste konkurrent er Kamil Wilczek fra Brøndby, som er noteret for 7 mål.

AGF– AaB: Indbyrdes

Begge holdene er nogle af de mest rutinerede Superliga-hold. Derfor har de også en lang historik mod hinanden, da man i en lang årrække har mødt hinanden i både Superligaen og pokalturneringen.

Der er data tilbage fra '98 og tidligere, men vi mener det er mest relevant at se på de nyere tal. Her kan man se at det ser meget lige ud.

Ud af de sidste 10 opgør har AaB vundet 4 gange, mens AGF har trukket sig sejrrigt 2 gange. De sidste 4 kampe er endt uafgjort.

Lige nu ser begge hold ud til at være i god form, så det er svært at vælge en favorit. Dog må AaB være favoritter, da de har set mere stabile ud end AGF der først på det sidste har hentet point.Hvornår kan man se AGF – AaB live stream?

AGF – AaB kan live streames online den søndag den 15. september 2019 kl 12:00.

Du kan se AGF – AaB hos Eurosport

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

AGF-flag

AGF

Sponsoreret indhold*: AGF er en af de mest hæderkronede klubber i dansk fodbold med et flot CV fyldt med titler, traditioner og tragedier. Klubben har ubetinget opbakning i byen, og der er fyldt uanset, om man spiller mod Brøndby eller Brønderslev. Dette er klubben, som fansene selv kalder for ”Galehuset”, og hvis du elsker dansk fodbold med al dens pragt og dramatik, så vil du elske AGF live stre ...

Læs mere om AGF her
AaB-logo

AaB

Sponsoreret indhold*: Man kan ikke sige Aalborg uden at nævne to ting; Jomfru Ane Gade og AaB. Festen og fodbolden har i den grad fat i nordjyderne, og de går ofte hånd i hånd, når tilskuerne nyder deres helte på Energi Nord Arena. Klubben har spillet Champions League mod mægtige Manchester United, været tæt på at slå Manchester City ud af Europa League, og var det første danske hold til at slå et ...

Læs mere om AAB her