AC Horsens
AC Horsens
vs
Silkeborg
Silkeborg
9. nov 2019
16:00

Se AC Horsens VS Silkeborg LIVE STREAM

Gustave Seeberg

Gustave Seeberg 9. november 2019 kl 16:00

Se Horsens - Silkeborg Direkte Online

AC Horsens er et af de hold der gør det mindre godt i Superligaen. Det samme er Silkeborg som de møder i dagens opgør, og begge hold har brug for point for at rykke væk fra nedrykningsstregen. Vi viser alle kampe på live stream, også dette opgør mellem Horsens og Silkeborg.

Silkeborg er nok mest desperat da de har virkelig langt op. Bare til nedrykningsstregen er der langt op for det jyske hold og det ser efterhånden håbløst ud.

Dog er det ikke mange point der skiller tredje- og tiendepladsen, så tingende kan hurtigt vende, hvis man begynder at få en stime af point, så kan det hurtigt gå den anden vej. På live stream online vises opgøret mellem AC Horsens og Silkeborg IF i en kamp der vises direkte på live stream.

På live stream vises kampen der spilles på CASA Arena Horsens når AC Horsens der har hjemmebanen, møder Silkeborg, som ikke har vist det niveau de havde i Nordic Bet Ligaen før de rykkede op i Danmarks bedste række.

Se med på live stream, om det er AC Horsens der gør det bedste i denne Superligakamp på Live Stream. Hvis Silkeborg skal have vendt skuden i den rigtige retning, så er der intet bedre tidspunkt, end mod et Horsens-hold som også har haltet i Superligaen i denne sæson.

Se Superligaholdenes form direkte på live stream

Begge holds form er egentlig ret svingende, også i de kampe som vi også har vist direkte på live stream. Omvendt kan man også bare sige, at Silkeborgs form er stødt nedadgående.

Dog havde de så en meget vigtig sejr ude mod AGF for to runder siden. Det kan altså godt lade sig gøre for klubben at vinde, selv mod de lidt stærkere Superliga-hold, men den sejr skulle jo komme på et tidspunkt, eller hvad?

Lige så stille og roligt har Horsens hentet lidt point i Superligaen, og kan så småt se sig ude af nedrykningsskampen. Det kan dog vende hurtigt og derfor skal man være på stikkerne til ethvert opgør i Danmarks bedste fodboldrække – Superligaen.

Europæisk fodbold på live stream med Superligaen

I Superligaen er der kvalificerende pladser til Champions League og Europa League. Her er der mange penge på spil, som vil lune i en Superligaklubs kasse.

Via pokalturneringen kan man få adgang til Champions League. Her er der meget prestige og meget at lære af de større hold i Europa. Derudover er der også mange penge på spil i Champions League. De penge ville lune i enhver Superliga-kasse.

At kvalificere sig til Champions League udløser en check på cirka 113,7 millioner kroner. Sejre i gruppespillet giver 20 millioner kroner, og et uafgjort resultat giver 6,7 millioner kroner.

Vi viser alle kampe online direkte på live stream. Dette gør sig også gældende for opgøret imellem AC Horsens – Silkeborg. Kampen kan du se på live streaming.

Randers FC – AaB: Holdnyheder

Silkeborgs stærkeste kort er Ronnie Schwartz. Han er noteret for næsten ligeså mange mål som Kamil Wilczek, som spiller på et lidt større hold kaldet Brøndby. Det er fantastisk hvor meget Ronnie får ud af at spille for et hold der præsterer så ringe.

Det får en til at tænke på hvor holdet havde været uden den farlige målskytte.

Du kan se med på live stream om Ronnie scorer, og om hvem der tager de tre point når kampen fløjtes i gang kl. 16:00.For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

AC Horsens-flag

AC Horsens

Silkeborg-logo

Silkeborg