AC Horsens
AC Horsens
vs
FC Nordsjælland
FC Nordsjælland
14. jul 2019
14:00

Se AC Horsens VS FC Nordsjælland LIVE STREAM

Gustave Seeberg

Gustave Seeberg 14. juli 2019 kl 14:00

Se AC Horsens - FC Nordsjælland live stream

Jylland mod Sjælland - det er det første opgør på tværs af broerne, i årets udgave af Superligaen. Begge hold havde en skuffende forrige sæson og de vil være sultne efter point, for at starte denne sæson så godt som muligt.

FCN sluttede med en sidsteplads i mesterskabsspillet og AC Horsens spillede sig fri af nedrykningspuljen, men var i perioder tæt på nedrykning.

Se online om de to hold klarer sig bedre i den nye sæson af Superligaen, som er sidste sæson af det nye format med 14 hold, som har været i drift siden 2016.

AC Horsens – FC Nordsjælland: Status

Imens vi andre går rundt og pakker kufferterne, og har tankerne på mere sydlige destinationer, er Superliga-spillerne tilbage på træningsbanen igen. De har knap 3 uger før sæsonen skydes i gang igen, og der er mange ting der skal nås.

I forberedelserne skal der både integreres nye spillere, holdet skal sammentømres og taktikkerne skal finpudses.

I Nordsjælland går man sikkert og er nervøse for, om man får lov at beholde Andreas Skov Olsen i endnu en sæson. Han bragede ind på den danske fodboldscene sidste år, og flere udenlandske klubber har spurgt ind til det unge talent.

I AC Horsens har man ikke kunne holde på Mads Juel Andersen. Den centrale forsvarsspiller er blevet solgt til Barnsley, som spiller i Championship i England.

Barnsley’s bestyrelsesformand Paul Conway siger at Mads Juel var en af deres absolutte topprioriteter at få til klubben. Klubben mener, at hans mulighed for at præstere i en ung alder og hans attitude til at udvikle sig selv og lære har været afgørende for købet.

To andre forsvarsspillere fra Horsens er også solgt. Det betyder at Mathias Nielsen, Mads Juel og Søren Reese har sagt farvel til klubben.

På den anden side har man købt Peter Therkildsen og Malte Kiilerich fra henholdsvis Næstved og Hvidovre. Horsens har meldt ud, at det ikke er de sidste de kommer til at købe ind til sommer. Cheftræner bo Henriksen siger, at hans mål er at have en trup på 20 spillere. På nuværende tidspunkt er Horsens-truppen 15 mand stor.

AC Horsens – FC Nordsjælland: Indbyrdes

Når de to hold mødes på CASA Arena Horsens, plejer de to hold som regel at spille uafgjort. Siden 2016 har de spillet fire gange I Horsens, hvor det alle fire gange er blevet til et uafgjort resultat. Alle kampene er endt med mere end tre mål, med undtagelse af den kamp i 2016, hvor resultatet var 0-0.

Hvis man ser på ude- og hjemmebanestatistik, har FCN et mindre overtag med otte sejre ud af 12 kampe i perioden 2012 – 2019. Horsens har kun vundet en af de 12 kampe og resten er spillet uafgjort.

AC Horsens – FC Nordsjælland: Profiler

Som nævnt tidligere er Andreas Skov Olsen det helt store samtaleemne både i Superligaen, men også i udlandet. Den 19-årige angriber formåede at score 22 mål i hans debutsæson for tigrene. Det har gjort ham lukrativ og klubben ved ikke om de kan holde på ham i endnu en sæson. Tottenham skulle efter sigende være interesseret i den unge kantspiller, som er vurderet]( https://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/tottenham-eye-15million-transfer-denmark-17158136),til at have en værdi på 125 mio. kr.

FCK har også set sig lun på stortalentet, men Andreas har selv udtalt, at så længe Robert Skov spiller i FCK er han ikke interesseret i et skifte. Han udtaler at det vil blive svært at vippe Robert af pinden på hans position, som er den samme som Andreas har for FCN på nuværende tidspunkt.Hvornår kan man se AC Horsens – FC Nordsjælland live stream?

AC Horsens – FC Nordsjælland kan live streames online den søndag den 14. juli 2019 kl 14:00.

Du kan se AC Horsens – FC Nordsjælland hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

AC Horsens-flag

AC Horsens

FC Nordsjælland-logo

FC Nordsjælland

Sponsoreret indhold*: Efter et par sæsoner hvor alt er lykkes i FC Nordsjælland, er det igen blevet hverdag for klubben fra Farum, der sidste sæson endte midt i tabellen. Dermed ikke sagt at de er et stykke legetøj skabt af en gal/genial borgmester i en rødvinsbrandert. Med både pokaltitler, et mesterskab og et indtog i Champions League, er FC Nordsjælland værd at holde øje med. Derfor anbefaler v ...

Læs mere om FC NORDSJæLLAND her