AC Horsens
AC Horsens
vs
Brøndby IF
Brøndby IF
17. mar 2019
17:00

Se AC Horsens VS Brøndby IF LIVE STREAM

Jack Lebek

Jack Lebek 17. marts 2019 kl 17:00

Se AC Horsens - Brøndby Online | Live Stream

Derfor er Horsens – Brøndby kampen den perfekte storm

Når dramaet imellem Horsens og Brøndby udspiller sig på Live stream, kommer det uden tvivl til at blive én af de kampe, der kan få alle fans helt ud på kanten af stolen.

Brøndby har ellers haft en særligt solid sæson, men med de sidste par kampe og konstellationer i grundspillet, kan Brøndby risikere at miste ikke blot deres 4. plads, men risikerer faktisk at blive sendt helt ud af Top-6.

For kort at ridse situationen op, så er der i øjeblikket tre 4 hold der truer Brøndbys plads i Top 6. Det er AaB, Nordsjælland, Randers og Esbjerg. Esbjerg møder bundholdet Vejle på søndag, og det antages på det kraftigste at de kommer til at tage point. Dermed lander Esbjerg på 38 point.

Randers har det lidt sværere, og skal møde OB på deres hjemmebane. Det er dog ikke umuligt for dem at komme væk fra Fyn med tre point under bæltet, hvilket vil resultere i at Randers lander på 37 point.

Nordsjælland og AaB er begge på 33 point, og hvis de vinder deres næste opgør lander de på 36. Nordsjælland skal møde Vendsyssel – et hold som de umiddelbart har alle muligheder for at kunne tvære ud på grønsfæren.

AaB skal møde et ganske ligeværdigt AGF, og det er derfor heller ikke utænkeligt at de kommer ud af Energi Nord Arena med 3 point.

Brøndby kan sikre Top-6 i opgør på CASA Arena?

Hvis Brøndby får skovlen under Horsens, så sikrer de deres plads i Top-6. Heldigvis for drengene fra vestegnen er de storfavoritter i opgøret.

Men med de andre kampe der kan true deres position, er der absolut ingen plads til fejl. Hvis Horsens vinder dette opgør, kan det potentielt set blive katastrofalt for Brøndby.

De sidste par kampe i Superligaen har sået tvivl om hvorvidt Brøndby kan klare presset i de sidste minutter af Grundspillet.

Et nederlag til Esbjerg, en uafgjort kamp imod Nordsjælland, og et pinligt nederlag til Vendsyssel FF plager klubbens sidste par kampe – og det nylige nederlag til OB hjælper absolut heller ikke på dette.

Får Horsens pillet Brøndby fra hinanden?

Horsens har ikke haft den nemmeste sæson i denne omgang af Superligaen. Dog har de formået at overraske op til flere gange i løbet af de seneste par kampe.

Dels da de bankede AaB 4-2 – men i særdeleshed også da de vandt over Brøndby med 2-1. Særligt det sidste resultat er interessant i denne omgang.

Hvis Horsens formår at få skovlen under Brøndby igen, kan de risikere at få pillet Brøndby fuldstændig fra hinanden, og fuldstændig ødelægge deres gruppespil.

Der er en overhængende risiko for at Brøndby kan komme i problemer med sin placering i gruppespillet, og det kommer til at blive spændende at se om Horsens kan holde fokus på målet i denne kamp.

Hvis Horsens vinder over Brøndby, kan vi meget vel være vidne til én af de mest underholdende afslutninger i Superligaens gruppespil i nyere tid.Hvornår kan man se AC Horsens – Brøndby IF live stream?

AC Horsens – Brøndby IF kan live streames online den søndag den 17. marts 2019 kl 17:00.

Du kan se AC Horsens – Brøndby IF hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

AC Horsens-flag

AC Horsens

Brøndby IF-logo

Brøndby IF

Sponsoreret indhold: Brøndby IF er med 10 mesterskaber en af de mest vindende klubber overhovedet i Superligaen. Klubben har dog i de senere år været præget af megen tumult både på og uden for banen, og derfor er resultaterne udeblevet. Men Brøndby er stadig en storklub i dansk fodbold, og hvis du har lyst til at se dansk fodbold i topklasse, så skal du se Brøndby live stream. På den måde kan du ...

Læs mere om BRøNDBY IF her