AaB
AaB
vs
SønderjyskE Elitesport
SønderjyskE Elitesport
1. jul 2020
20:00

Se AaB VS SønderjyskE Elitesport LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Sydbank Pokalen direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Ved at live streame fodbold online, så slipper du for at betale for dyre TV-pakker.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

AaB – SønderjyskE Elitesport kan live streames online den onsdag den 1. juli 2020 kl 20:00.

Hvis du er i Danmark kan du se AaB – SønderjyskE Elitesport hos viaplay.

Rene Andersen

Rene Andersen 1. juli 2020 kl 20:00

Se Pokalfinalen på nettet | Stream AaB v SønderjyskE

Live stream pokalfinalen mellem AaB og SønderjyskE direkte med PC, mobil og tablet! Vi skal endelig have afviklet årets pokalfinale, som overraske står imellem AaB og SønderjyskE.

AaB har på papiret et bedre hold, og de går ind til kampen som favoritter, men alt kan ske i en finale på neutral grund.

Det er første gang siden 1992, at pokalfinalen ikke afvikles i Parken i København. I stedet skal årets finale spilles på Blue Water Arena i Esbjerg, hvor begge hold får støtte fra omkring 1.000 medrejsende fans.

Atmosfæren bliver ikke lige så god, som vi normalt ser til pokalfinaler, men det skal nok blive en festlig fodboldkamp alligevel.

Se pokalfinalen mellem AaB og SønderjyskE online med live streaming!

AaBs erfaring skal komme dem til gode

For både AaB og SønderjyskE er en pokalfinale noget nær det største, som de kan håbe på at opnå.

AaB har ganske vist vundet en del titler igennem klubbens lange historie, men siden den fantastisk sæson 2013/2014, hvor de både vandt Superligaen og DBU Pokalen, så har de været et godt stykke fra toppen af dansk fodbold.

SønderjyskEs andenplads for nogle sæsoner siden i Superligaen er klubbens klart største resultat nogensinde, og de har faktisk aldrig stået i en pokalfinale før.

AaB kan hente spillere fra en højere hylde end SønderjyskE, og de har en del spillere, som har erfaring fra store kampe.

Selvom niveauet har været svingende, så har AaB spillere som Kasper Kusk, Jores Okore, Rasmus Thelander, Jakob Ahlmann og Lucas Andersen, som har mere erfaring end størstedelen af SønderjyskE-spillerne.

Hos SønderjyskE bliver Mads Albæk og Johan Absalonsen vigtige i forhold til, at de er blandt meget få spillere, som har spillet mange store kampe tidligere.

På trænerbænken har SønderjyskE dog en fordel rent rutinemæssigt, da Glen Riddersholm alligevel har ført FCM til en dansk mesterskab.

Kampens profiler

Når man kigger nærmere på, hvilke spillere, der kan afgøre pokalfinalen, så kan man selvfølgelig ikke komme udenom Lucas Andersen.

Siden comebacket til AaB og Superligaen har Lucas Andersen leveret på et utroligt højt niveau, og det er et spørgsmål om tid før de må lade ham slippe igen.

Han har selv udtalt, at han tog hjem til AaB for at vinde en pokal, og nu står han så med muligheden, så vi må forvente en toptændt stjerne.

Hos SønderjyskE er anfører Mads Albæk nok den vigtigste mand. Han har spillet utroligt mange kampe i udlandet, og han har en stærk relation til Glen Riddersholm.

Han har ikke de samme offensive kvaliteter som Lucas Andersen, men han har alligevel stor betydning for SønderjyskE.Hvornår kan man se AaB – SønderjyskE Elitesport live stream?

AaB – SønderjyskE Elitesport kan live streames online den onsdag den 1. juli 2020 kl 20:00.

Du kan se AaB – SønderjyskE Elitesport hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

AaB-flag

AaB

Sponsoreret indhold*: Man kan ikke sige Aalborg uden at nævne to ting; Jomfru Ane Gade og AaB. Festen og fodbolden har i den grad fat i nordjyderne, og de går ofte hånd i hånd, når tilskuerne nyder deres helte på Energi Nord Arena. Klubben har spillet Champions League mod mægtige Manchester United, været tæt på at slå Manchester City ud af Europa League, og var det første danske hold til at slå et ...

Læs mere om AAB her
SønderjyskE Elitesport-logo

SønderjyskE Elitesport

Sponsoreret indhold: SønderjyskE slår man sig på! Det syddanske samarbejde med udgangspunkt i Haderslev har efterhånden etableret sig som et kraftcenter i det sønderjyske, og det har man manglet i det område i mange år. Nu skal den lyseblå hær bare banke til, og så er de inden længe klar til både medaljer og europæiske eventyr. SønderjyskE live stream er for dig, der i den grad holder af målsøgend ...

Læs mere om SøNDERJYSKE ELITESPORT her