Østrig
Østrig
vs
Danmark
Danmark
6. Jun 2022
20:45

Se Østrig VS Danmark LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Nations League direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

Østrig – Danmark kan live streames online den Monday den 6. June 2022 kl 20:45.

Hvis du er i Danmark kan du se Østrig – Danmark hos tv2 play.

Rene Andersen

Rene Andersen 6. June 2022 kl 20:45

Se Landskampen Østrig - Danmark Online: Streaming & TV

Se landskampen mellem Østrig og Danmark online med live streaming! Danmark spiller mandag aften imod Østrig på udebane i Nations League, og du kan streame hele landskampen online!

I fredags mødte vi Frankrig i Paris, men denne gang er det en noget nemmere modstander, der venter os.

Østrig har ganske vist nogle få spillere, som spiller på et meget højt niveau, men derudover de virkelig til at tale med.

Landskampen imod Østrig er en af i alt fire landskampe, som de danske drenge skal spille i juni måned.

Derfor kan man forestille sig, at landstræner Kasper Hjulmand kommer til at rotere lidt på holdet. Det er både for at dosere spillernes kræfter på den mest optimale måde, men også for at se nogle af de yngre spillere i aktion.

Se landskampen Østrig – Danmark på nettet!

Danmark har netop slået Østrig to gange

Det er bestemt ikke længe siden, at Danmark har spillet landskampe imod Østrig. Vi var i gruppe med Østrig i den netop overståede VM-kvalifikationen, som heldigvis endte med en sikker dansk førsteplads.

Østrig var et niveau eller to under Danmark, hvorfor de heller ikke kommer til VM.

Det kunne man helt klart se, da Danmark senest besøgte Ernst Happel Stadion i den østrigske hovedstad, Wien.

Kampen endte nemlig hele 4-0 til Danmark efter en meget flot anden halvleg. Det stod 0-0 ved pausen, men festen startede efter 58 minutter, da Andreas Skov Olsen scorede til 1-0.

Siden scorede Joakim Mæhle og Pierre-Emile Højbjerg inden, at Skov Olsen selv lukkede ballet med sin anden scoring.

Efterfølgende slog vi dem 1-0 hjemme i Parken efter en mere nervøs og lukket kamp.

Østrig har skiftet meget ud

Østrig har foretaget en del udskiftninger på landsholdet efter en skuffende VM-kvalifikation. Tidligere bærende spillere som eksempelvis Aleksandar Dragovic, Martin Hinteregger, Andreas Ulmer, Stefan Ilsanker og Julian Baumgartlinger er ikke længere med i truppen, men der er til gengæld blevet plads til nogle yngre kræfter.

De har kun en enkelt markspiller, som er over 30 år gammel, og det er angriberen Marko Arnautovic.

Derudover skal man selvfølgelig holde øje med Real Madrid-stjernen David Alaba. Han har haft en meget lang sæson med sin klub, så det er dog ikke sikkert, at han spiller alle 90 minutter imod Danmark.

På papiret har Danmark et noget stærkere hold end Østrig, men det skal selvfølgelig også bevises, når kampen går i gang.

Hvad bliver landskampen Østrig – Danmark?

Danmark skal være favoritter, men det kan sagtens blive en åben kamp med mål og chancer i begge ender.

Vi tror på 2-0 til Danmark.Hvornår kan man se Østrig – Danmark live stream?

Østrig – Danmark kan live streames online den Monday den 6. June 2022 kl 20:45.

Du kan se Østrig – Danmark hos TV2 Play

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

Østrig-flag

Østrig

Sponsoreret indhold: Østrig havde sin storhedstid i 1930´erne, men nu er de for alvor ved at få et nyt spændende hold stablet på benene. Der er måske ikke den store lysende stjerne hos østrigerne, men de arbejder godt for hinanden. De vandt deres EM-kvalifikationsgruppe foran Rusland og Sverige og vandt ni ud af 10 kampe, samtidig med at de kun lukkede fem mål ind. Østrig er begyndt at blive gode ...

Læs mere om ØSTRIG her
Danmark-logo

Danmark

Sponsoreret indhold: Det danske landshold er ikke bare populært i vores eget lille land. Med et positivt og offensivt udtryk har de rød-hvide skabt sig mange venner rundt om i verden, og når man så oven i købet er kendt for de herlige Roligans, som forstår at feste – uden vold – så forstår man godt populariteten. Den danske landstræner Morten Olsen sværger til den offensive 4-3-3 stil med vægt på ...

Læs mere om DANMARK her