Vendsyssel FF
Vendsyssel FF
vs
FC Midtjylland
FC Midtjylland
11. feb 2019
19:00

Se Vendsyssel FF VS FC Midtjylland LIVE STREAM

Rene Andersen

Rene Andersen 11. februar 2019 kl 19:00

Live Stream Vendsyssel - FC Midtjylland Online

Når FC Midtjylland på mandag lægger ruten en tur forbi Hjørring for at dyste mod Vendsyssel FC, kommer det med garanti til at blive en kamp du ikke vil gå glip af, og derfor anbefaler vi at live streame kampen online.

Midtjylland er i strålende form med både 44 point i superligaen indtil videre, og 4 sejre i de sidste 5 kampe, kommer Vendsyssel helt klart til at komme på overarbejde.

Kan David slå Goliat – få svaret når FC Midtjylland gæster Vendsyssel FF

Med kun 19 point i denne omgang af superligaen, er der ingen tvivl om at Vendsyssel FF er de helt store underdogs i dette opgør.

Dog kommer du uden tvivl til at være sikret en kanon underholdning hvis du ser denne kamp, og hvis du livestreamer den behøver du ikke engang bevæge dig til det kolde nord, men kan i stedet se kampen direkte hjemme fra sofaen. Det kan da varme på enhver god mandag, ikke?

Kommer FC Midtjylland til at have Vendsyssel FF helt ude i tovene?

Det korte svar er: Ja.

Det lange svar er dog ikke helt lige så simpelt. For på trods af at FC Midtjylland helt klart er favoritter i det kommende opgør, så er det værd at nævne at det Vendsyssel FF mangler på denne superligas pointtavle, bestemt er noget de har i mandsmod.

Med 5 sejre i superligaen har de faktisk formået at overraske positivt i denne omgang. Ganske vist har de lidt 11 nederlag, men det er også værd at nævne at opgøret imod FC Midtjylland kommer til at være på nordjydernes hjemmebane.

Med lidt held kan vendsyssel håbe på at midtjyderne kommer til at lave nok fodfejl i mandagens opgør, til at de kan få et par mål ind.

Der er dog ingen tvivl om at det kommer til at blive op af bakke, og spørgsmålet er om FC Midtjyllands imponerende statistik allerede på forhånd kan demotivere nordjyderne så meget, at kampen kommer til at være afgjort inden holdene overhovedet rammer grønsfæren.

Følg med på Livestream når FC Midtjylland invaderer Nord Energi Arena

Det kommer uden tvivl til at blive en spændende kamp, og med al sandsynlighed kommer det også til at blive én af de kampe med masser af mål.

Derfor er underholdningen sikret når midt- og nordjyderne tørner sammen, og udover blot en underholdende kamp at se, kan det også i dén grad komme til at blive en spændende én af slagsen hos bookmakerne.

Så sørg for at holde øjnene på bolden, og hold dine odds opdaterede så du kan score en fed gevinst til at forsøde din mandag.For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

Vendsyssel FF-flag

Vendsyssel FF

FC Midtjylland-logo

FC Midtjylland

Sponsoreret indhold: FC Midtjylland er af de yngste klubber i Superligaen, men det forhindrer ikke midtjyderne i at have store ambitioner. Trofæskabet har både sølv- og bronzemedaljer, og i sommer skete det så, at de ambitiøse ”ulve” endelig vandt deres første mesterskab. Nu handler det om at konsolidere sig i toppen og få succes i Europa, og begge dele er inden for rækkevide. FCM har et hold med ...

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her