Vejle Boldklub
Vejle Boldklub
vs
Hobro
Hobro
19. maj 2019
16:00

Se Vejle Boldklub VS Hobro LIVE STREAM

Gustave Seeberg

Gustave Seeberg 19. maj 2019 kl 16:00

Vejle Boldklub – Hobro IK live stream

Så er der nedrykningsplayoff. Det betyder at det er vind eller forsvind for enten Vejle Boldklub eller Hobro IK. De to hold mødes i deres andet opgør, i slutspillet om nedrykning til 1. division.

Vejle står med de bedste kort på hånden, da de vandt første opgør 1-0. De kan altså afgøre det hele på hjemmebane, hvor de eksempelvis kan nøjes med at spille 1-1.

Det er også på hjemmebane at Vejle har hentet deres point i foråret, hvor de har været enormt svingende. Den ene dag vinder man 4-1 mod SønderjyskE og den anden taber man 4-2 til AGF.

Omvendt har Hobro været sløje på udebane, og Peter Sørensen skal virkelig have hanket op i sit mandskab, hvis han skal have nogle forhåbninger om sejr.

Se online på live streaming, om den tidligere AGF-træner kan sikre den nordjyske klub, videre avancement i nedrykningsspillet.

Vejle Boldklub – Hobro IK: Holdnyheder

Vejle

Vejles svingende form gør den svære at blive kloge på. De trak det længste strå, i sidste opgør mod Hobro, så de går trods alt ind til kampen, med troen på at det nok skal lykkes. De kan nøjes med uafgjort hvor Hobro skal op og have en sejr på udebane, hvor Vejle har hentet størstedelen af deres point.

Stadion bliver med al sandsynlig fyldt, da det kan være publikums sidste chance i noget tid, for at se deres hold spille i Superligaen.

Vejle er uden deres topscorer Allan Sousa. Han sidder ude med karantæne, grundet det røde kort i deres kamp mod AGF. Derudover er Viljormor Davidsen også ude, da han blev udvist i kampen mod SønderjyskE. Se online om klubben kan klare sig uden deres største måltyv, og en af deres mest rutinerede spillere.

Hobro

I modsætning til Vejles svingende form, så har Hobros form været mere stabil. Den har været jævnt dårlig. De har kun formået at vinde en kamp, ud af deres seneste ti opgør. På trods af de dårlige resultater har man forlænget kontrakten med cheftræner Peter Sørensen. Klubben skriver på deres hjemmeside, at 46-årige Peter Sørensen vil også være cheftræner i Hobro IK efter sommerferien.

Klubben mener at Sørensen har leveret et solidt stykke arbejde og sat et positivt aftryk fra sin første arbejdsdag i klubben, og selvom de er i stor fare for at rykke ud af den bedste danske række, har ledelsen set en positiv udvikling i klubben med Peter Sørensen ved roret.

Peter Sørensen selv, udtaler at han har været glad for at være i klubben og at han har haft et godt samarbejde, med både ledelsen og spillerne.

Måske det kan skabe mere ro og tryghed for spillerne, velvidende at Sørensen også er med næste år, selvom det viser sig, at de måske skal ud og spille for oprykning endnu en gang.

Vejle Boldklub – Hobro IK: Skader

Martin Mikkelsen er skadet til opgøret, han er ude i 2-3 måneder har Hobro meldt ud. Rasmus Minor Petersen udgik med en hjernerystelse i det første opgør, han er derfor tvivlsom til returkampen.Hvornår kan man se Vejle Boldklub – Hobro live stream?

Vejle Boldklub – Hobro kan live streames online den søndag den 19. maj 2019 kl 16:00.

Du kan se Vejle Boldklub – Hobro hos Eurosport

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

Vejle Boldklub-flag

Vejle Boldklub

Hobro-logo

Hobro

Sponsoreret indhold: I sidste sæson fik Superligaen har fået en ny spiller, en ny elev i klassen, eller om man vil et nyt familiemedlem. Det skete, da Hobro IK for første gang i klubbens kvalificerede sig til at spille med i den fornemske række i kongeriet Danmark. De viste sig at være et rent eventyr og nu venter den svære sæson to. Hvis du har lyst til at følge Hobro IK, anbefaler vi, at du følg ...

Læs mere om HOBRO her