Tyskland U21
Tyskland U21
vs
Danmark U21
Danmark U21
17. jun 2019
21:00

Se Tyskland U21 VS Danmark U21 LIVE STREAM

Gustave Seeberg

Gustave Seeberg 17. juni 2019 kl 21:00

Se Tyskland U21 - Danmark U21 live stream

Live stream Tyskland U21 - Danmark U21 online

Tyskland U21 og Danmark U21 mødes mandag aften i gruppe B. Hermed indleder Danmark deres U21 EM mod en af favoritterne til at gå hele vejen. Tyskernes form ser farlig ud, og Danmark skal have holde fokus i alle 90 minutter, hvis de skal gøre sig forhåbninger om point.

Se med på live stream, om Danmark får en drømmestart på U21, og formår at løfte det eftertragtede trofæ i sidste ende. Vinderen er fundet d. 30 juni når finalen er spillet i Udine.

Tyskland U21 - Danmark U21: Hvad spilles der om?

At gøre det succesfuldt for U21-holdet kan betyde meget for de unge spillere. Det giver dem selvtillid og troen på dem selv. Nogle mentale styrker som de kan tage med sig i deres klubber, og samtidig vise cheftrænerne for deres respektive A-landshold, at de altså er fremtidens stjerner der skal kigges efter.

På den måde er EM for de unge spillere, et udstillingsvindue, hvor der også er agenter repræsenteret fra de forskellige klubber, der kigger på potentielle indkøbsmuligheder.

Med tanke på at transfervinduet er åbent på nuværende tidspunkt og helt indtil august måned, er der rig mulighed for at gøre et godt indtryk, og måske presse din pris op som spiller, hvis du er i forhandlingssituationer med forskellige klubber.

DBU’s forhenværende direktør har selv udtalt, at U21 EM er bedre for talentudviklingen end økonomien. Der er simpelthen ikke de samme penge i det for DBU, som der er ved at A-landsholdet kvalificerer sig til en EM eller en VM slutrunde.

Tyskland U21 - Danmark U21: Vejen til U21 EM

Danmark starter mod turneringens måske stærkeste hold, men de har stadig god grund til at tro på dem selv. Vi klarede os flot igennem kvalifikationen, hvor vi stod tilbage med kun et enkelt nederlag. Vi vandt over både Litauen, Finland og Georgien. Derudover har vi vundet 5-0 mod Østrig, som vi er i gruppe med. Dette må siges at være en mental fordel, da man kan håbe på at det svigende nederlag stadig sidder i baghovedet på de Østrigske spillere.

Tyskland U21 - Danmark U21: Holdnyheder

Vi har ikke set ligeså sikre ud efter vi sikrede os U21 EM deltagelse. Vi blev slået stort af både Spanien og England, i de to kampe efter vores kvalifikation. Så fik landsholdet dog revanche hvor vi både har slået Belgien og Frankrig tilbage i marts. For nylig har vi lige slået et velspillende Kroatien-hold, i en mindre sejr.

Stortalentet Robert Skov fra FCK sad over i kampen mod Kroatien. Det samme gjorde Mads Valentin Pedersen.

Det bliver spændene at se hvem der får chancen mod Tyskland, men landstræner Niels Frederiksen plejer at rotere meget i truppen, så det er en smule uforudsigeligt at spå om hvem der starter inde.

Dog ser Lucas Waldschmidt ud til at være en mand i startopstillingen. Han ligner en spiller der er ved at finde formen, og med 9 mål i Bundesligaen har man tiltro til, at han kan banke nogle kasser ind under dette års U21 EM.

Tyskland - Danmark: Indbyrdes

De to U21-landshold har kun mødt hinanden tre gange i alt. Danmark har tabt alle tre kampe mod Tyskland. Derfor må tyskerne anses for at være favoritter til dette opgør. De er også bookmakernes favorit til at gå hele vejen.Hvornår kan man se Tyskland U21 – Danmark U21 live stream?

Tyskland U21 – Danmark U21 kan live streames online den mandag den 17. juni 2019 kl 21:00.

Du kan se Tyskland U21 – Danmark U21 hos DR TV

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

Beskrivelse af hold

Tyskland U21-flag

Tyskland U21

Danmark U21-logo

Danmark U21

Se Danmarks U21-landshold Live Stream Online

Sponsoreret indhold: Talentudviklingen i dansk fodbold er blevet løftet over de senere par år, og det har givet flotte resultater for det danske U21-landshold. Interessen for holdet er stigende, og derfor kan du nu også se alle kampene på live stream! Danmark har været en del af de seneste Læs mere om DANMARK U21 her