Spanien
Spanien
vs
Sverige
Sverige
14. jun 2021
21:00

Se Spanien VS Sverige LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra EM direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

Spanien – Sverige kan live streames online den mandag den 14. juni 2021 kl 21:00.

Hvis du er i Danmark kan du se Spanien – Sverige hos viaplay.

Andreas Poulsen

Andreas Poulsen 14. juni 2021 kl 21:00

Se Sverige - Spanien live online: Se Direkte EM-fodbold

Spanien åbner EM mod underdog-modstanderen fra Sverige.

Der er ikke mange der øjner Sverige mange chancer i den her kamp og vores svenske brødre kan nærmest kun overraske positivt.

Spanien har vundet tre ud af fem af de seneste indbyrdes opgør mellem Spanien og Sverige.

Vi skal helt tilbage til 2006 siden Sverige sidst vandt en kamp mod mægtige Spanien.

Dengang var det på to mål af spillere vi kender særdeles godt fra dansk fodbold, Johan Elmander der havde en rigtig flot periode i Brøndby, samt Marcus Allbäck der havde 3 flotte sæsoner i FC København.

Hvor vidt Sverige kan gentage dette mod Spanien her femten år senere bliver spændende at se.

Stream kampen live mellem Spanien og Sverige, det bliver virkelig spændende medmindre..

Spanien har kvaliteten til at uddele bank

… Medmindre Spanien viser alt den kvalitet som vi ved de har.

For så kan det godt blive en ordentlig lussing til svenskerne i en kamp der hurtigt bliver uafgjort.

Med stjerner som David de Gea (Manchester United) på mål og Aymeric Laporte (Manchester City), Jordi Alba (FC Barcelona), Jose Gaya (Valencia), Eric García (Barcelona) og Cesar Azpilicueta (Chelsea) i forsvaret.

På midtbanen er der fantastisk Sergio Busquets (FC Barcelona) samt Koke (Atletico Madrid), Thiago (Liverpool) og Rodri (Manchester City).

Og i angrebet er det især Alvaro Morata (Juventus) der er midtpunktet for de spanske verdensstjerner.

Alt i alt er det et hold, der kan gøre ondt på de fleste, og Sverige har uden tvivl et hårdt stykke arbejde foran dem, hvis de skal have noget som helst med fra denne kamp.

Se med live online om det kan lykkes for Sverige mod et stærkt spansk landshold.

Sverige uden Zlatan

Det gav genlyd i hele fodboldverdenen da Zlatan Ibrahimovich annoncerede at han ville gøre comeback for det svenske landshold under EM.

Desværre blev det ved drømmen om at få deres verdensstjerne tilbage for Sverige, Zlatan blev skadet inden EM.

Nogen vil sige at det er godt for den svenske kollektiv at de ikke skal have den aldrene stjerne med, men faktum er at uden Zlatan ser det svenske landshold langt mere ordinært ud.

Uden hans stjernestøv er der ikke mange navne der vil vække genkendelse ude i den globale fodboldverden.

Robin Olsen der oftest tilbringer tiden på bænken for Everton vil være kendt af mange, men de største navne på Sveriges landshold må uden tvivl være Victor Lindelöf fra Manchester United,
Alexander Isak fra Real Sociadad og Dejan Kulusevski fra Juventus.

Lige netop Dejan Kulusevski er dog tvivlsom til Sveriges åbningskamp da han har fået konstateret corona-virus, så det bliver spændende om de når at få ham klar.

Om Dejan bliver klar eller ej ændrer dog ikke på at Sverige virkelig skal ramme dagen, hvis de skal have en chance for at tage point fra Spanien.

Der er bare kæmpe forskel mellem kvaliteten på de to mandskaber.

Sverige har dog en stærk kollektiv og intet er som sagt afgjort på forhånd.

Se med live online om Sverige kan udfordre et stærkt Spanien i deres første kamp ved denne EM-slutrunde.Hvornår kan man se Spanien – Sverige live stream?

Spanien – Sverige kan live streames online den mandag den 14. juni 2021 kl 21:00.

Du kan se Spanien – Sverige hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

Spanien-flag

Spanien

Sponsoreret indhold: Målt på de seneste års succes må Spanien være det bedste hold, som verden nogensinde har set. To europæiske mesterskaber og et VM ind imellem har La Furia Roja vundet, og det er sket med besnærende fodbold i absolut verdensklasse med vægten lagt på boldbesiddelse og teknik. Alle, der elsker lækker fodbold, er faldet pladask for disse spanske vidunderdrenge, som har vist hele ...

Læs mere om SPANIEN her
Sverige-logo

Sverige

Sponsoreret indhold: Vores svenske naboer har aldrig vundet et EM, men de har til gengæld tre VM-medaljer at prale med. Lige nu er de blandt de bedste hold i Europa, og det skyldes naturligvis superfænomenet Zlatan Ibrahimovic. De blå-gule er altid garanter for en fuldbolds indsats med hjertet på rette sted, og selv om vi er konkurrenter, så kan man alligevel ikke lade være ved at holde lidt med o ...

Læs mere om SVERIGE her