SønderjyskE Elitesport
SønderjyskE Elitesport
vs
AC Horsens
AC Horsens
10. jun 2020
18:00

Se SønderjyskE Elitesport VS AC Horsens LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Sydbank Pokalen direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Ved at live streame fodbold online, så slipper du for at betale for dyre TV-pakker.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

SønderjyskE Elitesport – AC Horsens kan live streames online den onsdag den 10. juni 2020 kl 18:00.

Hvis du er i Danmark kan du se SønderjyskE Elitesport – AC Horsens hos viaplay. Hvis du ikke har et dansk IP adresse kan du se kampen hos bet365.

William Fribert

William Fribert 10. juni 2020 kl 18:00

Sønderjyske vs AC Horsens live stream

SE SØNDERJYSKE – AC HORSENS ONLINE: LIVE STREAM SYDBANK POKALE HER!

Se Sønderjyske – AC Horsens direkte med online live streaming!

Sønderjyske tager onsdag aften imod superligaens mest formstærke hold i form af AC Horsens.

Efter lang tids venten er Sydbank Pokalen endelig tilbage, der venter os et spændende opgør, og det ligner en meget lige kamp.

Man kan kalde denne semifinale for den dårlige semifinale, da både AC Horsens og Sønderjyske ikke kom med i top 6, mens AaB og AGF møder hinanden i den anden semifinale, og de er begge med i top 6.

Det vil være en kæmpe præstation for både Sønderjyske og Horsens, hvis de endte med at komme i finalen, som i år skal spilles på Blue Water Arena.

AC Horsens er inde i en forrygende stime for tiden, de har slået FCK, FCM og Brøndby i deres seneste tre kampe.

Sønderjyske er kommet sløjt tilbage fra pausen, de startede forventeligt med at tabe 1-0 til Brøndby, men efterfølgende spillede de 2-2 imod Silkeborg, som er superligaens ringeste hold, og dette er et resultat, som Glen Riddersholm ikke vil være tilfreds med.

Både Glen Riddersholm og Bo Henriksen er mænd der råber igennem, når deres klubber spiller, og da denne kamp bliver spillet uden tilskuere, bliver det nemt for seerne i tv at høre hvad der bliver sagt.

Se Sønderjyske – AC Horsens online med live stream lige her!

De drømmer om en pokalfinale i Sønderjylland

Indtil videre har det ikke været den bedste sæson for Glen Riddersholm og Sønderjyske.

I Superligaen ligger Sønderjyske nummer 11, og det ligner at de skal ud i en playoffkamp om overlevelse.

En pokalfinale vil gøre denne sæson til en god sæson, hvis de selvfølgelig stadigvæk undgår nedrykning, som er det vigtigste for Sønderjyske.

Sønderjyske er ikke i god form, og det er det vigtigste, når man spiller en vind eller forsvind kamp, dog lever disse kampe ofte deres liv.

Christian ”Greko” Jakobsen er Sønderjyskes farligste mand, og han har også scoret 7 mål i denne sæson, men skuffende har det set ud for Anders ”K” Jacobsen, som var Sønderjyskes store transfer i vinters.

Kan Horsens spille godt imod de mindre gode hold?

AC Horsens har haft en nem vej til Sydbank Pokalens semifinale. De har kun mødt et superligahold, og det var bundproppen fra Silkeborg, som de slog ud i straffesparkskonkurrence.

I de sidste tre runder har Horsens virkelig imponeret fodbolddanmark ved at slå FCK, FCM og BIF.

Disse tre klubber er nogle der gerne vil dominere, men kan Horsens være ligeså gode, når de møder klubber, som ikke behøves at have meget boldbesiddelse.

Jeg er ikke sikker, men jeg er spændt på at se om Bo Henriksen og Horsens kan overbevise mig.

Hallur Hansson scorede to mål imod Brøndby i den sidste runde, og han ligner virkelig en mand, som kan bære dette Horsenshold til succes, han er også et godt bud på en første målscorer.Hvornår kan man se SønderjyskE Elitesport – AC Horsens live stream?

SønderjyskE Elitesport – AC Horsens kan live streames online den onsdag den 10. juni 2020 kl 18:00.

Du kan se SønderjyskE Elitesport – AC Horsens hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

SønderjyskE Elitesport-flag

SønderjyskE Elitesport

Sponsoreret indhold: SønderjyskE slår man sig på! Det syddanske samarbejde med udgangspunkt i Haderslev har efterhånden etableret sig som et kraftcenter i det sønderjyske, og det har man manglet i det område i mange år. Nu skal den lyseblå hær bare banke til, og så er de inden længe klar til både medaljer og europæiske eventyr. SønderjyskE live stream er for dig, der i den grad holder af målsøgend ...

Læs mere om SøNDERJYSKE ELITESPORT her
AC Horsens-logo

AC Horsens