Randers FC
Randers FC
vs
AGF
AGF
18. maj 2019
16:00

Se Randers FC VS AGF LIVE STREAM

Gustave Seeberg

Gustave Seeberg 18. maj 2019 kl 16:00

Live stream Randers FC – AGF online

Randers FC og AGF møder hinanden, i slutspillet om deltagelse i Europa League. Se online, hvem der trækker sig sejrrigt ud af opgøret, og dermed rykker et skridt tættere på finalen, som skal stå mod Superligaens nummer to eller tre. Det er det første af to opgør, hvor Randers FC tager imod AGF. Se på live stream om det lykkes Hestene fra Randers at tage første spadestik mod de formstærke hvide fra Aarhus.

Randers FC - AGF: Slaget om Jylland

Live streaming er tilgængelig online, her kan du se hvem af de to jyske klubber, der trækker det længste strå.

Randers FC er en af de nyere klubber i Superligaen. Klubben blev oprettet i 2003, hvor AGF’s fodboldhold blev oprettet i 1902. Det er altså tradition imod nyt blod, og der er lagt op i kakkelovnen, til et brag af en kamp. Det er ikke kun prestige der er på spil. Klubberne får nemlig i omegnen af 22 millioner kroner, for at kvalificere sig til Europa League gruppespillet. Det er altså en sum penge, enhver Superliga-klub ville nyde godt af.

Live stream kampen online, for at se udfaldet af det første af to opgør, til vejen imod Europa League!

Randers FC - AFG: Forudsigelse

Vi forudser et taktisk opgør, som det ofte er med slutspilskampe i den danske liga. Historisk set har det første af to opgør, altid været mindre målrigt end returopgøret. Det bliver højst sandsynligt et tæt opgør over de to kampe. Randers har i deres seneste otte kampe, kun tabt en enkelt. Til gengæld har AGF vundet deres sidste syv opgør. De er altså i usandsynlig god form, og er faktisk det bedste spillende hold i Superligaen på nuværende tidspunkt. Randers FC skal derfor prøve at holde AGF fra at lave udebanemål, som tit er det afgørende i slutspilskampene. Live stream kampen for at se, om AGF kan holde deres ekstremt gode form ved lige, eller om Randers kan skabe et dyk i deres formkurve.
Det bliver efter vores vurdering, et meget forsigtigt udgangspunkt.

Randers FC – AGF: Holdnyheder

Det var usandsynligt nervepirrende, da Randers sikrede sig avancement efter 4-3 mod SønderjyskE. Deres spil hang godt sammen, og de fik skabt et hav af chancer. Deres offensive kvaliteter fra kampen, kan de tage med sig imod AGF. De skal dog få styr på forsvaret, hvis de skal holde et formstærkt AGF fra at lave mål. De to Randers spillere André Rømer og Nicolai Poulsen, var begge ude af opgøret mod SønderjyskE, men de er klar igen, da de kun havde en dags karantæne. AGF må undvære Niklas Backman, samt Alexander Munksgaard – de er begge færdige for sæsonen. Dog har AGF fået spillet til at hænge sammen, og deres resultater har ikke været præget af, at de har manglet de to rutinerede spillere.

AGF har ikke besejret Randers FC i deres seneste otte kampe. Ud af de otte kampe har Randers FC vundet seks. Dog tror vi ikke på en Randers sejr, da AGF er inde i en meget stærk formkurve. Resultat: Uafgjort.Hvornår kan man se Randers FC – AGF live stream?

Randers FC – AGF kan live streames online den lørdag den 18. maj 2019 kl 16:00.

Du kan se Randers FC – AGF hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

Randers FC-flag

Randers FC

Sponsoreret indhold: Randers FC vil ikke bare være lillebror i forhold til AGF i det østjyske. Kronjyderne vil helt til tops, og de er ikke bange for nogen som helst. Ambitionerne er tårnhøje hos ”De Blå Heste”, og de arbejder stenhårdt for at blive det største hold i provinsen. Er du til fodbold i de bedste rammer med de bedste spillere, så skal du følge Randers live stream!

En klub fødes i ...

Læs mere om RANDERS FC her

AGF-logo

AGF

Sponsoreret indhold: AGF er en af de mest hæderkronede klubber i dansk fodbold med et flot CV fyldt med titler, traditioner og tragedier. Klubben har ubetinget opbakning i byen, og der er fyldt uanset, om man spiller mod Brøndby eller Brønderslev. Dette er klubben, som fansene selv kalder for ”Galehuset”, og hvis du elsker dansk fodbold med al dens pragt og dramatik, så vil du elske AGF live strea ...

Læs mere om AGF her