Randers FC
Randers FC
vs
AGF
AGF
20. sep 2020
16:00

Se Randers FC VS AGF LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Superligaen direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Ved at live streame fodbold online, så slipper du for at betale for dyre TV-pakker.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

Randers FC – AGF kan live streames online den søndag den 20. september 2020 kl 16:00.

Hvis du er i Danmark kan du se Randers FC – AGF hos eurosport.

Andreas Poulsen

Andreas Poulsen 20. september 2020 kl 16:00

Stream kampen online mellem AGF og Randers FC

Stream kampen live og gå ikke glip af et intenst jysk lokalopgør, når Randers hjemme på Ceres Park og Arena, tager imod “De Hviie” fra AGF.

Der er lagt op til en rigtig spændende kamp, mellem to hold der begge vandt sæsonens første Superliga-kamp i overlegen stil.

Men selvom begge hold vil møde op med stor motivation for at vinde, må favoritværdigheden stadig klart ligge ved AGF, efter deres flotte 3-plads i sidste års Superliga-sæson.

Spillerne fra Randers kan håbe at AGF er både fysisk og mentalt trætte, efter deres chokerende dårlige indsats og nederlag til Slovenske NS Mura, i midtugens Europa League-kamp, der betød et alt for tidligt Europæisk exit for AGF.

Stream kampen, og se med online på computer, telefon og tablet, når AGF og Randers FC støder sammen, og find ud af hvem der skal have den østjyske håneret for de næste måneder.

Randers med en god start på sæsonen

Randers spillede en solid sæson sidste år, og endte midt i tabellen.

Der er ikke sket meget hen over sommeren, i forhold til transfers.

Nigerianske Tosin Kehinde, der spillede på en lejekontrakt forrige sæson, er blevet sikret på permanent basis.

Til gengæld har den mangeårige veteran Johnny Thomsen forladt klubben.

Randers har lagt rigtig godt fra land denne sæson, med deres 3-0 sejr over “Den Gule Fare” fra AC Horsens.

Danske Emil Riis Jakobsen spillede en rigtig flot kamp og scorede 2 af målene i opgøret.

Og der er generelt rigtig store forventninger til den unge mand i Randers FC.

Den danske U21-landsholdspiller vil helt sikkert også være en af dem, som Randers vil sætte sin lid til i kampen mod AGF.

De kommer dog på en hård opgave, når de skal op mod AGF i kampen om Østjylland.

Stream kampen live og se med online, om Randers kan skabe overraskelsen med storebroren AGF.

AGF skuffede fælt i Europa League

AGF har fået en svingende start på denne sæson.

På papiret ser holdet også svagere ud end sidste sæson, efter tabet af Mustapha Bundu, som røg til Anderlecht hen over sommeren.

De startede dog ellers rigtig godt ud, med en overlegen sejr i Superligaens første runde over Vejle Boldklub på 4-2.

Men det gik så helt galt i ugens Europa League kamp mod NS Mura, og AGF blev sendt ud af turneringen med et pinligt 3-0 nederlag.

AGF-træner David Nielsen får uden tvivl en hård opgave med at få sine spillere mentalt motiverede, når de skal forsøge at rejse sig ovenpå den gigantiske skuffelse.

Efter kampen mod NS Mura, snakkede David Nielsen om den manglende intensitet og indsats fra sine spillere.

Det vil der være brug for at få arbejdet med, hvis AGF skal gøre sig forhåbninger om at kunne udfordre om titlen i årets Superliga.

Se online om AGF kan finde sit spil igen, og slå et velspillende Randers FC-hold, der helt sikkert vil have troen på at de kan tage sejren med hjem.

Stream kampen live for at finde ud af, hvem af AGF og Randers FC der vinder slaget om Østjylland.Hvornår kan man se Randers FC – AGF live stream?

Randers FC – AGF kan live streames online den søndag den 20. september 2020 kl 16:00.

Du kan se Randers FC – AGF hos Eurosport

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

Randers FC-flag

Randers FC

Sponsoreret indhold*: Randers FC vil ikke bare være lillebror i forhold til AGF i det østjyske. Kronjyderne vil helt til tops, og de er ikke bange for nogen som helst. Ambitionerne er tårnhøje hos ”De Blå Heste”, og de arbejder stenhårdt for at blive det største hold i provinsen. Er du til fodbold i de bedste rammer med de bedste spillere, så skal du følge Randers live stream!

En klub fødes i ...

Læs mere om RANDERS FC her

AGF-logo

AGF

Sponsoreret indhold*: AGF er en af de mest hæderkronede klubber i dansk fodbold med et flot CV fyldt med titler, traditioner og tragedier. Klubben har ubetinget opbakning i byen, og der er fyldt uanset, om man spiller mod Brøndby eller Brønderslev. Dette er klubben, som fansene selv kalder for ”Galehuset”, og hvis du elsker dansk fodbold med al dens pragt og dramatik, så vil du elske AGF live stre ...

Læs mere om AGF her