Paris Saint Germain
Paris Saint Germain
vs
Angers
Angers
15. okt 2021
21:00
match page arrow

Se Paris Saint Germain VS Angers LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Frankrig Ligue 1 direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

Paris Saint Germain – Angers kan live streames online den fredag den 15. oktober 2021 kl 21:00.

Hvis du er i Danmark kan du se Paris Saint Germain – Angers hos ingen udbyder.

Rene Andersen

Rene Andersen 15. oktober 2021 kl 21:00

Se PSG - Angers Online: Live Stream Ligue 1 Fodbold Her!

Se PSG - Angers Online: Live Stream Ligue 1 Fodbold Her!

Se Ligue 1-kampen PSGAngers online med live streaming hos bet365! Den franske Ligue 1 vises desværre ikke i dansk TV, men du har heldigvis muligheden for at live streame alle kampene, og du kan begynde med kampen mellem Paris Saint-Germain og Angers!

Det er ikke helt gratis at live streame PSG – Angers, da du skal have penge på din konto eller foretaget et væddemål indenfor de seneste 24 timer, men du skal ikke betale noget for at live streame fodbold hos bet365.

PSG kommer med et fuldstændig vanvittigt hold til kampen, og Angers har stort set ingen stjerner, så det ligner i høj grad en hjemmesejr, men intet er sikkert i fodbold.

Angers har aldrig slået PSG

Det kommer nok ikke om den store overraskelse, at PSG har et generelt overtag mod et hold som Angers, men det er alligevel vildt, at Angers ikke har slået Paris Saint-Germain i noget indbyrdes opgør i Ligue 1 og Coupe de France.

De første opgør mellem PSG og Angers daterer helt tilbage til i 1979, og sammenlagt har de to hold mødt hinanden 20 gange igennem historien.

Det skal dog siges, at Angers har opnået fem pointdelinger imod pariserne.

De seneste tre gange, Angers har besøgt Parc des Prince i Paris er det endte med hjemmesejre på 4-0, 6-1 og 5-0, så der er ikke noget at sige til, hvis Angers-spillerne får svært ved at tro på det.

PSG skuffede fælt senest

PSG har nok det mest stjernebesatte hold, de nogensinde har haft. De fik også en fin start på Ligue 1 ved at vinde alle sæsonens otte kampe.

I den niende spillerunde gik det dog galt, da de mødte Stade Rennes på udebane. Rennes havde blandt andet den tidligere Superliga-stjerne, Kamaldeen Sulemana på holdet, og han var kraftigt medvirkende til, at Rennes vandt kampen 2-0.

Det var PSGs første nederlag i denne sæson, og det er faktisk værd at bemærke, at Angers også har kun tabt en enkelt kamp i denne sæson.

Hvad bliver PSG – Angers?

PSG-holdet er selvfølgelig kæmpe favoritter til at besejre Angers på hjemmebane, men gæsterne har faktisk gjort det ganske flot i denne sæson, hvor det er blevet til en meget flot og overraskende fjerdeplads indtil videre.

Vi tror på 3-1 til PSG.For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

Paris Saint Germain-flag

Paris Saint Germain

Angers-logo

Angers