OB
OB
vs
FC Nordsjælland
FC Nordsjælland
20. sep 2020
14:00

Se OB VS FC Nordsjælland LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Superligaen direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Ved at live streame fodbold online, så slipper du for at betale for dyre TV-pakker.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

OB – FC Nordsjælland kan live streames online den søndag den 20. september 2020 kl 14:00.

Hvis du er i Danmark kan du se OB – FC Nordsjælland hos eurosport.

Andreas Poulsen

Andreas Poulsen 20. september 2020 kl 14:00

Live stream superligakampen mellem OB og FC Nordsjælland

Fynboerne fra Odense Boldklub tager i Superligaens 2. runde, mod de unge drenge fra FC Nordsjælland.

Du kan streame kampen live på alle elektroniske platforme, som telefon, tablet og computer.

Når OB og FC Nordsjælland mødes, plejer det at være et rigtigt jævnbyrdigt opgør, hvilket statistikken da også viser.

Ud af de sidste 10 gange de to hold er mødtes, har OB vundet 4 kampe, mens FC Nordsjælland har vundet 3, og de sidste 3 kampe er endt uafgjort.

OB vil dog have en klar fordel af at være på hjemmebane, og at have startet sæsonen med en rigtig flot sejr på 3-2 over sidste års 2. plads i Superligaen, FC København.

OB skal bygge videre på en flot sejr

Ob skal forsøge at gentage det flotte arbejde, der skaffede dem den overraskende sejr mod FC København.

Her havde deres tunesiske angriber Issam Jebali en rigtig flot kamp, med 2 scoringer.

Den 21-årige danske midtbanespiller Mads Frøkjær-Jensen havde også brandkamp med 2 assists.

Mart Lieder vil stadig være ude med en skade, men til gengæld har OB fået Max Fenger tilbage igen, som fik de sidste minutter i kampen mod FC København.

OB havde ellers spillet fire testkampe op til sæsonstarten, hvor det ikke blev til en eneste sejr.

Fynboerne vil derfor håbe på at kampen mod FC København er et tegn på at kurven er ved at vende, og de vil gøre alt for at fortsætte sejrstimen mod FC Nordsjælland

Stream kampen online og se om det lykkes for OB, at få endnu en sejr i hus, og slå talenterne fra FC Nordsjælland.

FC Nordsjælland skal endnu engang bygge et hold op

FC Nordsjælland har skulle tilbage til tegnebrættet endnu engang, efter deres filosofi med at udvikle talenter og sælge dem til andre klubber, igen viste sig denne sommer.

Nok mest nævneværdigt blev ghanesiske Mohammed Kudus, der havde en fantastisk sæson, solgt til hollandske Ajax Amsterdam, mens danske Mikkel Damsgaard blev solgt til italienske Sampdoria.

Derfor er det også naturligt at der vil komme en periode med usikkerhed, ovenpå de store rokader.

FC Nordsjælland tabte da også Superligaens sæsondebut 3-2 til de blå-gule fra Brøndby.

men hvis tidligere sæsoner har vist noget, er det at FC Nordsjælland altid har næste kuld af talenter klar, til at tage over for dem de sælger.

Og det bliver spændende at følge, om FC Nordsjælland igen formår at sætte et konkurrencedygtigt hold sammen, der kan spille med om de gode placeringer i Superligaen.

OB må dog være favorit i dette opgør, ovenpå deres flotte sejr over FC København og med et FC Nordsjælland hold, der først skal finde sine ben igen, efter de mange salg hen over sommeren.

Se med online og stream kampen mellem OB og FC Nordsjælland, for at finde ud af om OB kan få gang i en god stime af sejre.

Eller se om FC Nordsjælland tager sejren, og endnu engang beviser at ligegyldigt hvor mange spillere de sælger, har de altid det næste kuld af talenter klar.Hvornår kan man se OB – FC Nordsjælland live stream?

OB – FC Nordsjælland kan live streames online den søndag den 20. september 2020 kl 14:00.

Du kan se OB – FC Nordsjælland hos Eurosport

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

OB-flag

OB

Sponsoreret indhold*: OB er en af de ældste og mest legendariske klubber i dansk fodbold, og de hører simpelthen til blandt de allerstørste herhjemme. Tre mesterskaber og fem pokaltitler det blevet til, og klubben har en massiv fanskare, der støtter i medgang og modgang. OB er toppen af poppen, og hvis du kun skulle vælge et hold at følge, så er OB live stream det bedste for dig!

De glade 80´ ...

Læs mere om OB her

FC Nordsjælland-logo

FC Nordsjælland

Sponsoreret indhold*: Efter et par sæsoner hvor alt er lykkes i FC Nordsjælland, er det igen blevet hverdag for klubben fra Farum, der sidste sæson endte midt i tabellen. Dermed ikke sagt at de er et stykke legetøj skabt af en gal/genial borgmester i en rødvinsbrandert. Med både pokaltitler, et mesterskab og et indtog i Champions League, er FC Nordsjælland værd at holde øje med. Derfor anbefaler v ...

Læs mere om FC NORDSJæLLAND her