OB
OB
vs
Brøndby IF
Brøndby IF
16. feb 2020
18:00

Se OB VS Brøndby IF LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Superligaen direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Ved at live streame fodbold online, så slipper du for at betale for dyre TV-pakker.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

OB – Brøndby IF kan live streames online den søndag den 16. februar 2020 kl 18:00.

Hvis du er i Danmark kan du se OB – Brøndby IF hos viaplay.

Rene Andersen

Rene Andersen 16. februar 2020 kl 18:00

OB - Brøndby Live Streaming

Du kan live streame kampen mellem OB og Brøndby direkte på nettet! OB og Brøndby mødes i den sene Superliga-kamp søndag aften, og du har muligheden for at live streame kampen online!

Både OB og Brøndby har været aktive på transfermarkedet, men med vidt forskellige grunde til det. Vi kommer dog til at se en række nye spillere hos begge mandskaber, så det bliver interessant at se, hvordan de kommer til at klare sig.

Brøndby er i øjeblikket på fjerdepladsen i Superligaen, og de bør være i stand til at fastholde en placering i top seks, men man ved aldrig med den tætte Superliga.

OB ligger på en skuffende niendeplads, men de har kun et enkelt point til AaB, som ligger på sjettepladsen, så det er bestemt ikke afgjort endnu.

Se OB – Brøndby online med live streaming!

OB kan komme i top seks med sejr imod Brøndby

OB har som sagt både solgt og købt flittigt i januars transfermarked. Deres helt store profil, Bashkim Kadrii, er blevet solgt, hvilket selvfølgelig kommer til at svække dem.

I håbet om at erstatte ham har de købt Mart Lieder i SønderjyskE. Omvendt, så er Anders K. Jacobsen og Julius Eskesen blevet skippet afsted til Sønderjylland i håb om spilletid.

Ramon Leeuwin blev solgt til Holland, og han bliver erstattet af Kasper Larsen, som gør comeback i OB-trøjen.

Derudover er Jørgen Skjelvik købt ind som venstre back, da Jacob Barrett forlader klubben til sommer.

Selvom Kadrii bliver meget svær at erstatte, så har de en relativt god trup. De er således favoritter imod et profilfattig Brøndby-mandskab.

Brøndby står overfor et afgørende forår

Brøndby har valgt at skære kraftigt ned i lønudgifterne ved at sælge Kamil Wilczek og Dominik Kaiser, mens Hany Mukhtar og Johan Larsson også er fortid i klubben.

De har kun fire point ned til holdene udenfor top seks, og der er ingen garanti for, at Niels Frederiksens Brøndby-mandskab ender i den sjove del af Superligaen, når de sidste seks grundspilskamp er spillet.

Spillere som Peter Bjur, Morten Frendrup og Andreas Bruus kommer til at få en større rolle på Brøndby-holdet, som står overfor et afgørende forår.

Det ville være en kæmpe skuffelse, hvis ikke de kommer i top seks, og derfor er der i den grad pres på Niels Frederiksen, som bestemt ikke har haft nemme arbejdsvilkår siden, han kom til Brøndby.

Hvad bliver OB – Brøndby?

OB er favoritter, da de på papiret kan stille med en stærkere startopstilling, og så har de selvfølgelig en solid hjemmebanefordel.

Det bliver formentlig en tæt kamp, og vi tror på 1-1.Hvornår kan man se OB – Brøndby IF live stream?

OB – Brøndby IF kan live streames online den søndag den 16. februar 2020 kl 18:00.

Du kan se OB – Brøndby IF hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

OB-flag

OB

Sponsoreret indhold*: OB er en af de ældste og mest legendariske klubber i dansk fodbold, og de hører simpelthen til blandt de allerstørste herhjemme. Tre mesterskaber og fem pokaltitler det blevet til, og klubben har en massiv fanskare, der støtter i medgang og modgang. OB er toppen af poppen, og hvis du kun skulle vælge et hold at følge, så er OB live stream det bedste for dig!

De glade 80´ ...

Læs mere om OB her

Brøndby IF-logo

Brøndby IF

Sponsoreret indhold*: Brøndby IF er med 10 mesterskaber en af de mest vindende klubber overhovedet i Superligaen. Klubben har dog i de senere år været præget af megen tumult både på og uden for banen, og derfor er resultaterne udeblevet. Men Brøndby er stadig en storklub i dansk fodbold, og hvis du har lyst til at se dansk fodbold i topklasse, så skal du se Brøndby live stream. På den måde kan du ...

Læs mere om BRøNDBY IF her