Liverpool
Liverpool
vs
Chelsea
Chelsea
14. aug 2019
21:00

Se Liverpool VS Chelsea LIVE STREAM

Gustave Seeberg

Gustave Seeberg 14. august 2019 kl 21:00

Se Liverpool - Chelsea online

Så er det Super Cup tid, og der er lagt op til et brag af en kamp i aften. Direkte på live stream kan du se med, når nogle af Englands allerstørste hold møder hinanden.

Online viser vi kampen og du kan se med på live stream, om det bliver Champions League mestrene fra Liverpool, eller Chelsea der løber med sejren.

Liverpool ser stærke ud, og med Salah, Firmino og Mané i angrebet bliver det svært at holde Liverpool fra fadet. Omvendt er Chelsea langt fra fordums styrke og de har kæmpet med at finde niveauet i nogle år nu.

For nylig spillede Chelsea mod Manchester United og her tabte man med 4-0, i en kamp der kunne ses på live stream, da vi viser alle kampe i Premier League direkte på live stream.

Se Liverpool – Chelsea på live stream

På live stream venter der en stor kamp, og der er altid garanti for god underholdning, når de to rutinerede Premier League hold møder hinanden.

Det må klart være Liverpool som er favoritter til dette opgør, da de har vundet Champions League for nylig og ser rigtig stærke ud igen i år, hvis ikke endnu stærkere end før.

Chelsea vandt Europa League, som er lillebroderen i europæisk regi. Derfor skal man ikke afskrive holdet, der godt kan spille lige op med Liverpool på en god dag.

I London har man har desværre mistet deres helt store stjerne Eden Hazard, da Real Madrid der længe har øjnet den kreative midtbanemand fra Chelsea endelig fik hans underskrift. Derfor vil de være svækket til kampen, især fordi de har ikke må agere på transfermarkedet grundet deres straf fra UEFA.

Live stream Champions League og Europa League

Super Cuppen er opgøret mellem vinderne af CL og EL. Begge holdene spiller til dagligt i Premier League, og her har de fået vidt forskellige start på den hjemlige liga. Liverpool var godt spillende mod Norwich i 4-1 sejren, og Chelsea tabte 4-0 på Old Trafford - måske lidt ufortjent.

En kamp hvor det tidligere storhold tabte 4-0, og det er meget svært at se hvem der skal gøre forskellen i klubben, nu hvor Eden Hazard spiller i Real Madrid.

Chelsea ligner ikke et hold der kan spille i nærheden af top-4 i år, og Liverpool har den fordel at have spillet en vigtig kamp yderligere, da de mødte Manchester City for et par uger siden. Derfor tror vi på, at Liverpools grundform er stærkere end Chelseas er.

Op til kampen er Chelsea ramt af fravær. De må undvære Hudson, Cheek, James Rudiger, Ginkel og Willian. Liverpool er uden Alysson og Clyne. Vi tror på en sikker Liverpool Sejr.

Liverpool – Chelsea: Indbyrdes

Hvis man ser på historikken, så er de to hold faktisk meget lige indbyrdes. Sidst de to hold mødtes var på Anfield og her vandt hjemmeholdet Liverpool med 2-0. Ud af de sidste fem opgør, har Chelsea vundet 2, Liverpool er noteret for 1 sejr, og de to resterende er endt uafgjort.Hvornår kan man se Liverpool – Chelsea live stream?

Liverpool – Chelsea kan live streames online den onsdag den 14. august 2019 kl 21:00.

Du kan se Liverpool – Chelsea hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

Beskrivelse af hold

Liverpool-flag

Liverpool

Sponsoreret indhold: Når ”You´ ll never walk alone” gjalder ud over Anfield Road, så må selv dem mest hardcore fodboldfan gribe sig til hjertet og synge med. Liverpools kendingsmelodi er et varemærke, som følger truppen i både indland og udland og har været med til at gøre klubben til en af de mest ikoniske i England. Liverpool vandt sig en kæmpe fanskare i 70´ern og 80´erne, og selv om resultat ...

Læs mere om LIVERPOOL her
Chelsea-logo

Chelsea

Sponsoreret indhold: Chelsea er, siden Roman Abramovich overtog styringen, blevet en af de mest vindende klubber i England. Lunten er dog kort hvad angår trænere, men de skovler så til gengæld titler og pokaler hjem til The Blues. Klubben har altid haft en trofast fanskare, men den er naturligt nok blevet udvidet kraftigt siden mesterskaber og diverse cups er kommet i pokalskabet. Chelsea er klu ...

Læs mere om CHELSEA her