Lazio
Lazio
vs
Inter
Inter
16. feb 2020
20:45
match page arrow

Se Lazio VS Inter LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Serie A direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Ved at live streame fodbold online, så slipper du for at betale for dyre TV-pakker.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

Lazio – Inter kan live streames online den søndag den 16. februar 2020 kl 20:45.

Hvis du er i Danmark kan du se Lazio – Inter hos tv2 play.

Rene Andersen

Rene Andersen 16. februar 2020 kl 20:45

Lazio - Inter Live Stream: Se Serie A Online

Se topkampen mellem Lazio og Inter mellem direkte med online live streaming hos bet365. Du kan live streame alle kampe fra både Serie A og Coppa Italia hos bet365, og på den måde slipper du for at betale for dyre streaming-tjenester blot for at se fodbold.

Der er lagt op til et brag af en kamp på Stadio Olimpico i Rom, når Lazio tager imod Inter i søndagens sidste Serie A-kamp.

Lazio ligger i skrivende stund på tredjepladsen i Serie A med 53 point. Romerne er dermed kun et enkelt point bag både Juventus og Inter, og de kan derfor erobre førstepladsen, hvis ellers Juventus taber point i deres kamp hjemmekamp imod Brescia.

Lazio har været fantastiske hjemme på Stadio Olimpico i denne sæson, og selvom Inter på papiret har et væsentligt bedre hold, så bliver det nok en tæt kamp alligevel.

Inter var ringe i onsdags

Mens Lazio har haft hele ugen til at forberede sig på topkampen imod Inter, så har milaneserne været i aktion i midtugen.

Onsdag aften tog Antonio Contes Inter-mandskab imod Napoli hjemme på San Siro i den første af to semifinaler i den italienske pokalturnering, Coppa Italia.

Inter stillede alle deres normale startere, men de spillede ikke en særligt god kamp, og tabte fortjent 0-1.

Christian Eriksen startede på bænken, men kom på banen i anden halvleg, hvor han flere gange viste, hvad han er i stand til.

Han blev rost i den italienske sportspresse, og det står klart, at Antonio Conte snart bør spille med Christian Eriksen fra start.

Inter har gode erfaringer i Rom

Generelt er det meget tæt, når Lazio og Inter møder hinanden, men Inter har gjort det særligt godt, når de har besøgt Lazio på udebane.

Inter har faktisk formået at vinde de seneste tre udekampe imod Inter, og de har endda scoret tre mål ved alle tre lejligheder.

I deres seneste møde med Lazio på udebane vandt de 3-0 på to mål af Mauro Icardi og et af Marcelo Brozovic.

Holdenes eneste møde i denne sæson endte med en 1-0-sejr til Inter på mål af Danilo D’Ambrosio. Inter er siden da blevet forstærket af Victor Moses, Christian Eriksen og Ashley Young, mens Inter har holdt fast i holdet.

Lazio er utroligt stærke på hjemmebane, og de har ikke tabt en af deres 12 hjemmekampe i Serie A i denne sæson, så de må regnes som favoritter.

Se Lazio – Inter online med live stream!

Hvad bliver Lazio – Inter?

Lazio er som sagt favoritter, da de meget svære at spille imod på Stadio Olimpico. Omvendt, så har Inter et bedre spillermateriale.

Umiddelbart bør der komme mange mål, men kampens betydning kan få holdene til at være mere påpasselige.Hvornår kan man se Lazio – Inter live stream?

Lazio – Inter kan live streames online den søndag den 16. februar 2020 kl 20:45.

Du kan se Lazio – Inter hos TV2 Play

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

Lazio-flag

Lazio

Sponsoreret indhold: Fodboldholdet fra Lazio er ubetinget en af de mest populære klubber både i Italien og udlandet. Lazio har i stort set hele sin historie spillet i Serie A. En historie som bygger på triumfer, nedture og en skandale eller to.

Den spæde start

Società Sportiva Lazio er den ene af de to klubber fra Rom, som spiller i Serie A. Klubben har gennem tiden vundet to italienske ...

Læs mere om LAZIO her
Inter-logo

Inter

Sponsoreret indhold: Internazionale, Inter Milan eller bare Inter. Kært barn har mange navne, og mange har fodboldklubben Inter kær. Klubben har vundet 18 italienske mesterskaber, syv Coppa Italia, tre Europa League og tre Champions League. Klubben følges af en hær af fans i både Milano, Italien og resten af verden, og de blå-sorte trøjer pryder mangen en purk. Inter står for noget af det bedste f ...

Læs mere om INTER her