Fenerbahce
Fenerbahce
vs
FC Nordsjælland
FC Nordsjælland
21. Sep 2023
16:45

Se Fenerbahce VS FC Nordsjælland LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Europa Conference League 1 direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

Fenerbahce – FC Nordsjælland kan live streames online den Thursday den 21. September 2023 kl 16:45.

Hvis du er i Danmark kan du se Fenerbahce – FC Nordsjælland hos tv2 play.

Rene Andersen

Rene Andersen 21. September 2023 kl 16:45

Se Fenerbahce - FC Nordsjælland Online Live Stream

Se Fenerbahce – FC Nordsjælland online live stream! Tyrkiets næstbedste hold tager torsdag aften imod Danmarks næstbedste hold i hvad der ligner en meget spændende kamp i Conference League.

Fenerbahce er en gigantisk klub sammenlignet med FC Nordsjælland, men de danske vicemestre er bestemt ikke uden chancer for at få point med hjem fra Istanbul.

Der er særlig forskel på rutinen hos de to hold. Fenerbahce har masser af spillere, der har været i nogle af de helt store klubber.

Det står i kontrast til FC Nordsjælland, som generelt har unge spillere, der forhåbentlig ender i de store klubber, men det kan gøre forskellen i aftenens kamp.

Der venter en hidsig atmosfære i Istanbul, hvor omkring 40.000 fans skal forsøge at ryste det unge FC Nordsjælland-hold.

Se Fenerbahce – FC Nordsjælland online!

Fenerbahce med perfekt sæsonstart

Fenerbahce har ikke vundet mesterskabet i snart 10 år, hvilket er ganske kritisk for så stor en klub. De har været nede i en bølgedal, hvor de ikke har været i stand til at hente store profiler, som man ellers har været vant til.

Det har dog ændret sig i denne sæson, hvor de har hentet Edin Dzeko, Fred, Cengiz Ünder, Sebastian Szymandski, Rodrigo Becao og Dominik Livakovic til klubben.

Det har i høj grad hjulpet dem til en perfekt sæsonstart. De har vundet samtlige 10 kampe, de har spillet i denne sæson.

De har slået Zimbru, Maribor og Twente i Conference League-kvalifikationen, mens Gaziantep, Samsunspor, Ankaragücü og Antalyaspor er blevet besejret i Süper Lig.

FC Nordsjælland kan ryste Fenerbahce

På trods af den store økonomiske forskel på de to klubber, så kan man slet ikke udelukke, at FC Nordsjælland kommer til at gøre ondt på Fenerbahce.

Det kan nemlig være til danskernes fordel, at de er relativt ukendte på den store scene. Det så man blandt andet imod FCSB og Partizan Beograd i kvalifikationen, hvor de to klubber tydeligvis undervurderede FC Nordsjælland.

Fronttrioen med Ibrahim Osman, Marcus Ingvartsen og Andreas Schjelderup bliver nøglen for FCN. De har alle den individuelle kvalitet, som det kræves på dette niveau.

Derudover skal de undgå at lave store personlige fejl, mens de skal være skarpe på chancerne.

Hvad bliver Fenerbahce – FC Nordsjælland?

Fenerbahce er favoritter, men vi har en god fornemmelse omkring FCN, som intet pres har på sig.

Vi tror på 2-2.Hvornår kan man se Fenerbahce – FC Nordsjælland live stream?

Fenerbahce – FC Nordsjælland kan live streames online den Thursday den 21. September 2023 kl 16:45.

Du kan se Fenerbahce – FC Nordsjælland hos TV2 Play

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

Fenerbahce-flag

Fenerbahce

FC Nordsjælland-logo

FC Nordsjælland

Sponsoreret indhold*: Efter et par sæsoner hvor alt er lykkes i FC Nordsjælland, er det igen blevet hverdag for klubben fra Farum, der sidste sæson endte midt i tabellen. Dermed ikke sagt at de er et stykke legetøj skabt af en gal/genial borgmester i en rødvinsbrandert. Med både pokaltitler, et mesterskab og et indtog i Champions League, er FC Nordsjælland værd at holde øje med. Derfor anbefaler v ...

Læs mere om FC NORDSJæLLAND her