FC Nordsjælland
FC Nordsjælland
vs
OB
OB
19. maj 2019
12:00

Se FC Nordsjælland VS OB LIVE STREAM

Gustave Seeberg

Gustave Seeberg 19. maj 2019 kl 12:00

Se FC Nordsjælland – OB live streaming

FCN - OB mødes på søndag i den 35. runde af Superligaen, og du kan se kampen online på live streaming. FCN har ikke det store at spille for. Med en sidsteplads i mesterskabsspillet og 40 point, kan de egentlig godt gå på sommerferie. Til gengæld har OB alt at spille for. De skal prøve at holde Esbjerg fB væk i tabellen, hvor også Brøndby ånder dem i nakken. Vestegnsklubben har fem point op til OB, og Esbjerg har kun et enkelt. Tre hold kæmper altså om tredjepladsen, og Europa League pladserne. Derfor kan OB ikke hvile på laurbæerne, og de skal prøve at genfinde den form de for nylig har vist. De har vist gode takter mod Esbjerg og Midtjylland, hvor de henholdsvis har vundet 4-1 og 3-1. Se med gratis online, om OB kan presse deres formkurve højere op, eller om tigrene fra FCN på trods af måske manglende motivation, vil prøve at drille fynboerne i søndagens opgør.

FCN – OB: Holdnyheder

FC Nordsjælland

FCN har stadig ikke vundet i mesterskabsspillet, og OB der kommer med selvtillid i posen, kan sikre sig bronzemedaljerne på Right to Dream Park. Klubben fra Farum har ikke set farlige ud i mesterskabsspillet. De er fortsat uden en eneste sejr, hvilket også betyder at deres træner Flemming Pedersen har en sejr til gode, som cheftræner for FC Nordsjælland. Se online på live stream, om Pedersen snupper sin første sejr, eller om han må have den til gode. FCN’s seneste resultat var 0-2 ude mod et Brøndby mandskab, som heller ikke har set prangende ud i mesterskabsspillet. De har ikke det store at spille for, men det vil nok betyde en del for klubben og ikke mindst cheftræneren, at slutte sæsonen godt af, for at få et godt udgangspunkt til starten af næste sæson.

OB

At vinde 3-1 mod Midtjylland og 4-1 mod Esbjerg, må siges at være en præstation. Vel sagtens noget der også giver selvtillid, til et OB-hold der i starten af sæsonen så ud til, at gå en skidt sæson i møde. Nu er der to runder tilbage og hvis fynboerne vinder deres resterende kampe, så sikrer de sig tredjepladsen, og kan derfor kalde sæsonen, for mere end godkendt. Odenseklubben har for nylig forlænget kontrakt med både Ryan Johnson og Oliver Lund. De vil altså være at finde på holdkortet i den kommende sæson.

FCN – OB: Indbyrdes

Sidst de to hold mødtes, blev kampen 2-2. Ob sikrede sig point i det 96. minut på et straffespark af Bashrim Kadrii. Nordsjælland var foran med 2-0 indtil det 89. minut, hvor Rasmus Festersen reducerede til 2-1, og den scoring gav OB blod på tanden, og de formåede at score igen lige inden slutsløjtet lød. Ud af de seneste seks indbyrdes opgør, mellem de to hold har OB formået, at vinde fem af dem. På hjemmebane ser FCN altså ikke stærke ud, og de har heller ikke gjort det i indeværende sæson.

FCN’s håb må være den unge Andreas Skov Olsen. I en alder af bare 19 år, har han formået at score 21 mål, kun overgået af FCK spillerne Dame N’Doye og Robert Skov. De skal sætte deres lid til, at han genvinder formen og kommer i gang med at score nogle mål igen.

Resultat

Selvom man får Andreas i gang igen, vurderer vi at det ikke er nok til at slå et velspillende OB-hold med selvtillid. OB har også den største motivationsfaktor til dette opgør og vi tror på fuldt udbytte for Odense-klubben. Resultat: 1-3.Hvornår kan man se FC Nordsjælland – OB live stream?

FC Nordsjælland – OB kan live streames online den søndag den 19. maj 2019 kl 12:00.

Du kan se FC Nordsjælland – OB hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

FC Nordsjælland-flag

FC Nordsjælland

Sponsoreret indhold: Efter et par sæsoner hvor alt er lykkes i FC Nordsjælland, er det igen blevet hverdag for klubben fra Farum, der sidste sæson endte midt i tabellen. Dermed ikke sagt at de er et stykke legetøj skabt af en gal/genial borgmester i en rødvinsbrandert. Med både pokaltitler, et mesterskab og et indtog i Champions League, er FC Nordsjælland værd at holde øje med. Derfor anbefaler vi ...

Læs mere om FC NORDSJæLLAND her
OB-logo

OB

Sponsoreret indhold: OB er en af de ældste og mest legendariske klubber i dansk fodbold, og de hører simpelthen til blandt de allerstørste herhjemme. Tre mesterskaber og fem pokaltitler det blevet til, og klubben har en massiv fanskare, der støtter i medgang og modgang. OB er toppen af poppen, og hvis du kun skulle vælge et hold at følge, så er OB live stream det bedste for dig!

De glade 80´e ...

Læs mere om OB her