Esbjerg fB
Esbjerg fB
vs
FC København
FC København
19. maj 2019
18:00

Se Esbjerg fB VS FC København LIVE STREAM

Gustave Seeberg

Gustave Seeberg 19. maj 2019 kl 18:00

Se Esbjerg fB - F.C. København live streaming

På søndag skal Esbjerg fB se, om de kan holde liv drømmen om bronze i år. De får besøg af F.C. København, som kun har tabt en kamp i Superligaen og det var deres seneste opgør ude, mod Midtjylland. Esbjergs trøst er, at FCK har sikret sig guldet, og de vil måske ikke være ligeså motiverede til kampen som Vestjyderne.
Live stream kampen online, og se om Esbjerg holder sig inde i kampen om tredjepladsen.

Esbjerg fB – FCK: Hvad spilles der om?

Live streaming er tilgængelig online hvor du kan se, om Esbjerg fB holder liv i deres kamp om bronzemedaljerne i Superligaen. Løverne fra FCK skal besøge Blue Water Arena. Her har de besejret den Vestjyske klub i deres sidste seks opgør. Der venter altså en svær opgave for Esbjerg selvom de har hjemmebanefordelen. Omvendt har Esbjerg fB meget mere at spille for, da OB kun ligger et point over dem på tredjepladsen. En tredjeplads der vil sikre dem Europa League pladser til næste sæson. Udover prestigen, sikrer avancement klubberne en stor pose penge, hvis man ender i gruppespillet, og for hver kamp man vinder, får man omkring 3 millioner kroner.

Holdnyheder

Esbjerg fB har formået at holde et stærkt niveau i mesterskabsspillet. Deres forsvar står solidt, og de har taget point mod næsten alle deres modstandere. Dog tabte de bronzekampen mod OB i forrige opgør, og deres selvtillid fik en på snuden, med et svigende 4-1 nederlag. Esbjerg fB har et rigtig svært slutprogram. I dette opgør møder de ligaens nummer et og i deres sidste opgør i sæsonen, skal de møde FC Midtjylland, der netop har vundet 4-0 mod FCK.

Det ser ud til, at oprykkerne fra Esbjerg får deres anfører Markus Halsti tilbage. Han har ellers siddet ude de sidste to kampe. Derudover er Noah Nurmi efter sigende klar igen.

F.C. København tabte 4-0 i deres seneste opgør mod Midtjylland. Det var det første nederlag til FCK i Superligaen, siden september måned. Stephan Andersen havde fået chancen til opgøret, men han pådrog sig en skade på sin akillessene, og det betyder at han hvert fald er ude i seks måneder. Højst sandsynligt betyder det for Andersen, at han skal finde sig en ny klub at spille i, da hans kontrakt udløber til nytår.

Følg med på live stream når Esbjerg skal prøve at indhente OB, som er lige foran dem med et enkelt point, inden den 35. spillerunde indledes.

Profiler

Live stream kampen online, for at se nogle af den danske Superligas største profiler. Dette opgør kan blive særdeles målrigt, da begge klubber har flere spillere højt oppe på topscorerlisten i denne sæson. FCK-legenden Dame N’Doye har vist sin enorme kvalitet efter han er blevet hentet tilbage til byens hold, og ligger nummer to med 22 mål. De sidste to år har han spillet hos Trabzonspor, og de sidste otte år har Senegaleseren været i udlandet hos følgende klubber: Lokomotiv Moskva, Hull, Trabzonspor og Sunderland. Den eneste der har overgået Dame N’Doye i år er den unge Robert Skov. Han er med sine 27 scoringer også en ombejlet herre i udlandet. Klubber som Tottenham, Wolverhampton og West Ham skulle angiveligt have spurgt ind til den unge kantspiller. På en delt niendeplads ligger de to Esbjerg spillere, Joni Kauko og Adrian Petre. De står begge noteret for otte mål.

Begge hold scorer og kampen ender 2-2.Hvornår kan man se Esbjerg fB – FC København live stream?

Esbjerg fB – FC København kan live streames online den søndag den 19. maj 2019 kl 18:00.

Du kan se Esbjerg fB – FC København hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

Esbjerg fB-flag

Esbjerg fB

Sponsoreret indhold: De er hårde og seje i Vestjylland, og så spiller de også god fodbold. Esbjerg fB hører til i Superligaen og har været savnet, når de har været væk. Men de er tilbage, og selvom det til tider holder hårdt, har de bevist at de er langtidsholdbare blandt den danske elite. Hvis du holder af vilje, fight, tekniske lækkerier og mål, så vil du elske Esbjerg live stream!

Storheds ...

Læs mere om ESBJERG FB her

FC København-logo

FC København

Sponsoreret indhold: Løverne fra hovedstaden er dette århundredes mest vindende mandskab, og de har formået at hæve niveauet i ligaen med flot spil, interessante profiler og visionære trænere. Dette er holdet, som alle andre kigger mod, og det hold, som alle helst vi slå. De er elsket af mange, hadet af flere, men uanset hvor de kommer frem, så er der garanti for top-underholdning. Derfor skal du ...

Læs mere om FC KøBENHAVN her