Danmark
Danmark
vs
Gibraltar
Gibraltar
15. nov 2019
20:45

Se Danmark VS Gibraltar LIVE STREAM

Gustave Seeberg

Gustave Seeberg 15. november 2019 kl 20:45

Landskamp: Danmark - Gibraltar Online

Danmark kan selv afgøre deres EM-skæbne. På live stream bliver de to sidste kampe vist, hvor vi skal spille mod Gibraltar og Irland. Til dette opgør møder vi først Gibraltar, som burde være en walkover, og dernæst kan vi med et uafgjort resultat kvalificere os til EM 2020.

Vi vandt sidste opgør mod Schweiz 1-0 i en tæt kamp hvor der var mange chancer i begge ender. Yussuf Poulsen sørgede dog for, at vi vandt og på en smuk assist fra Christian Eriksen, der vist var den eneste der så Poulsen tage det løb – selv tilskuerne var forbløffet over midtbanespillerens overblik i situationen.

På live stream kan du se Danmark – Gibraltar og sidste de to hold spillede vandt vi med 5-1! Det var på Gibraltars hjemmebane og nu spiller vi altså i Telia Parken i en kamp der vises på live stream når Danmark – Gibraltar spiller.

Se Danmark – Gibraltar online på live stream

I Parken er der ingen hold der kan slå os. Siden 2016 er vi ubesejrede på hjemmebane, og selv hold som Frankrig har ikke formået at hente tre point fra os når vi spiller i den danske hovedstad.

Live streaming kan bruges til alle EM-kampene, en turnering som vi er med til at afholde næste år sammen med 11 andre nationer.

Hvis Danmark kvalificerer sig, så vil alle vores tre gruppekampe blive spillet i Parken. Det vil altså være en kæmpe fordel, da vi har en af verdens absolut stærkeste hjemmebaner, hvad angår landsholdsfodbold.

Et interessant opgør mellem Danmark – Gibraltar på live stream, som vil lede videre til det altafgørende slag i Irland, hvor vi kan nøjes med en uafgjort.

På nuværende tidspunkt har Danmark 12 point og det samme har Irland. Forskellen er bare, at Irland har spillet en kamp mere end Danmark, og derfor kan vi nøjes med en uafgjort imod holdet fra Storbritannien.

Hvis vi taber, kan vi dog blive overhalet af Schweiz, såfremt de vinder deres to sidste opgør, så vil de nemlig komme op på 17 point i gruppen og overhale Danmark, selvom vi vinder mod Gibraltar.

Netop derfor var det så vigtigt at vi vandt 1-0 mod Schweiz. Danmark har også muligheden for at kvalificerer sig via Nations League. Men det er dog alt for usikkert, og det vil give ro på landsholdstruppen hvis vi kvalificerer os i år.

Danmark: Vejen til EM 2020

Det vil give Åge Hareide ro og tid til, at forberede truppen så godt som muligt frem mod EM 2020, som blandt andet spilles i Danmark.

På live stream kan du se alle EM-kampene online, også dem hvor Danmark ikke spiller. Det er hold som Frankrig, Spanien og Portugal der kommer med til EM 2020, så der er masser af god fodbold i vente når Danmark i selskab med 11 andre nationer skal agere vært.

Truppen bliver nok som vi efterhånden kender den, med Schmeicel på mål, Eriksen på midtbanen og Yussuf i angrebet. Det er også en trup der efterhånden er ved at være samspillet og som individuelt gør det godt i deres respektive klubber.Hvornår kan man se Danmark – Gibraltar live stream?

Danmark – Gibraltar kan live streames online den fredag den 15. november 2019 kl 20:45.

Du kan se Danmark – Gibraltar hos Eurosport

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

Danmark-flag

Danmark

Sponsoreret indhold: Det danske landshold er ikke bare populært i vores eget lille land. Med et positivt og offensivt udtryk har de rød-hvide skabt sig mange venner rundt om i verden, og når man så oven i købet er kendt for de herlige Roligans, som forstår at feste – uden vold – så forstår man godt populariteten. Den danske landstræner Morten Olsen sværger til den offensive 4-3-3 stil med vægt på ...

Læs mere om DANMARK her
Gibraltar-logo

Gibraltar