Brentford
Brentford
vs
Chelsea
Chelsea
16. okt 2021
18:30

Se Brentford VS Chelsea LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Premier League direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

Brentford – Chelsea kan live streames online den lørdag den 16. oktober 2021 kl 18:30.

Hvis du er i Danmark kan du se Brentford – Chelsea hos viaplay.

Rene Andersen

Rene Andersen 16. oktober 2021 kl 18:30

Se Brentford - Chelsea: Live Stream Kampen Online

Se Brentford – Chelsea online live stream! Du kan se hele Premier League-kampen mellem Brentford og Chelsea direkte med online live streaming, hvor du kan benytte mobil, tablet og PC!

Danskerklubben fortsætter med at imponere, og de har nok være den største, positive overraskelse i Premier League i denne sæson.

Der venter Thomas Franks mandskab en meget svær kamp hjemme på Brentford Community Stadium i London, når de tager imod topholdet fra Chelsea.

Der er ingen tvivl om, at Chelsea har det stærkeste hold, og dermed også favoritter til at vinde kampen, men det er slet ikke umuligt, at Brentford kan få point ud af kampen.

Brentford har imponeret alle

Brentford rykkede op fra Championship selvom de ikke havde et af de største spillerbudgetter i ligaen.

Det var snarere fordi, spillerne er ekstremt godt scoutet og trænet, hvilket de også tydeligt har bevist i de første syv kampe i Premier League.

Brentford ligger i øjeblikket på syvendepladsen med 12 point efter syv kampe, og det er på ingen måde ufortjent.

Faktisk har de været det bedste hold på banen i langt størstedelen af deres kampe, og de spillede blandt andet 3-3 på hjemmebane imod Liverpool i en af sæsonens mest underholdende kampe.

På forhånd havde de fleste nok regnet med, at Brentford skulle forsøge at undgå nedrykning, men de virker langt stærkere end hold som Newcastle og Burnley samt de andre to oprykkere Norwich og Watford.

Chelsea kan mangle profiler

De forsvarende Champions League-mestre fra Chelsea ligger i øjeblikket på førstepladsen med 16 point.

De har et skræmmende stærkt hold, som virkelig er dygtigt trænet af Thomas Tuchel.

De kan dog stå overfor nogle problemer på grund af skader og landskampspausen. Thiago Silva har været en tur i Sydamerika, og han når ikke hjem for at spille.

Reece James, N’Golo Kanté og Antonio Rüdiger bliver nok heller ikke klar.

Det helt store problem er dog, at Romelu Lukaku blev skadet for Belgien i en landskamp, og det vides endnu ikke om han bliver klar til kampen.

Den store angriber har været en af de helt store profiler i Premier League i denne sæson, og de kan slet ikke spille på samme måde, hvis de kun har Timo Werner liggende på toppen.

Andreas Christensen ventes at starte for Chelsea, mens Christian Nørgaard også vil starte for Brentford.

Derudover har Brentford nok 2-3 danskere på bænken, som kan komme ind.

Hvad bliver Brentford – Chelsea?

Chelsea er selvfølgelig favoritter, men Brentford har virkelig været dygtige, så vi tror på en overraskelse.

Vi tror på 1-1.Hvornår kan man se Brentford – Chelsea live stream?

Brentford – Chelsea kan live streames online den lørdag den 16. oktober 2021 kl 18:30.

Du kan se Brentford – Chelsea hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

Brentford-flag

Brentford

Chelsea-logo

Chelsea

Sponsoreret indhold: Chelsea er, siden Roman Abramovich overtog styringen, blevet en af de mest vindende klubber i England. Lunten er dog kort hvad angår trænere, men de skovler så til gengæld titler og pokaler hjem til The Blues. Klubben har altid haft en trofast fanskare, men den er naturligt nok blevet udvidet kraftigt siden mesterskaber og diverse cups er kommet i pokalskabet. Chelsea er klu ...

Læs mere om CHELSEA her