Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
vs
Bayern München
Bayern München
26. maj 2020
18:30
match page arrow

Se Borussia Dortmund VS Bayern München LIVE STREAM

Rene Andersen

Rene Andersen 26. maj 2020 kl 18:30

Sådan live streamer du Dortmund - Bayern Online

Du kan se Bundesliga-kampen mellem Borussia Dortmund og Bayern München med online live streaming hos bet365.

Hvis du har en bet365-konto med penge på, så har du muligheden for at live streame alle kampe fra Bundesligaen, Serie A, La Liga og mange andre ligaer.

Du kan endda både live streame fodbold med mobil, tablet og computer, så det kræver blot en internetforbindelse.

Se Dortmund – Bayern med online live streaming!

Bayern München er favoritter i Dortmund

Der kan ikke være meget tvivl om, hvem der er favoritter til at vinde tirsdagens topkamp mellem Borussia Dortmund og Bayern München.

Bayern har siden ansættelsen af Hansi Flick som cheftræner været et af verdens klart stærkeste hold. De fører fortjent Bundeligaen med et hul på fire point ned til netop Dortmund, og så skal det også med i regnestykket, at kampen spilles uden tilskuere.

Under normale omstændigheder, så havde der været 80.000 larmende Dortmund-fans på lægterne, men kampen spilles fuldstændigt uden tilskuere, hvilket er en fordel for Bayern.

I de seneste par år er samtlige kampe mellem Dortmund og Bayern blevet vundet af hjemmeholdet, men noget kunne tyde på, at den stime bliver brudt tirsdag aften.

Både Dortmund og Bayern har vundet begge kampe siden, at Bundesligaen blev genstartet for to uger siden.

Dortmund har besejeret Schalke 04 med 4-0 og Wolfsburg med 2-0. Bayern har slået Union Berlin med 2-0 og Frankfurt med 5-2.

Dortmund kan lukke hullet til Bayern

Dortmund har i stort set hele sæsonen været lige efter Bayern i Bundesliga-tabellen. Sådan kommer det også til at være efter denne kamp, da forspringet er på fire point.

Til gengæld kan værterne i den grad skabe spænding om Bundesliga-trofæet, hvis de formår at besejre de evige rivaler i toppen af tysk fodbold.

Hvis Dortmund vinder kampen, så er hullet kun på et point med yderligere 24 point at spille om, og så bliver det helt åbent.

Hvad bliver kampen?

Bayern skal være favoritter, da de simpelthen har bedre spillere på de fleste positioner. Omvendt, så har Dortmund i denne sæson spillet noget fantastisk fodbold, og man må aldrig undervurdere et hold med spillere som Erling Haaland, Jadon Sancho og Thorgan Hazard.

Det ligner på mange måder en underholdende kamp med mange mål. Der er blevet scoret hele 20 mål i de seneste fem indbyrdes kampe mellem Dortmund og Bayern, så mon ikke, vi får endnu en målfest på Signal Iduna Park?

Live Stream Borussia Dortmund – Bayern München hos bet365!Hvornår kan man se Borussia Dortmund – Bayern München live stream?

Borussia Dortmund – Bayern München kan live streames online den tirsdag den 26. maj 2020 kl 18:30.

Du kan se Borussia Dortmund – Bayern München hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

Borussia Dortmund-flag

Borussia Dortmund

Sponsoreret indhold: Klubben med de karakteristiske gule og sorte farver blev for alvor kendt i den brede danske befolkning, i starten af 90´erne, da den tyggegummignaskende danske dynamitdarling, Flemming Povlsen, tørnede ud for klubben. Både I Danmark og i den tyske region Westphalen sukkede pigerne efter den langhårede angriber, mens drengene elskede hans arbejdsiver. Flemming Povlsen blev si ...

Læs mere om BORUSSIA DORTMUND her
Bayern München-logo

Bayern München

Sponsoreret indhold: FC Bayern München er uden sammenligning den mest populære af de tyske klubber. Uanset hvor lidt anseelse tysk fodbold har haft i omverdenen, er der altid folk, som har holdt med Die Bayern. Klubben blev grundlagt i 1900, som et udspring af fodboldafdelingen i Münchens Gymnastikforeningen, da en del af spillerne var utilfredse med ikke, at de måtte melde sig ind i Det Tyske F ...

Læs mere om BAYERN MüNCHEN her