Ajax
Ajax
vs
FC Midtjylland
FC Midtjylland
25. nov 2020
21:00

Se Ajax VS FC Midtjylland LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Champions League direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Ved at live streame fodbold online, så slipper du for at betale for dyre TV-pakker.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

Ajax – FC Midtjylland kan live streames online den onsdag den 25. november 2020 kl 21:00.

Hvis du er i Danmark kan du se Ajax – FC Midtjylland hos viaplay.

Andreas Poulsen

Andreas Poulsen 25. november 2020 kl 21:00

Stream Ajax - FC Midtjylland: Se live Champions League

FC Midtjylland skal til Amsterdam og spille fjerde runde af denne sæsons Champions League.

Indtil videre har det dog ikke været en særlig succesfuld kampagne for de midtjyske ulve.

Efter tre kampe har de nul point på kontoen og det er efterhånden ved at være sidste udkald for FC Midtjylland, hvis de skal have nogen som helst chance for at få noget med fra Champions League.

Hvis Midtjylland skullet tabe kampen mod Ajax Amsterdam, ser det virkelig sort ud.

Så vil Ajax have syv point og vil ikke længere kunne hentes, i den vigtige kamp om tredjepladsen som giver adgang til Europa League.

Der skal derfor mindst hives en uafgjort hjem.

Men helst skal FC Midtjylland have alle tre point for at det skal være mere end en matematisk chance for at gå videre fra dynamit-gruppen.

De sidste to kampe mod Liverpool og Atalanta er det simpelthen urealistisk at tro på kan resultere i to sejre til FC Midtjylland.

Til gengæld er det så heller ikke helt umuligt at nå andenpladsen i gruppen med en sejr over Ajax.

Se kampen mellem Ajax og FC Midtjylland live online.

FC Midjylland har været stærke

Det er kun lidt over tre uger siden at de to hold sidst mødtes.

Der var FC Midtjylland tæt på at kunne få noget med fra kampen, men gjorde det dog utroligt svært for sig selv ved allerede at få et mål imod sig efter et minut og igen efter tretten minutter.

FC Midtjylland kom dog stærkt tilbage med et mål af den danske Messi, Anders Dreyer efter atten minutter.

På trods af at presse på for et mål i flere perioder, samt et par gode chancer, blev det desværre ved 1-2 til Ajax og FC Midtjylland måtte tage til takke med et nederlag efter den dårlige start.

Nu er muligheden for hævn endelig kommet og det er helt sikkert en flok sultne ulve, der står klar til at slå til denne onsdag.

FC Midtjylland kommer til Amsterdam på ryggen af en række rigtig gode sejre.

De er nu oppe på tre sejre i træk, først den imponerede 4-0 sejr hjemme over rivalerne fra FC København, derefter en sejr i pokalen over HB Købe og senest en rigtig flot sejr på udebane over de jyske rivaler fra AGF.

En rigtig flot periode med en række imponerende indsatser, som forhåbentligt har givet holdet rigtig god selvtillid inden mødet med Ajax.

Stream kampen mellem FC Midtjylland og Ajax Amsterdam live online.

Men Ajax har været endnu stærkere

Ligesom FC Midtjylland er Ajax Amsterdam inde i en rigtig stærk formkurve disse dage.

Siden deres sidste Champions League kamp, et rigtig flot 2-2 resultat ude mod Alalanta, har holdet scoret intet mindre end femten mål i fire kampe.

De jagter selv andenpladsen i Champions League-gruppen, hvor holdet pt ligger lige med Atalanta, med fire point hver.

Det er derfor også et meget motiveret Ajax hold med masser af selvtillid, som FC Midtjylland kommer til at møde.

Et hold der står stærkt defensivt og samtidig er en utrolig stærk offensiv maskine med masser af talent på alle positioner.

Se med online om FC Midtjylland kan få tæmmet det utroligt stærke Ajax-hold.Hvornår kan man se Ajax – FC Midtjylland live stream?

Ajax – FC Midtjylland kan live streames online den onsdag den 25. november 2020 kl 21:00.

Du kan se Ajax – FC Midtjylland hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

Ajax-flag

Ajax

FC Midtjylland-logo

FC Midtjylland

Sponsoreret indhold*: FC Midtjylland er af de yngste klubber i Superligaen, men det forhindrer ikke midtjyderne i at have store ambitioner. Trofæskabet har både sølv- og bronzemedaljer, og i sommer skete det så, at de ambitiøse ”ulve” endelig vandt deres første mesterskab. Nu handler det om at konsolidere sig i toppen og få succes i Europa, og begge dele er inden for rækkevide. FCM har et hold med ...

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her