AGF
AGF
vs
OB
OB
11. mar 2019
19:00

Se AGF VS OB LIVE STREAM

Rene Andersen

Rene Andersen 11. marts 2019 kl 19:00

AGF - OB | Live Stream | Superligaen | Fodbold

Kampen mellem AGF og OB kan live streames online. Der venter en meget spændende kamp på Ceres Park, når AGF og OB mødes i Superligaen, og kampen kan altså live streames på nettet.

AGF har brug for tre point, hvis de vil i Superligaens top seks, men det kan blive meget svært imod et stærkt kørende OB-hold.

AGF har egentlig også gjort det fint i foråret, men de har store problemer med skader, hvor særligt forsvaret ser bekymrende ud.

AGF-træner er god imod OB

David Nielsen har en særdeles god statistik imod OB i Superligaen. Han var som bekendt træner for Lyngby inden, han overtog trænersædet i AGF, og han har stadig ikke tabt til OB.

OB havde Kent Nielsen ved roret i mange af kampene, og de har selvfølgelig ændret sig væsentligt siden, at Jakob Michelsen overtog trænersædet, men det er alligevel en bemærkelsesværdig statistik.

David Nielsen har mødt OB seks gange i Superligaen, hvor fire af kampene er blevet vundet, mens to kampe er endt uden vinder.

Det seneste møde var i efteråret, hvor en underholdende kamp i Odense endte 2-2.

AGF har problemer med forsvaret

En bekymrende ting for AGF er dog, at de har store skades- og karantæneproblemer i forsvaret. I den seneste kamp imod Vendsyssel var David Nielsen nødt til at udskifte tre af de fire foretrukne spillere i forsvaret.

Alexander Munksgaard beholdt pladsen på højre back, mens både Niklas Backman og Frederik Tingager skulle undværes i midterforsvaret.

Casoer Højer Nielsen sad ude med karantæne, og derfor spillede Daniel Thøgersen fra start på venstre back.

Højer Nielsen er – ligesom Adama Guira i øvrigt – ude med karantæne til kampen imod OB, og det vides endnu ikke om midterforsvarerne bliver klar.

OB kan tåle nederlag

Efter 1-6-nederlaget i forårets første kamp, så har OB været blandt Superligaens bedste hold. De er kommet helt op tredjepladsen med 36 point.

De har fire point ned til AaB på syvendepladsen, og kan med stor sandsynlighed godt klare sig med et nederlag eller et uafgjort resultat imod AGF.

Omvendt har AGF pres på skuldrene. Hvis de skal i top seks, så kræver det som minimum fire point i de sidste to kampe, og det er ikke engang sikkert, at det er nok.

Efter den være hjemmekamp imod OB, så har de en lige så svær opgave på udebane imod AaB i sidste runde. Man skal dog aldrig udelukke noget i fodbold, og særligt ikke i Superligaen, hvor der altid kommer mange overraskelser.

Se AGF – OB på nettet med live streaming!

Hvad bliver AGF – OB?

AGF må nok undvære deres normale midterforsvar, og det kan blive problematisk imod et godt kørende OB-hold.

Vi tror på 2-2 efter en underholdende omgang fodbold.

Kampens profiler

AGFs profil i dette forår har været Patrick Mortensen, som allerede har lavet nogle flotte mål.

OBs bedste spiller hedder Bashkim Kadrii, og han kommer til at gøre ondt på det svækkede OB-forsvar.Hvornår kan man se AGF – OB live stream?

AGF – OB kan live streames online den mandag den 11. marts 2019 kl 19:00.

Du kan se AGF – OB hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

AGF-flag

AGF

Sponsoreret indhold: AGF er en af de mest hæderkronede klubber i dansk fodbold med et flot CV fyldt med titler, traditioner og tragedier. Klubben har ubetinget opbakning i byen, og der er fyldt uanset, om man spiller mod Brøndby eller Brønderslev. Dette er klubben, som fansene selv kalder for ”Galehuset”, og hvis du elsker dansk fodbold med al dens pragt og dramatik, så vil du elske AGF live strea ...

Læs mere om AGF her
OB-logo

OB

Sponsoreret indhold: OB er en af de ældste og mest legendariske klubber i dansk fodbold, og de hører simpelthen til blandt de allerstørste herhjemme. Tre mesterskaber og fem pokaltitler det blevet til, og klubben har en massiv fanskare, der støtter i medgang og modgang. OB er toppen af poppen, og hvis du kun skulle vælge et hold at følge, så er OB live stream det bedste for dig!

De glade 80´e ...

Læs mere om OB her